Η αναζήτηση βρήκε 531 εγγραφές

Return

από jibbie
Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Βλέπεις πάντως πόσο εξοργισμένοι είναι αυτοί που γράφουν για τα εκτρώματα του ΑΣ και των συνδέσμων το τελευταίο διάστημα, και απ την άλλη με πόση ηρεμία και σιγουριά γράφουν όσα παιδιά φαίνεται να έχουν εκ των έσω πληροφόρηση. Αυτό λέει πολλά για το τετελεσμένο του πράγματος όσο και για το αφήγημα ...
από trouman
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:14 Μπορείς να αναφέρεις μερικά για να γίνουμε και εμείς σοφότεροι, ευχαριστώ...

6 χρόνια δεν κουνήθηκε φύλλο πχ
από navigator11
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

:lol: :lol:

Επειδή έχει καταστεί πλέον απόλυτα σαφές τι ρόλο βαράνε διάφοροι εδώ πέρα (υπήρχαν δείγματα και παλιότερα βέβαια), όπως γράφτηκε κι από κάποιον άλλο μερικές σελίδες πριν, φαντάζει όντως η πλέον ενδεδειγμένη πρακτική να μην επιχειρείται στα σοβαρά διάλογος μαζί τους.
από Ιάσονας
Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:04
Jump to forum
Jump to topic

fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:20 Θα πρέπει να ντρέπεται ο πιστωτής και όχι ο οφειλέτης, μάλιστα...
Για επαγγελματικό τμήμα μιλάμε σωστά ή για ερασιτεχνικό (ΚΑΕ) ?
Η ΚΑΕ έχει διοίκηση πρωτοδικείου φίλε και ο Κατσαρής την παρέδωσε με 7,2 χρέη.
Μάλλον το μπάσκετ δεν είναι ΠΑΟΚ.
Η ντροπή τελικά δεν έχει όριο
από flash4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Η τελευταία ανακοίνωση του ΑΣ είναι τραγελαφική. Στην τελευταία παράγραφο γράφουν για το πρότζεκτ με χορηγίες από 100 ΠΑΟΚτσήδες για τα 100 χρόνια, το οποίο έχει λένε σχεδόν καλυφθεί, αλλά αυτοί επιλέγουν να κάνουν ειδική μνεία μόνο σε έναν, ο οποίος προσπαθεί να μπει από το παράθυρο στα του ΠΑΟΚ ...
από zissos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Το νο1 λάθος του Ιβάν Σαββίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει τους πάντες στην Ελλάδα σαν εχθρούς. Σε αυτή την χώρα όλοι γλύφουν κατά πάνω και φτύνουν κατά κάτω. Πάντα πρέπει να περιμένεις την στραβή και οτιδήποτε σχεδιάζεις πρέπει να βασίζεται στο χειρότερο δυνατό σενάριο. Οι χαμουτζήδες έτσι ...
από paokkerkir
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξέρω αγαπητό ΔΣ του ΑΣ, ότι θα με κάνετε να κουβαληθώ από την Κέρκυρα την Πέμπτη για να φωνάξω Ιβαν Σαββίδης.

Η ιδέα του ΠΑΟΚ, το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, μάλλον δεν συμβαδίζει με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους θεματοφύλακες του συλλόγου.

Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, δε βαρίεσαι.
από Taseos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει μεγαλομέτοχο. Διοίκηση διορισμένη έχει από το πρωτοδικείο με πρόταση του ΑΣ. αν θέλει ας μην ανανεώσει στο τέλος του εξαμήνου.ας προτείνει κάποιον άλλον. Τόσους πετυχημένους όρισε 30 χρόνια τώρα
από leomatos88
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:17
Jump to forum
Jump to topic

Γεια χαρά σε όλους τους πραγματικούς ΠΑΟΚτσήδες, της προσφυγιάς, της ξενιτιάς και της ανταρσίας.

Τις καλύτερες ημέρες και νύχτες μας τις ζήσαμε ήδη. Οι πιο πολλές ήταν ανάμεσα σ' αυτά τα 13 χρόνια. Που πατήσαμε κάτω τους τρεις βρικόλακες, τις κυβερνήσεις τους, τ' αφεντικά τους, τους υπαλλήλους τους ...
από Equalizer
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

τι μπαν ειναι αυτα ρε με οποιον διαφωνει ο μοντ τον μπαναρει? να ακουγεται δηλαδη μονο η μια πλευρα

λιγη ντροπη

αν ειναι κλειστε το φορουμ και καντε μονο αρθρα υπερ ιβαν

equalizer απαραδεκτος

Με εκατό άτομα διαφωνώ. Δεν τους μπαναρα

Με ποιον με θεωρεί μαλακα και μου λέει προσβλητικά για ...
από Unpsofable78
Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

πιστευεις οτι θα μας διαφωτισει η συνεντευξη του ΑΣ εγω ειμαι σιγουρος οπως και οι αλλες θα μας εκνευρισουν περισσοτερο,και φυσικα δεν θα πουν τι υπογραψανε με τον μυστακιδη.....

Απ όσα κυκλοφορούν από κάποιους στα sm, μάλλον ετοιμάζουν ευθεία προσπάθεια αποδομησης του Ιβάν.
Δεν ξέρω τι θα πουν ...
από Josey Wales
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:35 Ξερει κανενας αν η περιβοητη συνεντευξη θα εχει αρδ? θα μπορουν να γινουν ερωτησεις ή θα ειναι ενας μονολογος θεοποιησης του Τελη κ αποδομησης του Ιβαν??
Από τους Αυγενάκηδες μέχρι και την Μαρούπα να περιμένεις να δεις.
από Parolos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω ότι η προσπάθεια είναι επίμονη.
Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.

Σαν τη Λερναία Ύδρα φυτρώνουν φοβερό.
από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 00:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Για του λόγου το αληθές και επειδη ψιλοκουραστηκα τα ιδια και τα ίδια και στο τέλος να βγαινω και μ@λ@κ@ς ή λογιστής ή στην καλύτερη (ή χειρότερη και ισχυε κιολας κάποιες φορές) οφτοπικ, θα παραθεσω 2 λινκ , το ενα είναι η σελιδα μας στο ΓΕΜΗ με καταστατικα και οικονομικες χρήσεις όσες είναι ...
από Rexaris
Κυρ 03 Αύγ 2025, 01:00
Jump to forum
Jump to topic

Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος (λιμάνια ...