Λογω του ματς περασε στα ψιλά, την ανακοινωση σας την ειδα στο γηπεδο. Μια απλη ερώτηση:
Βγαζετε ανακοίνωση για να καπελώσετε την επιτροπή που εσείς βάλατε 30 λεπτα πριν τον αγωνα? Ειστε καλα ρε? Εχετε ιχνος σοβαροτητας πια ή δεν ξερατε ποτε παιζει η ομαδα οπως η επιτροπη του αυγενακη. ΠΑΟΚ πανω απ ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1109 εγγραφές
- Τετ 24 Σεπ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Κανείς δεν βάζει τον Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ, καμία αφέλεια δεν υπάρχει, όλοι το ίδιο αποτέλεσμα βλέπουμε.
Αυτό που δεν αντέχεται από πολλούς είναι ο ύπουλος και ύποπτος τρόπος που κινούνται στον ερασιτέχνη, και σε κάποιον (μεγάλο ή μικρότερο) βαθμό ο τρόπος που κινείται ο Μυστακίδης.
΄Όλοι ...
Αυτό που δεν αντέχεται από πολλούς είναι ο ύπουλος και ύποπτος τρόπος που κινούνται στον ερασιτέχνη, και σε κάποιον (μεγάλο ή μικρότερο) βαθμό ο τρόπος που κινείται ο Μυστακίδης.
΄Όλοι ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο χθες δεν εχω γραψει πουθενα ουτε ενα ποστ.
Μετα και το 2ο στην σειρα αγωνα που ακουστηκε το συγκεκριμενο συνθημα με εχει καταβαλει μια στεναχωρια.
Αρχιζω και βλεπω σημαδια στην ομαδα σαν αυτα που χλευαζαμε αλλους με το γνωστο συνθημα "ενα @@@ρδελο εισαστε". Κριμα.
Δεν ξερω πως θα βγει ετσι σεζον
Μετα και το 2ο στην σειρα αγωνα που ακουστηκε το συγκεκριμενο συνθημα με εχει καταβαλει μια στεναχωρια.
Αρχιζω και βλεπω σημαδια στην ομαδα σαν αυτα που χλευαζαμε αλλους με το γνωστο συνθημα "ενα @@@ρδελο εισαστε". Κριμα.
Δεν ξερω πως θα βγει ετσι σεζον
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα παιδιά του ΑΣ έβγαλαν ανακοίνωση στρεφόμενοι ουσιαστικά εναντίον της πενταμελούς=τριμελούς επιτροπής που αυτοί διόρισαν, μία και κάτι ώρα πριν την σέντρα του χθεσινού αγώνα. Καλή η προσπάθεια, αλλά μέχρι τώρα τους ξεπερνά η ανακοίνωση της επιτροπής αυγενάκη-μαρούπα-αρκούδας για υποβιβασμό του ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
όχι τίποτα δε ξέρω
όμως για το καλό όλων τα ξέρεις εσύ και αυτό αρκεί
δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου, απλες ερωτησεις σου κανει ο Taseos και δεν φαινεται να γνωριζεις την απαντηση. εγω ας πουμε εχω ειλικρινη διαθεση να σ ακουσω αλλα απ τη στιγμη που δεν εχεις στοιχεια, καπου σ εχασα. αυτο ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως βαρέθηκα όλους αυτούς που στοχευμένα βγαίνουν και γράφουν την παπαρια τους, οπότε νομίζουν ότι θα βρουν ευήκοα ωτα. Εχει καταντήσει γελοιο
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανείς δεν πληρώνεται ούτε εδώ ούτε πουθενά. Προσοχή στο τι λέμε!
Κάποιες τηλεπερσόνες περιξ του ΠΑΟΚ θα ήλπιζαν να πληρωθούν σύντομα ίσως, αλλά δεν πιστεύω οτι στοιχειοθετείται χρηματισμός
Σε κάθε περίπτωση, εσύ θα πληρωνόσουν με μια μακαρονάδα και ένα κουτί με φαγητό (τηγανητές καραβίδες και ...
Κάποιες τηλεπερσόνες περιξ του ΠΑΟΚ θα ήλπιζαν να πληρωθούν σύντομα ίσως, αλλά δεν πιστεύω οτι στοιχειοθετείται χρηματισμός
Σε κάθε περίπτωση, εσύ θα πληρωνόσουν με μια μακαρονάδα και ένα κουτί με φαγητό (τηγανητές καραβίδες και ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 03:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μόνη λύση να ανοίξει ο Α.Σ για την εγγραφη μελων γιατι επι τους ουσίας δεν εκπροσοπουν τον ΠΑΟΚ αυτοί.Μο΄νο καλό δεν κάνουν στην ομάδα.
- Παρ 26 Σεπ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
mi8rio
Είμαι από τους ρομαντικούς. Και αυτός ο ρομαντισμός μού υπαγορεύει να στηρίζω τον μεγαλομέτοχο τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ...τον καθένα για διαφορετικούς λόγους, με κοινό παρονομαστή ότι σε δύσκολες εποχές κράτησαν τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά.
Μέσα στον ρομαντισμό μου, που λές, έχω αποφύγει ...
Είμαι από τους ρομαντικούς. Και αυτός ο ρομαντισμός μού υπαγορεύει να στηρίζω τον μεγαλομέτοχο τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ...τον καθένα για διαφορετικούς λόγους, με κοινό παρονομαστή ότι σε δύσκολες εποχές κράτησαν τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά.
Μέσα στον ρομαντισμό μου, που λές, έχω αποφύγει ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία
Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη
"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη
"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν διαβάσω το άρθρο, διάβασα το σχόλιο σου.Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:45 Ουτε παιδακι δημοτικου δεν θα εγραφε τοσο ασχημα.Επιπεδο μπουζα,βγηκαν τα ματακια μου.
Λέω του πούστη, σιγά !
Το διάβασα....και θαυμάζω την ευγένεια σου.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Θα συνεχίσω να υποστηρίζω την παρούσα διοίκηση της ομάδας μας και τον υπάρχοντα προπονητή της. Όχι γιατί δεν βλέπω τα όποια λάθη τους, αλλά γιατί έχουν αποδείξει, ανάμεσα στις όποιες αποτυχίες, ότι είναι επίσης ικανοί για το καλύτερο. Εννοείται επειδή δε θα πυροβολήσω τον πεσμένο που παλεύει για να ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γιουχαισμα από εκεί χαμηλά στην 4 είναι δικαίωμα τούς αν και διαφωνώ...ΑΛΛΑ ΑΗΔΙΆΖΩ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΌ ΣΎΝΘΗΜΑ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΑ ΑΔΈΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΆΛΕΙ ΣΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗ.....alexgarcia6 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:53 Εγω νομιζω το timing ειναι καλυτερο για να τα ριξουμε στα παιδια της εξεδρας που γιουχαρουν κατευθυνόμενοι