Αναζήτηση για περισσότερες από 1108 εγγραφές

Return

από Мир
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σίγουρα είναι ανεπιθημητος ο τρόπος που λειτουργεί ως τώρα, από το μπεκροπολις με τις πληρωμένες πένες, τις περίεργες εμφανίσεις ΠΑΟΚτσιδων από το δημοτικό, πρώην πιανώλων στελεχών, ΜΜΕ του Κουλη κτλ.
Για την ώρα Ελλάδα μόνο το Νικοπολις αγόρασε και αυτό με κατάσχεση τραπεζών, δεν δειχνει να παίζει ...
από leomatos88
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Απ’ ότι φαίνεται διαβάζει paokmania. Στα του μπάσκετ θα τα πούμε στο μπάσκετ. Είναι πονεμένη ιστορία και θέλει μεράκι και αληθινό ενδιαφέρον. Για αρχή περιμένω την απόσυρση του ‘’ενδιαφέροντος’’ για την Τούμπα, την αποκοπή από το μετρόπολις και να φερθεί με απόλυτο σεβασμό στον Χατζόπουλο. Και ...
από keep_paokizein
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.

Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ...
από Maklaz
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Συγχωρέστε με αλλά εγώ δεν μπορώ να χαρώ, τουλάχιστον ακόμα, ούτε και να πετάω στα σύννεφα.
Όπως αναφέρει και ο φίλος από πάνω για την δήλωση του με βρίσκει σύμφωνο, έτσι και αλλιώς θα βγει να μιλήσει κάποια στιγμή δεν το γλυτώνει αυτό έτσι όπως έγιναν τα πράγματα.
Μέχρι τότε όχι απλά μικρό καλάθι ...
από Maklaz
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Έχουν σκάσει πάλι λογαριασμοί θαμμένοι, αυτό που γίνεται στο τοπικ του μπάσκετ με κάνει να βλέπω τις μεταγραφές σαν παράδεισο.

Και για να μείνω ον τοπικ αφήνοντας την ΚΑΕ, τελικά ρε παιδιά ο ανισόρροπος ο ΑΣ πενταμελής επιτροπή δεν είχε πει?
Κάτι ευχάριστο είναι οι διαρροές της ΠΑΕ ότι θέλουν να ...
από Cylon-4
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Ταυτοχρονη εμφανιση προτασης Τελη, ανακοινωσης
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
από Black_Knight
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:59
Jump to forum
Jump to topic

Αληθευει πως απο την τριαδα της επιτροπης,ο ενας ειναι στην Τραπεζα Πειραιως (μετοχος ο Τελης) κ ο αλλος ειναι στην εταιρια ΑΝΑΔΟΜΩ (που χρωσταει της Μιχαλους);

Δηλαδη και καλοπροαιρετα να το δεις ρε γαμωτο,δεν μπορεις!

Και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο. Γενικα απο τα βιογραφικα τους δεν ...
από Мир
Τετ 03 Σεπ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Κώστας Κούσης
"Το deal ΚΑΕ ΠΑΟΚ-Τέλη Μυστακίδη έχει κλείσει. Ο επιχειρηματίας θα ρίξει, λένε οι φήμες, 10 εκ. ευρώ με την... πρώτη και αυτή η σεζόν θα είναι "αναγνωριστική". Παράλληλα, αν και δεν είναι των "χωραφιών" μας, λέγεται πως σε κανά τρίμηνο θα κάνει πρόταση και για την ΠΑΕ. Αλλά αυτά ας ...
από Cylon-4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Εχω εκφρασει κατ επαναληψη την εκτιμηση μου στον διοικητικο υπευθυνο της υδατοσφαιρησης του ΠΑΟΚ,
κυριο Νικολαιδη.
Ηθικη και συγκροτημενη προσωπικοτητα.
Επαγγελματικα ασχολειται με κατασκευες ((Domus ergo).
Eιχε αρνηθει να αντικαταστησει τον Κατσαρη, οταν αυτος παραιτηθηκε, επικαλουμενος φορτο ...
από Maklaz
Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και τα σημερινά, καταλήγω σε κάποια συμπεράσματα:

Η πίεση στη διοίκηση του Ερασιτέχνη ήδη φέρνει αποτελέσματα. Η διαφοροποίηση 6 από τα 15 μέλη του Δ.Σ. δεν είναι μια τυχαία λεπτομέρεια. Δείχνει ότι δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο και ότι η προσπάθεια να επιβληθεί μια λύση-εξπρές, παρακάμπτοντας τον ...
από Maklaz
Παρ 05 Σεπ 2025, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Όχι, δεν τα γράφω πολύ αθώα, ούτε παριστάνω τον ηλίθιο.

Θα σου πω ειλικρινά τι πιστεύω. Ελπίζω να γίνει κατανοητό.

Θα βάλω τα καλά μου ρε σκύλε :D
Σέβομαι την άποψη σου αλλά θα μου επιτρέψεις, να σταθώ σε μερικά σημεία της λογικής σου που θεωρώ ότι χρήζουν διαφορετικής προσέγγισης, για να ...
από Maklaz
Παρ 05 Σεπ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Κι εδώ έρχεται η ερώτηση του εκατομμυρίου Τεό...
Πόσο κοστίζει μια ομάδα που μπαίνει κάθε χρόνο μέσα και χρειάζεται κάθε χρόνο ΑΜΚ για να επιβιώσει;;;
Μπορείς να ζητήσεις υπεραξία;

Ας το δούμε λίγο την μεγάλη εικόνα, γιατί εδώ βρίσκεται μια ωραία παγίδα.

Το να λες ότι μια ομάδα "μπαίνει μέσα ...
από paok apo epilogi
Παρ 05 Σεπ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Maklaz μηπως εισαι καλλιτεχνης?

Ζωγραφιζεις σημερα :opaokara:
από panta
Σάβ 06 Σεπ 2025, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

Με όλα αυτά που έγιναν σκέφτομαι τώρα, ρε μπας και η κάρτα φίλαθλου που περιμένουμε και συζητάμε τα τελευταία χρόνια δε κολλούσε τελικά απο τη ΠΑΕ αλλά την υπομόνευε τόσο καιρό ο ΑΣ για να μην αναγκαστεί να ανοίξει τη μητρική αγκαλιά στην πλατιά μάζα.
Μετά από αυτά που είδα και δεν είδα τα περιμένω ...
από Maklaz
Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

radar.gr
Προς πλήρη αποκατάσταση των σχέσεων με τον ομογενή μεγιστάνα και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη οδηγείται η κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να ρίχνει κατά πληροφορίες γέφυρες στον ισχυρό άνδρα της Β. Ελλάδος, με φόντο τις προσεχείς εθνικές εκλογές αλλά και το θολό ...