Η αναζήτηση βρήκε 522 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Δύο παρατηρήσεις. Αρχικά εγώ θεωρητικά είμαι μπαναρισμενος μέχρι τη Κυριακή αν και στο παλιό φορματ έλεγε μέχρι 20 Ιουλίου. Δεν ξέρω αν πρόκειται για προεδρική χάρη η έχουν σβηστεί όλα τα μπαν. Έπειτα ενώ από desktop όλα δουλεύουν ρολόι,από κινητό αρκετές φορές εμφανίζεται το παλαιό φορματ που λέει ...
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μέλος giliopoulos λέει συνειδητά ψέματα από περσι τουλαχιστον ότι δεν υπάρχουν χρήματα και να μην περιμένουμε μεταγραφές, με σκοπό την δημιουργία κλιματος και εντυπώσεων. Τα έλεγε πέρσι όπου και διαψεύστηκε με τις όχι αγωνιστικά πετυχημένες αλλά ακριβές μεταγραφές των Τισουνταλι, Τσαλοφ ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Σοββιετική με δυο β
- Δευ 30 Ιουν 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπαν έφαγες εσύ ή πήρες Όσκαρ ρε;
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
astral + kayde
Πλέον δεν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο για να βάλουμε βίντεο από γτ, καθώς και από άλλες πλατφόρμες όπως dailymotion, vimeo, X, Instagram
Απλή επικόλληση το λινκ
π.χ. επικολλώ αυτό (χωρίς τα κενά, τα οποία προσθέτω εδώ απλά για να φανεί το Url): http s://www. youtube .com/watch?v ...
Πλέον δεν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο για να βάλουμε βίντεο από γτ, καθώς και από άλλες πλατφόρμες όπως dailymotion, vimeo, X, Instagram
Απλή επικόλληση το λινκ
π.χ. επικολλώ αυτό (χωρίς τα κενά, τα οποία προσθέτω εδώ απλά για να φανεί το Url): http s://www. youtube .com/watch?v ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν νομίζω οτι εξυπηρετεί κατι το dislike. Αν διαφωνεις κάπου, γραφεις που διαφωνεις. Αν κατι παραβιαζει κανονες, τρολαρει, σπαμαρει κλπ υπαρχει και το report.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικα ειμαι κατα του voting-based forum. Οδηγει αναποφευκτα σε κουλτουρα δημοτικοτητας και echo chamber. Δεν θα ηθελα καποιος να αποθαρυνθει να εκφραστει για να μην φαει dislike που μπορει σε καποιους να ακουγεται χαζο ομως ειναι πραγματικοτητα
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ, θα κάνει το φόρουμ reddit και δε λέει. Ας μείνει ως έχει, είναι μια καλή μέση κατάσταση.
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που τούτος ο χώρος μου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξω δημοκρατικά απόψεις με περσόνες όπως : λεον222 , hunter, nikodiiai, ivan drago.
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ivan Drago μας άφησε μόνιμα με απόφαση mod team
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Νέα μέλη, τρόπος του λέγειν...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
ban μηνιαιο σε aivas19 ενώ ο αλλος που μοιραζε μπουλους είναι κανονικά?
Για ποιο λογο επειδη κλαιγονται για μεροληπτικη σταση? Πείτε ένα λόγο.
Επειδη έχουν πετάξει ένα κάρο λάσπη και ψέματα και μετά κλαίγονται και δήθεν θυματοποιούνται επειδή τους είπες την αλήθεια στα μούτρα Equalizer ? Την ...
Για ποιο λογο επειδη κλαιγονται για μεροληπτικη σταση? Πείτε ένα λόγο.
Επειδη έχουν πετάξει ένα κάρο λάσπη και ψέματα και μετά κλαίγονται και δήθεν θυματοποιούνται επειδή τους είπες την αλήθεια στα μούτρα Equalizer ? Την ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς και ίσως να μην έχει ιδιαίτερη αξία αλλά εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά που τρέχουν το site και στον Equaliser γιατί βλέπω , ιδίως τις τελευταίες μέρες, γίνονται πραγματικές προσπάθειες με καλό τρόπο να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους.
Δεν είναι εύκολο , εγώ δε θα μπορούσα να το ...
Δεν είναι εύκολο , εγώ δε θα μπορούσα να το ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Xρυσος Δικεφαλος είναι ο κύριος Άλκης και πολύ πολύ αγνός ΠΑΟΚτσης έχει ξοδέψει αρκετά φράγκα στον ΑΣ.
Έχει πρατήρια υλικών ζαχαροπλαστικης
Ο γιος του είναι φίλος μου
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Μετά από προπονητές ,πρόεδροι, ψυχολόγοι, λογιστές, μάνατζερ και ότι άλλο, ήρθε η ώρα να κάνουμε και μπετατζήδες για την ΠΑΟΚάρα