Η αναζήτηση βρήκε 652 εγγραφές
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Σημειώνω πως απλούστατα όταν ανοίγετε την κεντρική σελίδα του Paokmania.gr πάτε στο μενού φόρουμ (είτε στο κουτάκι δεξιά από τα κεντρικά άρθρα όταν είστε σε υπολογιστή είτε κάτω στη μπάρα του μενού όταν είστε στο κινητό) και βλέπετε ΚΑΙ εκεί τα τελευταία ποστ/τοπικ. Όταν πατάτε εκεί σας πάει ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπαν έφαγες εσύ ή πήρες Όσκαρ ρε;
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαφωνω καθετα με το διμηνο μπαν στον χρηστη gilliopoulo,επρεπε να ειναι μονιμο,δεν ειναι κουβεντες αυτες που εγραψε.
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ivan Drago μας άφησε μόνιμα με απόφαση mod team
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καιρός ήταν, επί της ευκαιρίας επειδή θέλω την ψυχική μου ηρεμία με όσους (όπως ο παραπάνω) θεωρώ ότι είναι βαλτοί τους έχω στην λίστα εχθρών για να μην βλέπω τα ποστ που κάνουν και με εκνευρίζουν.
Αν γίνεται να μην βλέπω ούτε όταν τα κάνουν παράθεση οι υπόλοιποι.
Στα υπόψιν διαφωνώ με πολλούς όπως ...
Αν γίνεται να μην βλέπω ούτε όταν τα κάνουν παράθεση οι υπόλοιποι.
Στα υπόψιν διαφωνώ με πολλούς όπως ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
@Equalizer
Ισως το ταιμινινγκ να μην ειναι καλο αλλα εχουμε ενημερωση για την αλλαγη αβαταρ;
Επισης τσεκαρα και δεν γραφει κατω απτο ονομα μου "sastalegakias", συμβαινει καποιο λαθος;

Ισως το ταιμινινγκ να μην ειναι καλο αλλα εχουμε ενημερωση για την αλλαγη αβαταρ;
Επισης τσεκαρα και δεν γραφει κατω απτο ονομα μου "sastalegakias", συμβαινει καποιο λαθος;

- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο ωραίο είναι τα υποτιμητικά σχόλια για τον Σαββίδη.
Και δε θέλει πολύ ψάξιμο να τα εντοπίσει κανείς , ουκ ολίγα. ( Πολλά κεκαλυμμένα, για μορφωτικά επίπεδα και προσλαμβανουσες πχ με αυτή την αίσθηση ανωτερότητας, έναντι ποιου τελικά;) Αλλά ας πούμε ότι είναι θεμιτό αυτό.
Το θέμα είναι άλλο ...
Και δε θέλει πολύ ψάξιμο να τα εντοπίσει κανείς , ουκ ολίγα. ( Πολλά κεκαλυμμένα, για μορφωτικά επίπεδα και προσλαμβανουσες πχ με αυτή την αίσθηση ανωτερότητας, έναντι ποιου τελικά;) Αλλά ας πούμε ότι είναι θεμιτό αυτό.
Το θέμα είναι άλλο ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζητώ συγνώμη από τους μοντ για το πρώτο μου μπαν. Ζητώ συγνώμη γιατί μπορεί αυτό να χρειαστεί να ξαναγίνει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο για εσάς που εργάζεστε για να μπορούμε να λέμε την γνώμη μας. Γράφω ελάχιστα γιατί βλέπω κάποιον άλλο από τα υπέροχα μέλη να έχει ήδη εκφράσει άρτια και μαλλον καλύτερα ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
100 Χρόνια ΠΑΟΚ: Μεγάλος διαγωνισμός του Paokmania!
https://www.paokmania.gr/sites/default/files/styles/880x495/public/2025-07/paokmania-announcement-gifts-100_web.png
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Το Paokmania.Gr γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, και χαρίζει!
Η σεζόν 2025/26 έφτασε! Και ο ΠΑΟΚ κλείνει σύντομα έναν αιώνα ζωής!
Ο σύλλογος που περισσότερο αποτελεί ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Το Paokmania.Gr γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, και χαρίζει!
Η σεζόν 2025/26 έφτασε! Και ο ΠΑΟΚ κλείνει σύντομα έναν αιώνα ζωής!
Ο σύλλογος που περισσότερο αποτελεί ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αυτοί δεν ήταν που εξουσιοδότησαν τον Κατσαρή; Δεν υπέγραψαν την ανακοίνωση και το θέμα νούμερο 4; Πώς μπορούν, λοιπόν, να συνεχίζουν σαν να μη συνέβη τίποτα;
Εκτός αν βγουν και: (α) δηλώσουν ξεκάθαρα και δημόσια ότι παραπλανήθηκαν ή ότι δεν είχαν πλήρη εικόνα των ενεργειών του, (β) αποδείξουν ότι ...
Εκτός αν βγουν και: (α) δηλώσουν ξεκάθαρα και δημόσια ότι παραπλανήθηκαν ή ότι δεν είχαν πλήρη εικόνα των ενεργειών του, (β) αποδείξουν ότι ...
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Δεν το γνωρίζω αυτό δυστυχώς.Τσεκαρε εάν θέλεις στην σελίδα φίλοι ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στο fb, μπορείς να τους ρωτήσεις σε προσωπικό μύνημα.
Σε συνέχεια του προηγούμενου post, έκανα την κατάθεση σε λογαριασμό Πειραιώς όπου εμφανίζεται ως δικαιούχος ο ΠΑΟΚ , έστειλα στην σελίδα το αποδεικτικό κατάθεσης τα ...
Σε συνέχεια του προηγούμενου post, έκανα την κατάθεση σε λογαριασμό Πειραιώς όπου εμφανίζεται ως δικαιούχος ο ΠΑΟΚ , έστειλα στην σελίδα το αποδεικτικό κατάθεσης τα ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.
Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.
Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Το διάβασα.
Το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί μνημείο αχαριστίας και πλήρους ασέβειας απέναντι στον άνθρωπο που κράτησε τον ΠΑΟΚ όρθιο και τον ανέβασε στο υψηλότερο επίπεδο της ιστορίας του.
Είναι πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τον σύλλογο, κάποιοι να επιλέγουν να ρίχνουν λάσπη ...
Το συγκεκριμένο άρθρο αποτελεί μνημείο αχαριστίας και πλήρους ασέβειας απέναντι στον άνθρωπο που κράτησε τον ΠΑΟΚ όρθιο και τον ανέβασε στο υψηλότερο επίπεδο της ιστορίας του.
Είναι πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τον σύλλογο, κάποιοι να επιλέγουν να ρίχνουν λάσπη ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Τα σχέδια παιδιά ήταν επί τρία σε όλα στο γήπεδο . Ήταν δύο διαφορετικες μελέτες το γήπεδο και ο περιβάλλον χώρος . Τρία διαφορετικά σχέδια ,τρια διαφορετικά πως θα είναι οι κερκίδες ,τρία διαφορετικά τα καθίσματα και ο δικός μας να διαλέγει τα πιο ακριβά.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Εντωμεταξύ και τις δύο φορές έγινε βράδυ η ιστορία. Δουλειές δεν έχουν αυτοί; Μόνο εμείς δουλεύουμε και μας κόβουν τον υπνο;