Αναζήτηση για περισσότερες από 3341 εγγραφές

Return

από Maklaz
Δευ 09 Φεβ 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Για να θυμηθούμε κάποια ελάχιστα πράγματα που έχουν ειπωθεί και τα ξεχνάμε.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται! Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή.

Ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε και στις φήμες πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους»

Θα ήθελα να ...
από Maklaz
Δευ 09 Φεβ 2026, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Εχει δρομο ακομα το θεμα του γηπεδου.Ναι ειναι θετικο οτι τα βρηκε ο Α.Σ. με την ΠΑΕ,αλλα εδω πανε να καθυστερησουν το εργο μεσω Καυτατζογλειου.Ειναι ακρως σημαντικο το που θα παιζει η ομαδα,που θα στεγαστουν τα γραφεια οσο θα χτιζεται το νεο γηπεδο.

Απο Βρουτση μονο λογια εχουμε ακουσει κ απο ...
από Psagmenos4
Πέμ 12 Φεβ 2026, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλε ευεργέτη του του μεγάλου ΠΑΟΚ. Να κάνουμε διπλα για πλάκα στην Αθήνα , να πηγαίνουμε τελικούς κυπελλου και να μην καίγεται η πολη(ως τεράστιο επίτευγμα), να πηγαίνουμε στην Ευρώπη να κοντραρουμε τους πάντες στα ίσια να παίρναμε από την league phase και να λέμε εντάξει δεν έγινε και τίποτα ...
από Maklaz
Πέμ 12 Φεβ 2026, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Πέρασα να πω ότι..... Σας χορεύει από μακριά!

από tolis14
Παρ 13 Φεβ 2026, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Σε ελεύθερο χρόνο που είχα έβλεπα κάτι στιγμιότυπα από αγώνες, καθώς και τα γκολ μας από τη χρονιά του αήττητου. Προφανώς και είχαμε ομαδάρα και το πήραμε αήττητοι αλλά συγκρίνοντας την ομάδα τότε με την τωρινή βλέπω τεράστιες διάφορες, σε όλους τους τομείς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα μας ...
από Maklaz
Τετ 18 Φεβ 2026, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Νίκος Σαββίδης

Με σταθερά βήματα όλα αυτά τα χρόνια και την αυξανόμενη ενασχόληση με τα κοινά της ομάδας μας, ο Νίκος Σαββίδης εξελίσσεται πλέον σε μια ισχυρή διοικητική σταθερά για τον ΠΑΟΚ.

Οι εμφανίσεις του εντός και εκτός γηπέδου πληθαίνουν, αποδεικνύοντας ότι η επόμενη γενιά της ιδιοκτησίας είναι εδώ και ...
από Maklaz
Τετ 18 Φεβ 2026, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Σαββίδης

Πολύ εύστοχος ο μακαρονάς!!

Αυτό που βγάζει ο Νίκος είναι η σοβαρότητα ενός ανθρώπου που δεν έχει ανάγκη να πουλήσει οπαδιλίκι για να γίνει αρεστός δεξιά και αριστερά. Δεν θα τον δεις να κάνει τον ηθοποιό, ούτε να προκαλεί για τις εντυπώσεις.

Αθόρυβη ισχύς θα το έλεγα.
Ακολουθεί πιστά τη σχολή ...
από pavlos06
Τετ 18 Φεβ 2026, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γιώργης ειναι μεγάλο αρρωστάκι αλλα ειναι θερμοκέφαλος οπαδός σαν κ εμάς όπως τον βλέπω.

Αυτός είναι πιο ήπιων τόνων.

Ο συνδυασμός των δύο ( αφού φαινεται πως και ο Νίκος πλέον έχει μπει στα της ομάδας ) μόνο καλό μπορεί να κάνει και δείχνει ότι υπάρχει ισχυρή διάδοχη κατάσταση.
από bane1980
Τετ 18 Φεβ 2026, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο θετικό και μάλιστα πολύ θετικό είναι να ασχολείται ενεργά ο Νίκος με την ομάδα.

Από πέρσι "γκρινιαζω" ότι πρέπει να υπάρχει και μια οιο σύγχρονη και φρέσκια ματιά στα της ΠΑΕ ακόμα και ως γόνιμος και δημιουργικός αντίλογος στην οπτική του Ιβάν και η καλύτερη πηγή για αυτό είναι οι διάδοχοι ...
από katafraktos
Τετ 18 Φεβ 2026, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 20:59 Μου αρεσει που ειναι σοβαρος κ μετρημενος.Δεν ειναι κλοουν οπως αλλοι προεδροι γκουχου γκουχου ραλιστες.
Είναι όμως υπέρμαχος της ιδέας του ευ αγωνίζεσθαι;
από panpangr77
Παρ 20 Φεβ 2026, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Για τον Νικο τρεφω μια ιδιαιτερη συμπαθεια,φαινεται σοβαροτατος κ μπορει να γινει ο αυριανος ηγετης.Βεβαια για να μην ειμαι αδικος,και ο Γιωργος εχει σοβαρευτει τα τελευταια χρονια,καμια σχεση με το προ ετων ατομο.

Ο Νικος εχει σπουδασει άθλητικό μανατζμεντ . Ισως θα ειναι και ο μονος προεδρος ...
από Equalizer
Πέμ 26 Φεβ 2026, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Επιβεβαιώθηκε ότι η πρόταση Μυστακίδη είναι 60 χιλιάδες τον χρόνο για το παλατάκι

Νομίζω δεν είναι ούτε καν για γέλια η κατάσταση

Και επίσης νομίζω ότι η στόχευση είναι να γίνουν εκλογές, όχι απαραίτητα για καλό σκοπό
από navigator11
Πέμ 26 Φεβ 2026, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Συγνωμη αλλα αμα βαλει 1-2-3 μυρρια για να φτιαξει το γηπεδο μπασκετ γιατι να δωσει και στον ΑΣ λεφτα? Αστον ρε ΑΣ να σου φτιαξει το γηπεδο και μετα κοπανα του το ενοικιο. Το κερδος ειναι να εχεις γηπεδαρα οχι να βγαζει λεφτα ο ΑΣ

Είναι και εξαιρετικά τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής από ...