Η αναζήτηση βρήκε 522 εγγραφές

Return

από joshua
Παρ 27 Ιουν 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δύο παρατηρήσεις. Αρχικά εγώ θεωρητικά είμαι μπαναρισμενος μέχρι τη Κυριακή αν και στο παλιό φορματ έλεγε μέχρι 20 Ιουλίου. Δεν ξέρω αν πρόκειται για προεδρική χάρη η έχουν σβηστεί όλα τα μπαν. Έπειτα ενώ από desktop όλα δουλεύουν ρολόι,από κινητό αρκετές φορές εμφανίζεται το παλαιό φορματ που λέει ...
από Montrealiotis
Κυρ 29 Ιουν 2025, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Το μέλος giliopoulos λέει συνειδητά ψέματα από περσι τουλαχιστον ότι δεν υπάρχουν χρήματα και να μην περιμένουμε μεταγραφές, με σκοπό την δημιουργία κλιματος και εντυπώσεων. Τα έλεγε πέρσι όπου και διαψεύστηκε με τις όχι αγωνιστικά πετυχημένες αλλά ακριβές μεταγραφές των Τισουνταλι, Τσαλοφ ...
από Psaras
Δευ 30 Ιουν 2025, 09:56
Jump to forum
Jump to topic

PorTable2 έγραψε: Κυρ 29 Ιουν 2025, 20:58 Ναι, τι έχει αυτή η ανάρτηση;
Σοββιετική με δυο β
από joshua
Δευ 30 Ιουν 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Μπαν έφαγες εσύ ή πήρες Όσκαρ ρε;
από Equalizer
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

astral + kayde

Πλέον δεν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο για να βάλουμε βίντεο από γτ, καθώς και από άλλες πλατφόρμες όπως dailymotion, vimeo, X, Instagram

Απλή επικόλληση το λινκ

π.χ. επικολλώ αυτό (χωρίς τα κενά, τα οποία προσθέτω εδώ απλά για να φανεί το Url): http s://www. youtube .com/watch?v ...
από black death
Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Δεν νομίζω οτι εξυπηρετεί κατι το dislike. Αν διαφωνεις κάπου, γραφεις που διαφωνεις. Αν κατι παραβιαζει κανονες, τρολαρει, σπαμαρει κλπ υπαρχει και το report.
από alexgarcia6
Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικα ειμαι κατα του voting-based forum. Οδηγει αναποφευκτα σε κουλτουρα δημοτικοτητας και echo chamber. Δεν θα ηθελα καποιος να αποθαρυνθει να εκφραστει για να μην φαει dislike που μπορει σε καποιους να ακουγεται χαζο ομως ειναι πραγματικοτητα
από paokkerkir
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 00:12
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνώ, θα κάνει το φόρουμ reddit και δε λέει. Ας μείνει ως έχει, είναι μια καλή μέση κατάσταση.
από giapas
Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που τούτος ο χώρος μου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξω δημοκρατικά απόψεις με περσόνες όπως : λεον222 , hunter, nikodiiai, ivan drago.
από sn0ufel4
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Ivan Drago μας άφησε μόνιμα με απόφαση mod team
από Miles
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Νέα μέλη, τρόπος του λέγειν...
από Parolos
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

ban μηνιαιο σε aivas19 ενώ ο αλλος που μοιραζε μπουλους είναι κανονικά?

Για ποιο λογο επειδη κλαιγονται για μεροληπτικη σταση? Πείτε ένα λόγο.

Επειδη έχουν πετάξει ένα κάρο λάσπη και ψέματα και μετά κλαίγονται και δήθεν θυματοποιούνται επειδή τους είπες την αλήθεια στα μούτρα Equalizer ? Την ...
από giapas
Τετ 06 Αύγ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς και ίσως να μην έχει ιδιαίτερη αξία αλλά εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά που τρέχουν το site και στον Equaliser γιατί βλέπω , ιδίως τις τελευταίες μέρες, γίνονται πραγματικές προσπάθειες με καλό τρόπο να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους.

Δεν είναι εύκολο , εγώ δε θα μπορούσα να το ...
από paokmaniak
Δευ 30 Ιουν 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Nikodiai έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 18:13 Οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας μας κανει σοφοτερους
Xρυσος Δικεφαλος είναι ο κύριος Άλκης και πολύ πολύ αγνός ΠΑΟΚτσης έχει ξοδέψει αρκετά φράγκα στον ΑΣ.
Έχει πρατήρια υλικών ζαχαροπλαστικης
Ο γιος του είναι φίλος μου
από Tolaros
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Μετά από προπονητές ,πρόεδροι, ψυχολόγοι, λογιστές, μάνατζερ και ότι άλλο, ήρθε η ώρα να κάνουμε και μπετατζήδες για την ΠΑΟΚάρα