Αναζήτηση για περισσότερες από 2419 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ο φίλος κάνει μια εξαιρετική σούμα από τα ψέματα και τις ανακρίβειες που διαβάσαμε από τον Ιούνιο όταν τόσος κόσμος είδε ξαφνικά το φως, αποφάσισε να κάνει πραξικόπημα για να κλέψει την ΠΑΕ ένας ξένος επιχειρηματίας επειδή είναι απλά δυνατός με λεφτά και έταξε τα σωστά πράγματα στους σωστούς ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχει να βγάλει τον μήνα αλλά ξέρει ότι δεν έχουν διαθεσιμα οι εταιρίες του σαββιδη. Ζει με έσοδα έξοδα στην Κύπρο, έχει καπιταλισμό κοντρολς η ρωσσια αλλά ο Σαββιδης ζει από την Κύπρο. Αν μπορεί να το κάνει αλλά ας μη του δώσουμε την ευκαιρία μη τυχόν και το κάνει . Εμένα προσωπικά δεν με ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
ποτε δεν τους ένοιαξε το γήπεδο.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποτε δεν τους ενοιαξε ο ΠΑΟΚ θα πω.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Οντως οι συνδεσμοι ειναι δυνατον να ειναι εξαφανισμενοι; Μου εχει κανει τοσο κακη εντυπωση αυτο.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει κανείς υπολογίσει το ενοίκιο που ζητάει ο ΑΣ στο σύνολο;
ΔΕΝ είναι μόνο τα αρχικά 2.5 εκατομμύρια
ΔΕΝ είναι μόνο τα 4.5 που λέει μετά
Αναφέρει ρητά ετήσια αύξηση 10% επί του προηγουμένως αυξημένου ποσού!
Μιλάμε για ΕΤΗΣΙΟ ενοίκιο ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ σε 49 χρόνια όταν λήγει η ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Το κύριο point του μεγάλου αυτού μηνύματος ήταν απλά για να περάσει ένα συγκεκριμένο απειλητικό μήνημα προς την διαχείριση.
Το κύριο point του μεγάλου αυτού μηνύματος ήταν απλά για να περάσει ένα συγκεκριμένο απειλητικό μήνημα προς την διαχείριση.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελευταία ενημέρωση πριν λίγα λεπτά απ' τα παιδιά που κάνουν προσπάθειες να γράψουν κόσμο στον ΑΣ
Πέρασαν 3 μήνες απο την τελευταία μας ανακοίνωση και δυστυχώς δικαιώθηκαμε αφού ο διχασμός παραμένει, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποια λύση με το θέμα της Νέας Τούμπας. Είμαστε οι τελευταίοι που θα ...
Πέρασαν 3 μήνες απο την τελευταία μας ανακοίνωση και δυστυχώς δικαιώθηκαμε αφού ο διχασμός παραμένει, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποια λύση με το θέμα της Νέας Τούμπας. Είμαστε οι τελευταίοι που θα ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι μέσα σ' αυτές του Αυγούστου που αναφέρουν τα παιδιά...Montrealiotis έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:45 @psykoman
Θέλεις να το μεταφέρεις και στο άλλο τοπικ να το έχουμε;
Είναι πολύ σημαντικό να γραφτούμε όλοι μέλη.
Εσύ από τότε που έστειλες την αίτηση σου, έχει κάποιο νεότερο;
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Κόψτε πια την συζήτηση με αυτό το troll. Χειρότερος και από το μετρόκ@λις και τους Α(ι)Σ(ιχτίρ) μαζί είναι.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
μη γραφεις τετοια θα παρουν βολες.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλαθλοι προστατεψτε την ομαδα μας. Οχι βωμολοχιες και λοιπες κακες λεξουλες εχει πεσει συρμα θα φαμε μηνυσεις.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.
Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά το που θα παίζει η ΠΑΕ δεν αφορά τον οπαδό. το αποφασίζει η ΠΑΕ. Και προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο αν δεν έχει συμφωνία η ΠΑΕ , να φύγει από τούμπα. Θα φύγει εφόσον δεν έχει συμφωνία μόλις είναι το νέο γήπεδο έτοιμο εκεί που θα είναι.και ο ας επιτέλους θα μπορεί να φτιάξει ότι θέλει στην ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Οχι τίποτα .
Γενικά πολύ περίεργη φάση .
Στο τέλος θα τα καταφέρουν να κοιτάμε τους διπλανούς μας με μισό μάτι … το βλέπω το έργο