Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.
Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ανιψιά ...
Η αναζήτηση βρήκε 531 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
@ABOLEYTOI νομίζω πως αν φορτίσουν τον κόσμο και διώξουμε τον Ιβάν απο τον ΠΑΟΚ τους είναι πολύ πιο εύκολο παρασκηνιακά να πάρουν το λιμανι. Αυτή τη στιγμή εγώ βλέπω την προσπάθεια να αμαυρώσουν το προφίλ του Σαββίδη πιο έντονη απ ποτέ για να τον διώξει ο κόσμος.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
@ABOLEYTOI νομίζω πως αν φορτίσουν τον κόσμο και διώξουμε τον Ιβάν απο τον ΠΑΟΚ τους είναι πολύ πιο εύκολο παρασκηνιακά να πάρουν το λιμανι. Αυτή τη στιγμή εγώ βλέπω την προσπάθεια να αμαυρώσουν το προφίλ του Σαββίδη πιο έντονη απ ποτέ για να τον διώξει ο κόσμος.
μετά απο τόσο καιρό, το να ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.
Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλά, να παρακολουθείς εδώ και τόσο καιρό τι συμβαίνει και να θεωρείς πως δεν είναι ξεκάθαροι οι στόχοι του ΑΣ, είναι αφελές και στρουθοκαμηλισμός, αν όχι προπαγάνδα.
Μυαλό έχουμε, να διαβάζουμε γνωρίζουμε, δεν υπάρχει "δεν το καταλαβαίνω", "ίσως εννοούν κάτι άλλο", "ας περιμένουμε να μας ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Η καινούρια (τι καινούρια 10ετία υπάρχει τώρα) φρασεολογία για το "δύο μέτρα- δύο σταθμά" είναι το "ίσες αποστάσεις"
- Δευ 04 Αύγ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως ο ΑΣ στην ανακοινωση του στο FB για αναβολη, τρωει τρελο κραξιμο και μπινελικι.Η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου βλεπει και καταλαβαινει τι γινεται...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.
Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.
Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;
Η ιστορία πάει κάπως έτσι
ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
it is what it is, καμια εργολαβια, ειναι η πραγματικοτητα. τωρα αν ενοχλει, αλλη κουβεντα. υπαρχουν και φωνες οπως η δικη σου joshua που δεν εντασσεται σε καποιο απ τα δυο ρευματα προφανως. αυτο δεν αναιρει τα παραπανω.
- Τρί 05 Αύγ 2025, 01:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά τα λέει ο jibbie .
- Τρί 05 Αύγ 2025, 04:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.
Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.
Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;
Η ιστορία πάει κάπως έτσι
Και κατηγορείτε τον ΑΣ για τρύπημα όταν ο Ιβαν έχει να εμφανιστεί 6 χρόνια. Έχει ρίξει το budget κατακόρυφα από το 2020 και έπειτα
Αυτα από εμένα για τώρα. Ας επικεντρωθούμε στον ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
18526 άνθρωποι έγραψαν σταρχιδια τους αρδ και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Ιωάννη σαββιδη του Ιγνάτιου. Καλή χώνεψη να πούμε στους τοξικούς και προσοχή στο μάσημα.
Υγ αυτοί που αποφάσισαν να στερήσουν τον ας από 18256 μελη και το ανάλογο έσοδο πρέπει να παραιτηθούν από τον ας
Υγ αυτοί που αποφάσισαν να στερήσουν τον ας από 18256 μελη και το ανάλογο έσοδο πρέπει να παραιτηθούν από τον ας
- Τρί 05 Αύγ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Άφησε τον πρόλογο σε μένα ρε σπέσιαλ. Προπερσυ είχες 10.000 εισιτήρια. Με Γούμενος είχες και 7000. Δεν γεννηθήκαμε όλοι την δεκαετία του 2010. Περισσότερα από πέρσι που ήταν χρόνια τσάμπιονς λιγκ έχεις φέτος. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει ένα μούδιασμα και για το πρώτο σολντ αουτ της χρονιάς και για τα ...