Αναζήτηση για περισσότερες από 3614 εγγραφές

Return

από Equalizer
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Κάτσε μη φέρει δανεικό προβλήτα τώρα και θα σας δω που θα κρυφτείτε

Τσατσάκια του Τσετσένου
από trouman
Παρ 21 Νοέμ 2025, 00:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Τα σέβη μας όλοι στον ΑΣ που έβγαλε το θέμα Νέα Τούμπα από την ναφθαλίνη, έφερε τον Ιβάν ξανά στην Τούμπα, κράτησε τον Κωνσταντελια σπίτι του, έδωσε ώθηση για την μεταγραφή Ζαφειρη και έφερε Έλληνα, ΠΑΟΚτση και δισεκατομμυριούχο στην διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σε 3 μήνες όλα αυτά.

Μακράν η πιο ...
από Guitarman
Παρ 21 Νοέμ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Η μέρα ήταν γεμάτη με καλά νέα. Πλέον ειμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Μακάρι αυτό που επικοινωνηθηκε σήμερα να παραμείνει έτσι και να έχουμε σε λίγα χρόνια 2 γηπεδαρες, 2 ομαδαρες και να μην χορταινουμε χαρές.

Όλα αυτά όμως δεν ξεπλενουν κανέναν. Στα δικά μου μάτια η διοίκηση του ΑΣ πρέπει να ...
από Μπαρκαρούτσος
Παρ 21 Νοέμ 2025, 01:30
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως, για να λέμε του στραβού το δίκιο, να πούμε ευχαριστώ και μπράβο στη Νέα Δημοκρατία που έκανε τεράστιο καλό στον ΠΑΟΚ!
Αν δεν καθυστερούσαν το διάταγμα τότε, δεν θα ερχόταν ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, η Νέα Τούμπα θα ήταν 7 χρόνια παλαιότερη, ο Ντέλιας θα έπαιζε στη Γερμανία και δεν θα ερχόταν ...
από loukas karadimos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 06:11
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι μέσα στο αεροπλάνο, διαβάζω την είδηση, δακρύζω, ακραία συναισθηματική φόρτιση, τέτοια που και λόγω κούρασης με πήρε ο ύπνος, ξύπνησα στον προορισμό μου με μια χαρά απερίγραπτη

Αναπάντεχη χαρά

Τόσο μεγάλη που δεν έχω καμία διάθεση να δώσω μια γραμμή παραπάνω από αυτήν σε όλους αυτούς που ...
από nunies4
Παρ 21 Νοέμ 2025, 07:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Χθες έγινε το ιστορικά και ηθικά σωστό. Το ΠΑΟΚτσηδικο, το παντελονατο, το αντρικό.
Οτιδήποτε άλλο θα μας έκανε να ντρεπόμαστε να σε κοιτάζουμε στα μάτια.
Η μπάλα πλέον σε εσένα. Για να καταφέρεις ακόμα ένα τεράστιο στόχο και να γράψεις ιστορία.
Αν και δεν ξέρω τι μεγαλύτερο μπορείς να καταφέρεις ...
από delos15
Παρ 21 Νοέμ 2025, 09:10
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα ξεκιναμε.
ΚαθημερΙνό κυνηγητό σε κυβέρνηση ,τοπικη αυτοδιοίκηση, αρχαιολογική υπηρεσία.
Καυτατζόγλειο
Πίεση σε όλα τα επιπεδα να μειωθουν οι αναμονες της γραφειοκρατιας του υδροκεφαλου κρατους.
Κανενας εφησυχασμος. ΠΙΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.
από embuji
Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:00
Jump to forum
Jump to topic

Κοιτα, πληροφοριες ειναι και ελπιδοφορα συμφραζομενα. Δεν ειναι γεγονοτα. Εαν αυτα οντως γινουν θα τα μαθουμε τελευταιοι και κανα χρονο αφου γινουν :lol:

Αλλα με τοση μαυριλα που επεσε με το γηπεδικο τοσους μηνες ας ξεσαλωσουμε και λιγο :lol: :opaokara:
από Guitarman
Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

Κρατώντας ως δεδομένο (που δεν είναι), πως η συμφωνία δεν θα χαλάσει και θα ξεκινήσει να χτίζεται το γήπεδο από τον Ιβάν Σαββίδη, θέλω να προχωρήσω στην καταγραφή ορισμένων προσωπικών μου γενικών συμπερασμάτων, τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία πίεση να γίνουν αποδεκτά από όλους.
Είναι ...
από Taseos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:56
Jump to forum
Jump to topic

Πιθανώς η ουσία είναι ότι 2-3 ψήφισαν για να μην εκτεθούν περαιτέρω. Επισης δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι άμα πηγαίναμε σε γς του ας θα κέρδιζε η πλευρά κατσαρή ασχέτως τι ακουγοταν. Τα είχαμε πει εξαρχής βέβαια. Ότι 13 χρόνια δεν πήραν γραμμή ποιον είχαν στα διπλανά γραφεία στην ΠΑΕ. Αχαμπαροι ...
από ABOLEYTOI
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Όπως ακριβως συνέβη κι στην περίπτωση μας όπου η πλευρά Μυστακίδη χωρίς να έχει καν εμφανιστεί ΠΟΥΘΕΝΑ παρά μόνο μέσα από διαρροές , κατάφερε να καταστεί ισότιμος αντιπαλος πόλος χωρίς κανένα χειροπιαστό στοιχείο εμπλοκής στην ομάδα .

Αξίζει όλο το ποστ, αλλά αυτό το ρεζουμέ είναι που λέει ...
από keep_paokizein
Τρί 25 Νοέμ 2025, 18:58
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το λέγαμε από τις 19/6. Αλλά... όποιος δεν θελει δεν ακούει. Γιατί όλοι με το google είναι πλέον και δικηγόροι... γιατροί... δάσκαλοι... μηχανικοί... όλοι τα ξέρουν όλα. Την τύφλα τους τη μαύρη δηλαδη.

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Δημοσίευση από keep_paokizein » 19 Ιουν 2025 23:22

nikos ...
από Equalizer
Τρί 25 Νοέμ 2025, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παίχτηκε χοντρό παιχνίδι με διαστρεβλωμενες δημοσιεύσεις νόμων, και προσπάθεια επιβολής γραμμής στο κοινό

Και με αναλυτές να το επικυρώνουν ως επίσημη θεωρία αυτό

Και διαβάζουμε μετά ότι κάναμε λάθος λέει για το γήπεδο αφού για καλό έγιναν όλα

Ρε άντε μη το ανοίξω τώρα και θα διαβάζετε καμια ...
από Maklaz
Τρί 25 Νοέμ 2025, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Μην πάτε μακριά, οι του Α.Σ. και ο γεωπολιτικός αναλυτή τα ίδια έλεγαν.
από navigator11
Τρί 25 Νοέμ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Τρί 25 Νοέμ 2025, 21:36 Ε τι περιμένεις δηλαδή;;

Κάτι του τύπου, άμα δεν γινόταν όλα αυτά σιγά μην βλέπαμε σχέδια γηπέδου και Ζαφειρίδες…

Για τα στρέμματα, λέω, που υπήρχε, αν όχι βεβαιότητα, τεράστια πιθανότητα να χάνονταν.. Είχε γίνει το κατά Αριστοτέλην ευαγγέλιο εδώ μέσα για βδομάδες ολόκληρες σερί.