Λοιπόν
Ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ σε εποχές που τα ερασιτεχνικά σωματεία ήταν οι κυριαρχες νομικες προσωπικοτητες ηταν Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ στο αιλινικω πρωκτοσφαιρο
Νοικοκύρης, υπολογισε και το πενηνταρακι και ΠΑΟΚ πανω από ολα στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ
Τα εβαλε με την χουντα στο θεμα του ΚΟΥΔΑ, που του "κρεμασε το δελτιο" τα ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1109 εγγραφές
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
τα πράγματα είναι απλά. Το 1979 όταν έγιναν οι παε, ο Παντελάκης άφησε στον ερασιτέχνη 40% ποσοστό των μετοχών της παε. Ενώ όλες οι άλλες ομάδες είχαν αφήσει μόνο 10% στο ερασιτεχνικό σωματείο, ο Παντελάκης άφησε 40% για να είναι ο ΠΑΟΚ κατά κάποιο τρόπο "λαϊκή δημοκρατία". Η γενική συνέλευση του ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Περα απο τεραστιος παραγοντας, ηταν και Ανθρωπος, οπως το γραφω, με το Α κεφαλαιο.
Αφου δεν εκανε οικογενεια, γιατι οικογενεια του ηταν ο ΠΑΟΚ, εκανε τεραστια δωρεα με τον θανατο του στο ΑΧΕΠΑ, η οποια ανακοινωθηκε αφου ολοκληρωθηκαν τα εργα, οπως ηταν η επιθυμια του.
Αφου δεν εκανε οικογενεια, γιατι οικογενεια του ηταν ο ΠΑΟΚ, εκανε τεραστια δωρεα με τον θανατο του στο ΑΧΕΠΑ, η οποια ανακοινωθηκε αφου ολοκληρωθηκαν τα εργα, οπως ηταν η επιθυμια του.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσον αφορά τον Παντελάκη καλό είναι να κρίνουμε με τα δεδομένα της τότε εποχής.
Εγώ με όσους 60+ που έχω μιλήσει για το θέμα, οι περισσότεροι μου έλεγαν παρόμοια πράγματα.
Υπήρχε δυσαρέσκεια, προφανώς επειδή ήταν απλά διαχειριστής, δεν μπορούσε φυσικά να συγκριθεί με τους κάτω, ακόμα και οι ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Σας ευχαριστούμε όλους εσάς, τους μεγαλύτερους, που μας ταξιδεύετε σε εκείνες τις εποχές.
Να ξέρετε πως σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε λίγο παραπάνω όπως και να το κάνουμε.
Να ξέρετε πως σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε λίγο παραπάνω όπως και να το κάνουμε.
- Παρ 12 Σεπ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Απανταω εδω για να μην ειναι οφτοπικ
Πάμε πάλι
Και για ποιον ακριβώς λόγο να με νοιάζει αν σχετίζεται με τα του γηπέδου - ποδοσφαίρου.
Αφού ούτως η άλλως όπως λέτε ο Μυστακιδης είναι αποφασισμένος να κάνει το γήπεδο, να πάρει την ΠΑΕ, να τα πάρει όλα ρε παιδί μου, ακόμα και το Μακεδονία Παλλάς ...
Πάμε πάλι
Και για ποιον ακριβώς λόγο να με νοιάζει αν σχετίζεται με τα του γηπέδου - ποδοσφαίρου.
Αφού ούτως η άλλως όπως λέτε ο Μυστακιδης είναι αποφασισμένος να κάνει το γήπεδο, να πάρει την ΠΑΕ, να τα πάρει όλα ρε παιδί μου, ακόμα και το Μακεδονία Παλλάς ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολοι εχουν εδω μεσα ενα σενάριο για το κακό ** μυστακιδη , αφού ο ιβαν εχει τον έλεγχο να κανει το γηπεδο κ αφού το θελει γιατι σκατε? Ρίχνει το χρημα κ τους κλείνει τα στόματα. Απλα κ ομορφα , ολα τα αλλα τωρα ειναι αρλουμπες
Γιατί φίλε μου west έχετε κοντή μνήμη.
Όταν δεν υπήρχε το πρόβλημα ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Το auto-correct δεν άρεσε το όνομα του μπάρμπα Μιμη και το έκανε Μικη.
- Παρ 12 Σεπ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
@Maklaz Τι πιθανοτητες δινεις για να χτισει την Τουμπα ο Σαββιδης με τα σημερινα δεδομενα;
Ο Σαββίδης έχει την ΠΑΕ, έχει την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, έχει τις δυνατότητες να το κάνει, έχει υπομονή και όταν όλο αυτό μετατρέπεται σε παιχνίδι εξουσίας έχει αποδείξει ότι τελικά όσες ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ...
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Κώστας 2019, δεν θα κατηγορήσω τον Μυστακίδη γιατί δεν ήρθε πιο νωρίς. Ούτως ή άλλως τα σχόλια περί αγνού ΠΑΟΚτση και Θεσσαλονικέα τα ακούω και γελάω. Τον κρίνω για όσα απεχθέστατα έκανε υπογείως με την κυβέρνηση και τον ΑΣ.
Υ.Γ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους. Αν μας άρεσαν οι που...σιες θα ...
Υ.Γ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους. Αν μας άρεσαν οι που...σιες θα ...
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αντε ρε να φύγει από δω να ησυχάσουμε. Σε 13 χρόνια πήραμε όσους τίτλους είχαμε στα προηγούμενα 87. Άσε που τα τελευταία 25 χρόνια έχουμε περισσότερους τίτλους από χάρτινη και βαζελο. Κατάντια.
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Είναι εντυπωσιακό πώς δύο στραβά αποτελέσματα μας κάνουν να ξεχνάμε τα πάντα. Το να χτίζεις μια αυτοκρατορία είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ. Θα υπάρξουν και στραβοπατήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι γκρεμίζεις ό,τι έχτισες.
Ε και που είστε, αυτό ισχύει και για μας, η καθημερινότητα μας είναι, δεν πέσαμε ...
Ε και που είστε, αυτό ισχύει και για μας, η καθημερινότητα μας είναι, δεν πέσαμε ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω κατηγορήσει πολλάκις τις πρακτικές του ΑΣ και του Τέλη από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα.
Η πληροφορία που βγηκε ότι η πρόταση της επιτροπής είναι να μην υπάρξει τελεσίγραφο για εγγυητική μέχρι τα Χριστούγεννα αφήνει μια χαραμαδα αισιοδοξίας ότι δεν θα προτείνουν στην ΠΑΕ κάτι το ανεδαφικο που θα ...
Η πληροφορία που βγηκε ότι η πρόταση της επιτροπής είναι να μην υπάρξει τελεσίγραφο για εγγυητική μέχρι τα Χριστούγεννα αφήνει μια χαραμαδα αισιοδοξίας ότι δεν θα προτείνουν στην ΠΑΕ κάτι το ανεδαφικο που θα ...