Η αναζήτηση βρήκε 583 εγγραφές

Return

από pavlos06
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Να παραιτηθεί ο ερασιτέχνης αφού δεν έχουν την εμπιστοσύνη του κόσμου
ΌΜΩΣ
ας ανοιξουν τις εγγραφές ώστε να μη ψηφιστούν πάλι μεταξύ τους.
Ας μπουν προυποθεσεις : κάτοχοι διαρκείας για τουλάχιστον 2-5 χρόνια τα τελεύταια 20 χρονια, εγγεγραμμενα σε σύνδεσμο μέλη για κάποια χρόνια
Και όχι να ...
από van rooy
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:56
Jump to forum
Jump to topic

Έκτακτη Γ.Σ. Super League: Ανακοινώθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης ως νέος εκπρόσωπος της λίγκας στην ΕΠΟ
Η Super League είχε έκτακτη Γ.Σ. την Τρίτη (12/8), κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε η αντικατάσταση του Δημοκράτη Παπαδόπουλου από τον Άγγελο Αναστασιάδη
από makednoss
Τρί 12 Αύγ 2025, 23:42
Jump to forum
Jump to topic

εγω ημουν ανθρωπος και πριν τον Σαββιδη.

για τον εαυτο σου μπορεις να πεις οτι θελεις.

Πρέπουσα απάντηση ίση με αντιληπτική 12 χρόνου.
Άνθρωπος μπορεί να ήσουν όπως λες αλλά αμφισβητώ το αν είσαι λογικός άνθρωπος. Και επειδή όπως αντιλαμβάνονται υπάρχει υποβόσκων ασπρεγκερ θα σου μιλήσω ...
από Montrealiotis
Τρί 12 Αύγ 2025, 23:58
Jump to forum
Jump to topic

Να πάει σε άλλη ομάδα που ταιριάζει και στο τρόπο σκέψης του
από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και την συνέντευξη τύπου του ΑΣ να βάλω υπό το δικό μου πρίσμα αυτά που ξέρουμε και το συμπεράσματα βγάζω.

Πρώτον : Ο ΚυρΚυρ άνοιξε την κερκόπορτα στον Μυστακίδη ο οποίος καρτερικά έψαχνε τον τρόπο να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερον : Ο ΑΣ θεωρώ έχει απογοητευτεί με τον τρόπο που ...
από Pater
Τετ 13 Αύγ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

ποια τεκμηρια και ποιος εξαφανιζεται ? καθε μερα γραφω προσωπικα

παλι τα ιδια και τα ιδια αναμασας. τα ειπαμε αυτα προσφερε ο Ιβαν και τον ευχαριστουμε. και ο μεγαλος ΠΑΟΚ του προσφερε πολλα και τον εφερε στο προσκηνιο στην χωρα τον εκανε αναγνωρισιμο και του εδωσε δοξα.

τα ξερει αυτα ο ...
από makednoss
Τετ 13 Αύγ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Tenten εγώ αν ήμουν δισεκατομυριούχος και ήθελα να πάρω μια Π.Α.Ε. για την οποία θα έπρεπε να ματώσω οικονομικα, θα προτιμούσα να βρω κανένα δημοσιογραφικό όμιλο που τα παίρνει, ίσως και κανένα αρδ του 20αρικου να αρχίσουν τον πόλεμο στον νυν Ιδιοκτήτη. Αν ήμουν τυχερός και μπορούσα να βρω κανένα ...
από Thax
Τετ 13 Αύγ 2025, 16:00
Jump to forum
Jump to topic

Σε λίγους μήνες θα έχουμε άλλη διοίκηση στον ΑΣ, νέο τρόπο εγγραφής στα μέλη. Τώρα που ο κόσμος έμαθε τι γίνεται, θα αλλάξουν πολλά. Δεν γίνεται 200 άτομα να αποφασίζουν για τον ΠΑΟΚ.
Και δεν γίνεται να μην έχει 20000 μέλη ο ΑΣ με συνδρομή πληρωμένη. Για να πάμε μπροστά και αγωνιστικά.
από Montrealiotis
Σάβ 16 Αύγ 2025, 17:25
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό ισχύει απόλυτα.
Για ότι συμβαίνει τώρα εμείς φταίμε που δεν γίναμε μέλη.
από Refused1337
Παρ 27 Ιουν 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Εχω μια αίσθηση απο το πρωί οτι ο επόμενος χαφ θα είναι η ο Αλεξανδροπουλος η ο Τοπιτς.

Ο τοπιτς είναι ότι καλύτερο αλλα φαίνεται πολύ ακριβός για εμας. Είναι πάντως αυτό που πραγματικά θέλουμε. Jakub Piotrowski και αυτόν για αντι ozdoev :D

υγ. το ενα απο τα δυο βασικά βήματα για να αρχίσει η ...
από joshua
Παρ 27 Ιουν 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Χαφ εχουμε 4 αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει λογος για βιασυνη εκτος και αν προκυψει ευκαιρια. Προφανως και εγω ειμαι υπερ Αλεξανδροπουλου.
από Frans van Rooij
Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
από Equalizer
Σάβ 28 Ιουν 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για γηγενής μας χαλάει???

Οχι δεν μας χαλαει Χαγιατε,γηπεδο ειπαμε να κανουμε,χερια χρειαζομαστε,εμπειρος ειναι,τοσα βαρεα ανθυγιεινα εχει το παλουκαρι.

Μαρια ακους;

Μη του πας κόντρα θα φωνάξει τους Γκινγιόκου

Και δε τη λένε Μαρία

Μάι τη λένε

Τρέξε μέχρι ...
από DimitrisS
Δευ 30 Ιουν 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις ειλικρινα, δεν εχω κανενα θεμα με τον Νικο Τοσκιτση. Να ειναι καλα ο ανθρωπος να κανει την δουλεια του - οπως πιστευει οτι πρεπει να την κανει - αλλα δε γινεται να φερνουμε αρθρα του προς σοβαρη συζητηση, ειναι κριμα να ριχνουμε τοσο πολυ το επιπεδο της νοημοσυνης μας.

Το ζηταω σαν χαρη ας ...
από danirifle
Δευ 30 Ιουν 2025, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

συγγνώμη, αλλά ο τάντιτς δεν χωράει στον σημερινό ΠΑΟΚ

η μεσοεπιθετική γραμμή έχει 1 κενό στο αριστερό εξτρέμ (δε νομίζω να μοιραστεί ο χρόνος στον 37άρη τάισον και στον 36άρη τάντιτς) και ίσως δημιουργηθεί κενό με πώληση ντεσπόντοφ (δε νομίζω να δώσουμε συμβόλαιο πάνω από 1,5 για αναπληρωματικό ...