Αναζήτηση για περισσότερες από 1204 εγγραφές

Return

από ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ
Παρ 05 Σεπ 2025, 09:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μαλιστα .Στα παπακια μας δλδ αν παλευει να παρει μιαν ανασα το μπασκετ 25 χρονια
Το θεμα ειναι να παει το νεο γηπεδο στην ΠΑΕ .Αυτο ειναι σημαντικότερο.
Τι διαβάζουμε ρε φιλε.

Που είναι το παράλογο σε αυτό που έγραψε ο εορπτολ; Ξέρεις ειλικρινά κανέναν ιδιοκτήτη ΠΑΕ παγκοσμίως που δεν έχει τα ...
από aivas19
Παρ 05 Σεπ 2025, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Odi έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 08:37 Παράλογο είναι να βάζετε οτιδήποτε πάνω από τον σύλλογο.
Εσυ πρωτος το κανεις αυτο , οσο και αν κατηγορεις ολους τους αλλους πως το κανουν.
από DonnieMcGrath
Παρ 05 Σεπ 2025, 10:23
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι που περιμένω, από όταν έσκασε το γηπεδικό τον Ιούνιο και το μπασκετικό τώρα, όχι να δω (γιατί από ότι φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση) αλλά έστω να διαβάσω μια λιτή προσωπική δήλωση του ενδιαφερόμενου επενδυτή, μάλλον είμαι καχύποπτος ε?
από nunies4
Παρ 05 Σεπ 2025, 17:14
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή το τοπικ αφορά μόνο το μπάσκετ και πρέπει να μιλάμε μόνο για μπάσκετ, κρίνοντας την κίνηση ενός δισεκατομμυρίου για το τμήμα, έχω να πω ότι είναι ευλογία και θα απογειώσει το πολύπαθο τμήμα.

Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποίο τοπικ πρέπει να γράψω για τον ύπουλο τρόπο που συστήθηκε ο ...
από SCIFO
Παρ 05 Σεπ 2025, 17:26
Jump to forum
Jump to topic

Δεν γίνεται να αδικούμε εκείνους που είναι καχύποπτοι με τον Μυστακίδη.
Άλλοι είναι οι λόγοι που τους έχουν κάνει επιφυλακτικούς, και οι λόγοι αυτοί έχουν υπερεξηγηθεί τρεις μήνες τώρα έχοντας πείσει την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ.
Τι σχέση όμως μπορεί να έχει αυτό με την αγορά της ...
από joshua
Παρ 05 Σεπ 2025, 17:38
Jump to forum
Jump to topic

Θα τον μαζέψει επιτέλους αυτον κανένας;
από Ιάσονας
Παρ 05 Σεπ 2025, 19:38
Jump to forum
Jump to topic

δε λέμε ότι πρέπει ή δε πρέπει να του δωθεί του Τέλη η Νεα Τούμπα, η ΠΑΕ, το λιμάνι και του πουλιού το γάλα.
Αν μπορεί να πληρώσει να τα πάρει και βρει πωλητή για να αγοράσει, ας γίνει ότι είναι να γίνει.
Λέμε ότι δε μας νοιάζει αυτή τη στιγμή, προέχει η σωτηρία της ΚΑΕ και βλέπουμε.

αλλά ρε ...
από Guitarman
Παρ 05 Σεπ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Στο παρόν τοπικ ο,τι είχα να πω για τον λόγο που με προβληματίζει (αν και δεν είμαι αρνητικός) η κίνηση του Τέλη τα έχω πει και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ο μόνος λόγος που γράφω ξανά είναι ότι ο Black και ο Sourme σαν moderators λένε "εσείς που γράφετε διθυράμβους και φαντασιωνεστε επεκτάσεις στο ...
από Equalizer
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Αμερικάνε έλα μας έχει πιάσει τρελα

Όχι ε; Too soon?
από astral
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να συμφώνησαν κρυφά με τον αμερικανο και να πουν στον τέλη να περιμένει μέχρι το Δεκέμβρη για να βάλουν μια επιτροπή να τον απορρίψει.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.
από joshua
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας πάρει Άγγλος Γάλλος Πορτογάλος αρκεί να μάθουμε ποιος ειναι και ας νικήσει ο έχων την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Να μάθουμε όμως ε;
από Guitarman
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Εάν αληθεύει το ενδιαφέρον Αμερικανών είναι εξαιρετικά νέα. Πολύ πιθανό να έχουν καλύτερες διασυνδέσεις με ΝΒΑ και άρα να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να βρεθούμε στα μεγάλα σαλόνια του νέου NBA europe. Επίσης οι Αμερικανοί φημίζονται ότι το μοναδικό ενδιαφέρον τους είναι να έχουν ένα προϊόν που ...
από george188
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Ο Χατζόπουλος δεν είναι χθεσινός ούτε στημένος. Λες και δεν ξερει οτι θα είναι υπολογος στο κόσμο, λες και δεν ξέρει τι επικρατεί. Πρώτα είναι οπαδός, τον μηδενισμό μας μεσα
από nunies4
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Πιστεύω είναι το Κινεζάκι από Αμερική, κατάλαβε που έμπλεξε και τους παρατάει.
Εντάξει καλός ο χαβαλές και τα παιχνιδάκια αλλά μιλάμε για κάποιες χιλιάδες ψυχές που πονάνε το μπάσκετ 25 χρόνια τώρα.

Αυτή η οικειοποιηση του μπάσκετ είναι καινούργιο φρούτο;
Εγώ που ψοφαω για βόλλευ σε πηγάδι ...