Φίλε psaras,
Με πολύ λίγα λόγια, αν νομίζεις
ότι όλο αυτό το δημιουργεί και το κατευθύνει ο ΑΣ και ο φούρναρης Ησαιαδης ( κατά δήλωση του) και όχι ένας δισεκατομμυριούχος, τότε συγνώμη αλλά δεν ξέρω τι να πω.....
Τελείως φιλικά και συγνώμη κιόλας.....
Αναζήτηση για περισσότερες από 1205 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εγώ δεν μπορώ να μπω σε ιστορίες συνωμοσίας αδερφέ. Προσπαθώ να διαβάζω τα δεδομένα με όσο πιο αντικειμενική σκοπιά γίνεται, ενώ όλοι γνωρίζετε από τα γραπτά μου ότι υποστηρίζω τον Ιβάν μέχρι κεραίας. Αν, όπως έγραψα, δηλώσει δημόσια ο Τέλης πως για την ΠΑΕ δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον και πως ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό προϋποθέτει έναν ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ κομπάρσο. Υπάρχει κανένας που να νομίζει ότι με τον Ιβάν, ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ μπορεί ποτέ να γίνει κομπάρσος; Γιατί ο βάζελος είναι κομπάρσος. Αυτοί στο Παλατάκι που θα φωνάζουν "Τέλη Θεέ, πάρε την ΠΑΕ", θα είναι οι ίδιοι που θα φωνάζουν "βαριά βαριά του ΠΑΟΚ ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε σελίδα και ένα μανιφέστο
Μήπως να γίνει κάτι?
Μήπως να γίνει κάτι?
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία σχέση δεν έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, ξεσφινωστε το μυαλό σας.
η ΚΑΕ με την ΠΑΕ έχουν την προφανή σχέση με τον ΑΣ.
Ο Μυστακίδης ως τώρα έχει σχέση με την ΠΑΕ για την οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον και έφαγε πόρτα , με την ΚΑΕ για την οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον και προσπαθεί να αγοράσει και με τον ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατσε να πατησω caps lock:
ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΗΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΤΙ ΠΩΣ; ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΣ
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζω κάποια παλιά μέλη αποδεδειγμένα πετσια ΠΑΟΚ (τα τρολακια ως διάττοντες αστέρες θα εξαφανιστούν αργά ή γρηγορα κ προφανως να πανε στον αγύριστο...) να γράφουν σαν να βρίσκονταν σε κάποιο χρονοντουλαπο και βγήκαν προχθές. Όσοι εκφράζουμε προβληματισμούς για τον Τέλη, δεν έχει επουδενι να κάνει ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρεις ώρες δεν μπηκα και έγινε το σωσε. Τα πραγματα ειναι απλα, κανεις δεν θελει το μπασκετ στην αφάνεια για τα "ματια" του ιβαν. Ισα ισα, αν μπορει ο τελης να το παρει και να το απογειώσει στα ουρανια θα είμαστε. Η επιφυλακτικότητα πολλων παιδιών εχει να κανει με τις εξελίξεις το τελευταιο 3μηνο ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 06:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα αύξηση γηπέδου ή νέου γηπέδου είναι λίγο πρόωρα. Να δούμε πρώτα τι πουλιά θα πιάσουμε.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Οντι απαντάς σε κάτι που φαντάστηκες, δεν μίλησα για καμία καρδιά εγώ.
Είπα οτι ο ερχομός του ΔΕΝ τον εμπόδισε να κάνει το - κατά πολλούς - τεράστιο έγκλημα πώλησης του Ντέλια. Και το έκανε ΠΟΛΥ μετά το ξέσπασμα του θέματος Μυστακίδη, άρα ΟΥΤΕ αυτό μετρησε. Αρα είτε είναι εδώ είτε δεν είναι, τα ...
Είπα οτι ο ερχομός του ΔΕΝ τον εμπόδισε να κάνει το - κατά πολλούς - τεράστιο έγκλημα πώλησης του Ντέλια. Και το έκανε ΠΟΛΥ μετά το ξέσπασμα του θέματος Μυστακίδη, άρα ΟΥΤΕ αυτό μετρησε. Αρα είτε είναι εδώ είτε δεν είναι, τα ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
ως μετοχος και κατοχος διαρκειας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σε ενα αθλημα που η αληθεια ειναι οτι ψιλοσιχαινομαι αλλα το στηριζω γιατι μας εχει αναγκη εχω να πω απλα στον νεο επιδοξο επενδυτη τα παρακατω
οποιος τα βαλει με τον ΠΑΟΚ θα μας εχει απεναντι του, οποιος παλι τον παρει στις πλατες του θα μας εχει απο ...
οποιος τα βαλει με τον ΠΑΟΚ θα μας εχει απεναντι του, οποιος παλι τον παρει στις πλατες του θα μας εχει απο ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
@The Equalizer Στις άλλες προεκτάσεις (αν υπάρχουν ή εξακολοθούν να υπάρχουν), χρειάζονται πρόθυμοι Εφιάλτες και καλοθελητές. Φοβόμαστε μήπως το πόπολο ξεχάσει τη συνεισφορά του Ιβάν και, σαν κοπάδι, ταχθεί υπέρ του νέου, μόνο και μόνο επειδή το μπάσκετ αύξησε το μπάτζετ του;
Εγώ προσωπικά δεν ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα τυγχάνει να μην είναι οτι δημιούργησαν πρόβλημα στον Σαββίδη - που σε ένα βαθμό δεν μας αφορά.
Το πρόβλημα είναι οτι δημιουργησαν προβλημα σε εμάς, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.
Και αυτό δεν ξεγράφει ούτε και δαχτυλίδι NBA να φέρουν.
Πρώτα λοιπόν να δεσμευθούν για καθαρές κινήσεις και να απολογηθουν ...
Το πρόβλημα είναι οτι δημιουργησαν προβλημα σε εμάς, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.
Και αυτό δεν ξεγράφει ούτε και δαχτυλίδι NBA να φέρουν.
Πρώτα λοιπόν να δεσμευθούν για καθαρές κινήσεις και να απολογηθουν ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ως γνωστό δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Εμπεριέχει πολύ δράμα που δεν ταιριάζει σε επιχειρηματικες κινήσεις απλά βολεύει τη κάθε πλευρά να δημιουργεί στρατόπεδα. Για μένα αν και χωρούσε πολύ ρετούς τα πραγματα είναι πιο απλά. Ο Μυστακιδης θελει τη ΠΑΕ. Λογικά πλησίασε Ιβαν και έφαγε άκυρο ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θυμάμαι καμία φορά στη ζωή μου να συστήθηκα σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ΕΙΔΙΚΑ για δουλειές, βάζοντας μια "ανεξάρτητη" ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ αρχή (ειδικότερα από την άλλη πλευρά, οχι από τη δική μου) να τσιρίζει και να ωρύεται υπέρ μου, φωνάζωντας "ΟΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ...