Η αναζήτηση βρήκε 584 εγγραφές

Return

από burbu
Δευ 30 Ιουν 2025, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 12:35 Τι φοραει ρε φιλε;Πλεκτη ζακετα;ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ; :lol:
Χωρίς πλάκα, όταν φεύγεις από Σκωτία δεν ξέρεις τι να φορέσεις,δροσιά εδώ μπορεί να φτάσει 10 βαθμούς καύσωνα εκεί, οπότε επιλέγεις κάτι ενδιάμεσα :lol: σε μια ώρα έχω δει 4 εποχές, ζεστή-ηλιο, βροχι, χαλάζι χιόνι :lol:
από Jim_Chatz
Δευ 30 Ιουν 2025, 14:09
Jump to forum
Jump to topic

ektoras έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 14:05 Ο Στεργιάδης είπε ότι 2 φορ που προτάθηκαν και εξετάζονται είναι ο Μποαντού και ο Γιάνσεν...
καπου εδω να πουμε και ενα γεια στον κ. Στεργιαδη, που οπως φαινεται δεν χανει σελιδα του φορουμ.

μην ειμαστε και αγενεις
από prist64
Δευ 30 Ιουν 2025, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 12:35 Τι φοραει ρε φιλε;Πλεκτη ζακετα;ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ; :lol:
η μανα του σιγουρα εχει Ελληνικες ριζες

με ζακετα το εστειλε το παιδι
από nkoss
Δευ 30 Ιουν 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

, Πάντως από τα ρεπορτάζ των ομάδων καταλαβαίνει κανείς ποια είναι η δυναμική των ομάδων στις μεταγραφές. Για παράδειγμα διαβάζεις ότι εμείς περιμένουνε την απάντηση του Μεϊτέ και ενός μέτριου Σκωτσέζου, ενώ ο γαύρος «έψηνε» τον Ζαφείρη για να τον πάρει από την Σλάβια Πράγας για να τον ντύσει στα ...
από FreeWatcher
Δευ 30 Ιουν 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 22:47 Freewatcher ξέρεις κάτι; Ή απλά μιλάς ειρωνικά για την φημολογία περί Γιάνσεν;
Ο πρώτος στόχος έχει ξεχωρίσει.
Καλή ηλικία, ενεργός, με γκολ κ πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του.
Από αύριο προχωράμε δυνατά με στόχο να κλείσει έως τέλος της εβδομάδας με αγορά.
από Equalizer
Δευ 30 Ιουν 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Χαχα αλητεια! Καταγγέλλω!

Εγώ φταίω που είναι υπερκοστολογημενοι αμπαλοι όλοι;
από Hayate
Τρί 01 Ιούλ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Το να φτάνουμε να ζηλεύουμε επειδή οι άλλοι ακούγεται ότι χτυπάνε παίκτες αμφιβόλου αξίας με 8-9 εκατομμύρια ανηκουστο είναι..Δηλαδή αν δίναμε σε Σέλτικ λεφτά για αγορά η μεταγραφή του Τέιλορ θα ήταν από το πάνω ράφι και τώρα απλά πήραμε παίκτη??Κοφτε το football manager κάποιοι και όπως είπε και ο ...
από Psagmenos4
Τρί 01 Ιούλ 2025, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Δική μου άποψη, αντί να δώσουμε 1.8 και 1 μυριο για 2 φορ να δώσουμε 2.2 με 2.5 για φορακλα και 3ος να μείνει ο Μυθου.
Αντί να δώσουμε άλλα 800κ για αριστερό εξτρεμ να καλύψει την θέση ο Χατσιδης ή ο Μπαλντε έχοντας πολλές επιλογές εκεί ,ώστε ο Ταισον να μένει ξεκούραστος ,μην ξεχνάμε ότι μετά από ...
από icue
Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Αχ αυτα τα account που γραφτηκαν εδω και μια εβδομαδα και δεν βλεπουν παικτες στις προπονησεις και λυπουνται για τα κακα θα μας βρουνε.
από Ιάσονας
Τετ 02 Ιούλ 2025, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Η γνώμη μου είναι πως το πέμπτο χαφ πρέπει να είναι ο Σναουτσερ το τρίτο φορ ένας εκ των Μυθου και Χατσίδη.
Στα χαφ όμως και το τεταρτο χαφ πρέπει να είναι υψηλής αξίας (του εκατομμυρίου), και τα δύο φορ πρέπει να είναι παίκτες εν δυνάμη βασικοί. Μακαρι ο Τσάλοφ να κάνει, δεν με έπεισε περυσι.
Για ...
από renegade
Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά θεωρώ τεράστιο λάθος αν πουληθεί τώρα ο ντελιας.
Υποτίθεται η ΠΑΕ διατρανώνει ότι πουλάει στο πικ της χρηματιστηριακής τους αξίας τους παίκτες της ... επουδενί δεν βρίσκεται σε αυτήν τώρα ο ντελιας

Υγ έχω την εντύπωση ότι έχουν δωθεί μόνιμα μπαν για πολύ λιγότερα.
Αυτά που έγραψε ο ...
από leftosss4
Τετ 02 Ιούλ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Αλαβές ο Πετκοβιτς, επιτέλους πάει και αυτός.
από dimpaok4
Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

kabamaru το λεω γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι καποιος-οι θα τολμησουν να γραψουν κατι τετοιο,εδω φυσικα λιγοτερο πιο πολυ στα σοσιαλ,βεβαια οκ και το δικο μου μην τολμησουν ειναι δεικτικο οκ.
από renegade
Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μπράντον δεν είναι ποδοσφαιριστής όχι απλα φορ
Ομπράντων ήτανε 3 χρόνια στην ομάδα. Τα δύο από αυτά δεν βλεπόταν.
Το ότι την χρονιά του πρωταθλήματος ευθυγραμμίστηκαν όλες οι φαλάκρες στον πλανήτη γη και είχε μία οκ απόδοση δεν θα πρέπει να είναι η αφετηρία των κριτηρίων μας.

Ο Σάντρο για μένα ...
από danirifle
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 10:23 Καλά μην με κάνεις να νιώθω τύψεις ρε φίλε. Πραγματικά στενοχωρηθηκα.

Τι ήθελα και το έγραψα ο ηλιθιος
ρε αδερφέ, τι λες?
για το συγκυριακό του πράγματος το γράφω
προφανώς και δε φταις, προς θεού
εκφράσεις τέτοιες λέγονται και γράφονται άπειρες φορές, δε σημαίνει κάτι