Ο Μπούζας, όταν είχαμε προπονητή τον Τούντορ, είχε πει το "του δώσαμε και ψωμί να φάει". Τελικά ο Τούντορ τώρα είναι στην Γιουβέντους και τον δίνουν αυτοί ψωμί να φάει.
Η σημερινή κυβέρνηση μετά από ένα τσουβάλι σκάνδαλα και με ένα τσουβάλι ακόμα να έρχεται (ταμείο ανάκαμψης, ΕΛΓΑ) επιχειρεί πόλωση ...
Η αναζήτηση βρήκε 523 εγγραφές
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αμα η άποψη του Μυστακίδη είναι οτι η σωστή προσέγγιση είναι να γράφονται λίβελοι και αηδίες για Σαββίδη, για να κερδίσει οπαδούς, τότε κάτι πάει πολύ στραβά
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο τραγικο είναι και για τον Ιβάν και για τον Μυστακιδη να διαβάζουμε για συντονιστικες και εκπροσώπους συνδέσμων...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν κάνουμε κι εμείς εδώ έναν σύνδεσμο, να τα μάθουμε από πρώτο χέρι?
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Στην επόμενη ανακοίνωση θα μας ενημερώνουν ότι παρέλαβαν σε PDF την λίστα του Forbes επικυρωμενη με σφραγίδα της Χάγης.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
15 χρόνια - 3 μέρες
Χιλιάδες ώρες σε ράδια και χιλιάδες άρθρα - 10 άρθρα στην Αθήνα
Χαος στον σύλλογο - θέση άμυνας λόγω επίθεσης
Τι ακριβώς συγκρίνουμε και εξισώνουμε; Κάλεσε ο Σαββίδης κανέναν σε μάχη και πρέπει να απολογηθεί που κάποιοι από τους παρατρεχάμενούς του το παράκαναν ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ...
Χιλιάδες ώρες σε ράδια και χιλιάδες άρθρα - 10 άρθρα στην Αθήνα
Χαος στον σύλλογο - θέση άμυνας λόγω επίθεσης
Τι ακριβώς συγκρίνουμε και εξισώνουμε; Κάλεσε ο Σαββίδης κανέναν σε μάχη και πρέπει να απολογηθεί που κάποιοι από τους παρατρεχάμενούς του το παράκαναν ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή αν στείλει ο Σαββίδης μια εγγυητική 260 εκ τι ακριβώς θα αποδείξει? Οτι έχει τα λεφτά?beyes4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:15 Μετα από τη σημερινή κίνηση ματ του Μυστακίδη,ο Σαββιδης καλειται να αποδειξει αν μπορει να χρηματοδοτησει την κατασκευη της νεας Τουμπας.Ιδου η Ρόδος.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Special 4 O Ιβαν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μας,σχεδον απ ολους τουλαχιστον.
Εχω καποιες αποριες,που φυσικα δεν περιμενω απο εσενα να απαντησεις.Αλλοι πρεπει να απαντησουν στον λαο του ΠΑΟΚ,αλλα παιζουν κρυφτουλι.Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.
Η διοικηση του Α.Σ. εξακολουθει να ειναι ...
Εχω καποιες αποριες,που φυσικα δεν περιμενω απο εσενα να απαντησεις.Αλλοι πρεπει να απαντησουν στον λαο του ΠΑΟΚ,αλλα παιζουν κρυφτουλι.Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.
Η διοικηση του Α.Σ. εξακολουθει να ειναι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά το σκηνικό μου φαίνεται φαρσοκωμωδία.
Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή όλα το πανηγύρι γίνεται γιατί ο κύριος μυστακίδης μας απέδειξε σήμερα ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό έχει τουλάχιστον 250 εκατομμύρια?
Μπορουσε ένα στείλει ένα link με το άρθρο του forbes...να μη μπαίνει σε κόπο και το παιδί του κούριερ
Μπορουσε ένα στείλει ένα link με το άρθρο του forbes...να μη μπαίνει σε κόπο και το παιδί του κούριερ
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αν έλεγες ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα θα σε πετούσαν ντομάτες όλοι.
Μήπως τυχαίνει να μενεις Αθήνα; Γιατι ακόμα θυμαμαι που καναν συζήτηση εδω ποιος απ τους 3 εχει την ομαδάρα κι αμα τους ελεγες πχ οτι ο ΠΑΟΚ πηρε το μεϊτε που έχει παίξει μιλαν, δεν ηξεραν καν ποιος τι και ποτε. Και μέχρι το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 02:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι ειπε κανεις ας πουμε οτι δεν το αξιζαμε;
Αμφισβητειται απο κανενα ομως οτι το πρωταθλημα ηταν υπέρβαση σημαντικου μεγεθους;
Το οτι επεζησε ο κετζιορα ηταν συνειδητη προβλεψη της ΠΑΕ ασουμε; Ενας γιονι ηρθε το χειμωνα και ο εκονγκ ηταν εκτος απτο κοπα αφρικα
Το διπλο στο χαριλαου με ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή τη στιγμή εγώ καταλαβαίνω ότι ο Ερασιτέχνης με τον Μυστακίδη προσπαθούν να εξωθήσουν τον Σαββίδη από την ΠΑΕ. Με πρόσχημα το γήπεδο.
Από εκεί και πέρα τίποτα.
Κανένα πλάνο για την ομάδα, κανένα για τα τμήματα του ερασιτέχνη. Εγώ δεν μπορώ να δω με καλό μάτι κάτι που στήνεται υπόγεια και ...
Από εκεί και πέρα τίποτα.
Κανένα πλάνο για την ομάδα, κανένα για τα τμήματα του ερασιτέχνη. Εγώ δεν μπορώ να δω με καλό μάτι κάτι που στήνεται υπόγεια και ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε για αυτό δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό αλλά μόνο ανακοινώσεις του κωλου χωρίς να λεν τίποτα.
Προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του Ιβαν.
Τίποτα άλλο δεν κάνουν. Και ειδικά ο ΑΣ ξεφτιλίζει τον ρόλο του, παίζοντας τα παιχνίδια του Μυστακίδη.
Προσωπικά χέστηκα πόσα λεφτά έχει. Δεν μου έχει ...
Προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του Ιβαν.
Τίποτα άλλο δεν κάνουν. Και ειδικά ο ΑΣ ξεφτιλίζει τον ρόλο του, παίζοντας τα παιχνίδια του Μυστακίδη.
Προσωπικά χέστηκα πόσα λεφτά έχει. Δεν μου έχει ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
@marsantos νομιζω οτι πασχουμε σε ενα βαθμο απο μανια καταδιωξης...Επισης οταν διαβαζω ατακες του στυλ ο Ιβαν ηταν και ειναι ενας απο εμας,δεν μπορω κατι παθαινω...Τοσο αθωοι πια?
Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ για όλους τους "εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και μας ενδιαφέρει μόνο να γίνει άμεσα το γήπεδο ...