Και για να καταλάβετε με τι μπουρδέλ@ έχουμε να κάνουμε, με τον ίδιο άνθρωπο είχα μιλήσει όταν έσκασε η είδηση για την κατασκευή του γηπέδου από Μυστακίδη και έσταζε μέλι για πάρτι του και έλεγε πως ο Ιβάν αυτα που είχε να δώσει τα έδωσε.
Και σήμερα μου έκανε μαθήματα ηθικής για τον Ιβάν και πως ο ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1108 εγγραφές
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αν τελικα παρει την ΚΑΕ ο Τελης (ευχη ολων),θεωρω πως δεν θα κατσει ο Χατζοπουλος εκει.Θα ειναι μια τεραστια ευκαιρια για τον ΠΑΟΚ να μπει αυτος ο ανθρωπος στην κεφαλη του Α.Σ.,σιγουρα εχει την καθολικη αποδοχη απο τον λαο και το κυριοτερο θα ειναι η κολλα μεταξυ ΠΑΕ/ΚΑΕ.
Μακαρι ο Θ.Χατζοπουλος ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν και το τι θα κάνει ο Χατζόπουλος αφορά άλλο τοπικ (εκεί ομως δεν "επιτρέπεται" να γράφει κανείς άλλος εκτός των "μόνο ΠΑΟΚ" πανηγυρτζηδων με συνεχη παρουσια στο παλατακι τα τελευταία 15 χρόνια) το γράφω εδω:
Ο Χατζόπουλος είχε περιπέτειες με την υγεία του αν θυμάμαι καλά. Καλό θα είναι αν ...
Ο Χατζόπουλος είχε περιπέτειες με την υγεία του αν θυμάμαι καλά. Καλό θα είναι αν ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εδώ έρχεται η ερώτηση του εκατομμυρίου Τεό...
Πόσο κοστίζει μια ομάδα που μπαίνει κάθε χρόνο μέσα και χρειάζεται κάθε χρόνο ΑΜΚ για να επιβιώσει;;;
Μπορείς να ζητήσεις υπεραξία;
Είναι μία τρομερά ενδιαφέρουσα ερώτηση.
Η απάντηση σε αυτό είναι τρομερά δύσκολη γιατί οι λόγοι απόκτησης μίας ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα οργάνωσαν τεχνική επιτροπή για να μελέτη αλλά αντ αυτού η επιτροπή μιλά για τη βιωσιμότητα του έργου; Γιατί χρειάζεται τεχνική επιτροπή για αυτό; Δεν φτάνει μια τράπεζα ή έστω λογιστής για να αποφασισει κάτι τέτοιο;
Γιατί δεν βγαίνουν να πουν ότι τα βρήκαμε με τον Τέλη και ανταποδοτικά θα ...
Γιατί δεν βγαίνουν να πουν ότι τα βρήκαμε με τον Τέλη και ανταποδοτικά θα ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν'το μετάξι ο τύπος έχει μια ΙΚΕ 7ετιας που κάνει "δουλειές" του ποδαριού αν ψαξεται ακριβώς το τι έχει στο πελατολόγιο της, μιλάμε για μηδενική εμπειρία στο μεγάλα έργα. Τοπικοί εργολάβοι συνοικιών έχουν να παρουσιάσουν περισσότερα έργα/κατασκευες.
Ίσως έχει πολιτικές γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα περισσότερα...nikename....εδω μέσα που τελειώνουν σε....4....εχουν κάποιο ζήτημα η παρατηρώ λαθος;
Καρπούζια...
Εγώ παντως μεγάλωσα κάτω από την 4 παιδί πριν 50 χρόνια παίζοντας μπάλα
Πριν καν την κλείσουν με τον τοίχο κάτω από την κερκίδα
ΥΓ ρε εσύ Τέλη....ούτε κατάσκοπος να ήσουν τέτοια ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ πάντα νόμιζα ότι σχετίζεται με το RexonaRexaris έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:04Το δικό μου θα πει κυριολεκτικά "Βασιλιάς Άρης"Iznogoud4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:01abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 13:06 Τα περισσότερα...nikename....εδω μέσα που τελειώνουν σε....4....εχουν κάποιο ζήτημα η παρατηρώ λαθος;
Όχι κ όλα…![]()

- Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι φίλε , αυτός είναι.renegade έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:02 Δηλαδή σοβαρά τώρα, αυτός ο άνθρωπος είναι ένα από τα τρία μέλη της 5μελης επιτροπής για ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα του ΠΑΟΚ?
Meanwhile 1 χρόνο πρίν.

- Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγήκα βόλτα στα social.
Εκτός από την σωστή στήριξη του Α.Σ., θεωρεί ότι η ΠΑΕ επιδιώκει στραγγαλισμός στον Α.Σ. ο κύριος Κωνσταντινίδης (Αναδομώ) και κάνει αναδημοσίευση.
https://i.postimg.cc/DykjYt23/IMG-20250907-161423.png
Πάρτε μάτι. Μια περσόνα γεννιέται.
https://i.postimg.cc/zvXn9SPW ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδερφε, μην τους βαζεις ολους στην ιδια μοιρα.Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:15 Μα η ολη ζημια ξεκιναει απο 15μελες του Α.Σ. μιλαμε για ατομα αναξιοπιστα,ανηθικα,καρεκλοκενταυροι.
Πρεπει να οργανωθουμε και να ριξουμε (ως μελη) αυτα τα ανθρωπακια.
Δεν ειναι ολοι στο κολπο.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη τους περισσοτερους τους ξερω, θελω να πιστευω οτι συντομα θα γινουν οκτω και θα τελειωσει αυτη η φαρσοκωμωδια.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι μακαρι,οταν με το καλο τελειωσει αυτη η φαρσοκωμωδια,πρεπει να γινουν μαζικες εγραφες στον Α.Σ.,προσωπικα για τον εαυτο μου ντρεπομαι που τοσα χρονια το εχω αγνοησει.
Όταν τελειώσει αυτή η φασοκωμωδία θα πρέπει οι κάτοχοι διαρκείας τουλάχιστον του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ να γίνονται ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή
καλά είχαμε το πραξικόπημα στο μπάσκετ και το πραξικόπημα κατά ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν λοιπόν κάποτε ο Παντελάκης, ο δημιουργός ουσιαστικά της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του 70 , είχε την ομαδα πάντα πρωταγωνίστρια , νυκοκοιρεμένη , σε χρόνια που η παράγκα που γνωρίζουμε όλοι , θα φαινόταν σαν παιδικός σταθμός! Με ΠΟΚ ισχυρότατο, με Θεούς και δαίμονες απέναντί του. Καποια ...