Η αναζήτηση βρήκε 583 εγγραφές

Return

από Maklaz
Σάβ 16 Αύγ 2025, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Το βίντεο της ΠΑΕ One on One για τον Γιακουμάκη χαρακτηρίζεται από μια λέξη... Ώριμο!
Επίσης εξηγεί τους λόγους γιατί ένας παίκτης να αφήσει το περιβάλλον που βρίσκεται και να έρθει στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω τα ίδια έχουν μεταφερθεί και στον Ζαφείρη και έχει πειστεί.
από JohnDag
Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Να πω κι εγώ γιατί τώρα είδα την συνέντευξη ότι αν ήμουν μια φορά αισιόδοξος για τον Γιακουμάκη, τώρα είμαι 10.

Μεστός, ώριμος, μετρημένος και έτοιμος να τα δώσει όλα.

Φέρτε και τους υπόλοιπους και πάμε να τους μαμήσουμε όλους.

Τελειώνετε όμως..
από blackzone44
Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Ζαφειρης ζήτησε από τον προπονητή του να μην αγωνιστεί σήμερα.
από Χωρικός
Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Να ρωτήσω κάτι; Εγώ αυτόν τον Ζαφείρη δεν τον ξέρω. Ούτε τον έχω δει να παίζει ποτ΄ρε.
Αλλα γίνεται τόσος ντόρος και δίνουμε τέτοια ποσά, για παίχτη που δεν είναι καν βασικός στη Σλάβια;;; :o
από Baldur
Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Ετσι και κλεισει ο παλικαρος (φτου φτου), πρεπει να οργανωθει μαζικη συναξη να γκρεμισουμε καμια ταβερνα.
από nunies4
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

burbu έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:32 Εγώ λέω ότι ανακοινώνεται την Δευτέρα :opaokara:
Καλά φόρτισε φουλ το κινητό καλού κακού για την παραλία αύριο.
Μπορεί να χρειαστεί
από blackzone44
Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Το απόγευμα έμαθα πως μέχρι αύριο σκάει η βόμβα μετά βγήκαν 2 γνωστοί δημοσιογράφοι και είπαν πως πάει καλά αλλά δεν είναι κοντά ακόμα δεν ξέρω άμα πουλάνε παπατζιλίκι θα το μάθουμε σύντομα.. :opaokara:
από Λεμεσος4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Ορτζονικίδης έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:48
zissos έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:33 Πρώην υπουργός Ναυτιλίας είναι λέει, συνηθισμένος θα είναι στα μπινελίκια.
Τι ναυτιλία έχει η Τσεχία ρε παιδιά ;
Οπως οι δικοι μας υπουργοι Δικαιοσυνης με την με το δικαιο.
από Ιάσονας
Σάβ 28 Ιουν 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

μια καε χωρις προπονητη και παικτες με το χαμηλοτερο μπατζετ που μονο σε μικρες ομαδες αρμοζει.

Χατζοπουλε επικεντρωσου εσυ που εχεις και την ευθυνη στην ουσια στο προβλημα και την λυση του

Κληση και συναντηση στον Μυστακιδη να αναλαβει επιτελους καποιος που μπορει οικονομικα να μας αλλαξει ...
από Psaras
Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δηλαδή κλείσαμε όσον αφορά τους ξένους ή περιμένουμε κάτι ακόμη;

Προς το παρόν μάλλον κλείσαμε. Λογικά ένας έβδομος ξένος ίσως έρθει στα μισά της σεζόν.

Δεν αποκλείω λόγω και της στήριξης της ΚΑΕ στην ΠΑΕ στην κόντρα με τον ΑΣ να υπάρξει προς τις γιορτές κάποιο "δώρο" για τα 100 χρόνια από ...
από giapas
Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Miles έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:21 Ο Αποστόλης σε λίγο θα βγει και συμμαθητής με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.
Αυτό δε το ξέρει πολύς κοσμος αλλά η ζωζω είχε εναν εφηβικο ερωτα με τον Αποστόλη. Αυτή ήταν στα 16-17 ,αυτός πιο ωριμος σχεδον 25.
Ανεκαθεν οι μεγαλύτεροι και ωριμότεροι άντρες ασκούσαν γοητεία στα όμορφα νέα κορίτσια
από dim72
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπαίνω σε κανένα σάιτ εκτός του paokmania και έχω να ακούσω ράδιο πάνω από 10 χρόνια και είμαι ευτυχισμένος. Γιατί δεν κάνετε όλοι το ίδιο;
από Мир
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:40
Jump to forum
Jump to topic

Λίστα μεγαλοοφειλετών στο δημόσιο 2025:
https://www.metrosport.gr/i-lista-me-toys-megaloofeiletes-toy-dimosioy-1196263
https://www.aade.gr/exypiretisi-enimerosi/dimosiopoiisi-ofeileton-me-hrei-ano-ton-150000eu

Ποιοι μας κουνάνε το δάχτυλο, πουλάνε προπαγάνδα και κλαινε για τον κ.Τέλη .. Ποιος ...