Η αναζήτηση βρήκε 531 εγγραφές

Return

από Equalizer
Παρ 01 Αύγ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Καθίστε τώρα να δούμε, μπορεί να βγει ο Βρούτσης και να πει "εμείς δεν στηρίζουμε Μυστακίδη, αλλά το δίκαιο είναι να καταθέσει 400 εκατομμυρια ο Σαββίδης σε ένα λογαριασμό Paypal Και μετά θα συναντηθούμε για το Καυταντζόγλειο".
από loukas karadimos
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί γαμω την τρέλα μου δεν μιλάει κανένας για την ταμπακιέρα

Γιατί δεν μας λέει κανείς τι σκατα έχει υπογράψει ο Κατσάρης χωρίς να πάει σε ΓΣ εν κρυπτω για το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου ?

Γιατί ξεχνάτε τόσο εύκολα ότι όλα αυτά ξεκίνησα με εκτενή αφιερώματα στο πρώτο θέμα και ...
από Parolos
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Οι μάσκες έπεσαν για τα καλά, οι τύποι επέλεξαν πλευρά από τις 16 Ιουνίου.
Εκείνη την ημέρα έδωσαν εν λευκό το γήπεδο σε ιδιώτη που ουδεμία σχέση έχει με την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Δεν τους ένοιαξε τίποτα. Ούτε ο διχασμός, ούτε η στεναχώρια , ούτε που έφεραν αδερφό εναντίον αδερφού.

Ούτε τα 100 ούτε ...
από Fawkes
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα αυτή η ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει ο ΑΣ + κάποιες άλλες φωνές, ήτοι εμείς ξέρουμε και περιμένετε να ακούσετε γιατί θα εκπλαγείτε, μου θυμίζει έντονα κάτι δηλώσεις του καραπαπάρα πριν σκάσει το θέμα της πολυιδιοκτησίας.
από george188
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Κάνατε τον ΠΑΟΚ ριαλιτι αλλα ας βγαλουμε και μεις μια ανακοίνωση να το ενισχύσουμε αυτο χώρις να πουμε τιποτα, ωραια τα κομπολόγια και οι υπομονές. Ραντεβου στο γήπεδο, παμε για την ομάδα και ελπιζω να μην εχουμε αλλες ιστοριες γιατι το γυαλι δεν ράγισε αλλα εχει σπάσει πλεον.
Καταβάλλω μεγάλη ...
από trouman
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Τραγέλαφος.
Πάει να δει τον Βρούτση η ΠΑΕ για το Καυτοτζόγλειο, ενώ δεν έχει υπογράψει τίποτα με τον ΑΣ. Κίνηση απελπισίας μου φαίνεται αυτή.
Δυστυχώς άνοιξαν μόνοι τους τον δρόμο στον Μυστακίδη, όταν προκάλεσαν τον Ερασιτέχνη να πάει να βρει χρηματοδότη.
Από την άλλη ο ΑΣ δεν ξέρουμε τι έχει ...
από Equalizer
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Δε μας έφτανε που ο ΑΣ φέρεται χυδαία κατά του κόσμου του ΠΑΟΚ και το παίζει και θύμα

Έχουμε και τους συνδέσμους να αποδεικνύουν την εδώ και χρόνια γνωστή ανυπαρξία τους μη μπορώντας να πουν τα βασικά

Συγχαρητήρια σε όλους

Κάθεται ο κάθε οπαδός και χαλάει την υγεία του για να έχουν άποψη και ...
από Parolos
Παρ 01 Αύγ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι είναι αυτά που είπε ο Κυριάκος Κυριάκος και είχαν ειπωθεί και πολλές φορές κατ' ιδίαν και στην ουσία εκβίαζε τον ΑΣ να βάλει πίεση στην κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει μέρους του κόστους του γηπέδου σε διαφορετικη περίπτωση ο Σαββίδης απειλούσε ότι δεν κάνει καμία κίνηση ...
από jibbie
Παρ 01 Αύγ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Να τα πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή;

Πρώτα απ' όλα αγνός δισεκατομμυριούχος δεν υπάρχει. Όσοι λεφταδες έχουν εμπλοκή με ΠΑΕ το κάνουν αρχικά για τους δικούς τους γεωπολιτικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς και κατά δεύτερον για οτιδήποτε άλλο.

Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να ξέρουμε ...
από Rexaris
Παρ 01 Αύγ 2025, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα, θεματοφύλακας τού ΠΑΟΚ είναι πλέον ο Χατζόπουλος, ο Τριλυράκης και οι άλλοι τρεις.
από Parolos
Παρ 01 Αύγ 2025, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξυ το 2022 είχε υπογραφεί το ΠΔ για το γήπεδο,
το 2023 είχαμε τα περιβόητα άρθρα και φωτογραφίσεις στην Τούμπα, από το μετρομιντια με τις αυτοψίες του Αλμπερτινι στα Καυτατζόγλεια . 1 χρόνο μόλις μετά.

Έτσι γιατί το ψέμα με τα 6 χρόνια και το "τί να κάνει κι ο ασ" έχει κοντά ποδαρια ...
από keep_paokizein
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η ρίξη δεν ξεκίνησε σήμερα. Αλλά ουσιαστικά από το 2020 και μετά. Ο ιβαν αφού σταμάτησε κάθε φυσική παρουσία του πάγωσε και την οποιαδήποτε ουσιαστική κίνηση για το γήπεδο. Όπως επίσης και την ουσιαστική ενίσχυση στην ομάδα. ( Δεν θα αναλύσω για πιο λόγο ξαφνικά έκλεισε την κανουλα. Ας ...
από Parolos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε Notorious4
Είδαμε τον Αλμπερτινι ακριβώς μετά από ένα χρόνο από το ΠΔ να κάνει σουλατσαρισμα στο Καυτανζόγλειο.

Πλέον μου έχουν δώσει κάθε δικαίωμα να μην το θεωρώ τυχαίο.

Εγώ στο δικό μου το μυαλό δε μπορώ να φανταστώ ότι δε μπορούσε να βγει συνεννόηση μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ, αν υπήρχε θέληση ...
από trouman
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

@paokizein

Πολύ αλαζονικό το ύφος σου αδερφέ για πράγματα που δεν γνωρίζεις. Οι πρώτες επαφές για την κατασκευή του γηπέδου έγιναν το 2018. Το 2020 όλες αυτές οι επαφές και συζητήσεις άρχισαν να μετουσιώνονται σε επίσημα έγγραφα και το 2022 εκδόθηκε το ΠΔ. Έτσι χτίζεται νέο γήπεδο μέσα στον ...
από theodoros
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:20
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ πέθανε σε μια νύχτα. Σύνδεσμοι και π@π@ρι@
Για 1 ευρώ πουλάν τη μάνα τους. Εχω 2 διάρκειας φετος, το ένα για το γιο μου. Πως θα πάω μεθαύριο γηπεδο τι να του εξηγήσω 12 χρονων; Τι να του πω όταν θα φωνάξει το γηπεδο ιβαν σαββιδης πχ και η 4 μπουκάρει και τα σπάσει ολα; ή αν γεμίσουμε εστίες ...