Αναζήτηση για περισσότερες από 3614 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Τρί 03 Μαρ 2026, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Andrea Trinchieri

Να ήξερες φίλε Τέλη πόσο κόσμο σταναχώρησες....... όχι εκτός ΠΑΟΚ...... ΕΝΤΟΣ ΠΑΟΚ ! κι αυτό είναι που με πληγώνει.Δεν πειράζει θα τους περάσει. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ μάγκες!!!

Κλαιμε ολη μερα αδερφε!μπαι δε γουει μπραβο που εχεις χρονο να τρεξεις τοσους λογαριασμους στο τουιτερ και μπαινεις και εδω..εκτος ...
από paoki19
Τετ 04 Μαρ 2026, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Καλώς ήρθες coach.

Και έλεγα μωρε σαν ποιον μοιάζει, σαν ποιον μοιάζει.

Εικόνα
από kataramenos5
Τετ 04 Μαρ 2026, 16:44
Jump to forum
Jump to topic

:lol: :lol:

Να πω την αμαρτια μου η σημερινη αφιξη μου θυμησε παλιες καλες στιγμες.
Τοτε που βγηκε ο Αντρεας απ το αεροπλανο κι εκανε σημα στη Μιμη..
Κι απο κατω να τρελαινεται και να ουρλιαζει το ποπολο

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
από Taseos
Πέμ 05 Μαρ 2026, 20:14
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ έναν τέτοιο μουρλό έμπειρο τιτλουχο ήθελα και επουδενί τον προπονητή που γιόρταζε γενέθλια με τούρτα του ολυμπιακού στα αποδυτήρια επειδή θα πήγαινε εκεί. Ήρθε ο τρελός στην τρέλα μας.
από Maurice_Escargot
Τετ 11 Μαρ 2026, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Ειδα πως εξηγησες αρκετα plays στον Μυστακιδη σημερα, οπου ακουγε με ενδιαφερον. Απο τα δεξια σου, ο Βεζυρτζης σου εξηγησε ενα συγκεκριμενο play με αλλαγη στα σκρινς, εγνεψες καταφατικα, τι να κανεις, gentleman φαινεσαι.
από scarsick
Τετ 08 Απρ 2026, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5. Breein Tyree

Στο εφηβικό πριν 25+ χρόνια είχα δει έναν προπονητή να φοράει μια τέτοια μπλουζα, αφιερωμένη σήμερα:

Εικόνα
από enpens4
Τετ 15 Απρ 2026, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παντελής Μπούτσκος

Μπούτσκος: «Η νίκη αφιερωμένη σε όσους έχουν μπει σε ένα βανάκι για να βρεθούν στο πλευρό του ΠΑΟΚ»

Μπάσκετ δεν ξέρω και μάλλον ούτε θα μάθω, αλλά η επιλογή των λέξεων μου λέει ότι ο τύπος νιώθει
από Psagmenos4
Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Anwil Wloclawek 104-96 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Άλλη μια απίστευτη μέρα στο παλατάκι. Απορώ με όποιον έχει την δυνατότητα και δεν έρχεται. Πραγματικά βγάζουμε γούστα.
Η αποθέωση Χατζόπουλου είναι αυτό που έπρεπε να κάνει ο λαός του ΠΑΟΚ για τον άνθρωπο που πήρε το τμήμα σχεδόν διαλυμένο και το αφήνει σε έναν δισεκατομμύριουχο με 5-1 στο ...
από wickerman
Τετ 10 Δεκ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-BC Prievidza, 10/12, 20:15, EΡΤ2

Αυτός ο καινούριος πρόεδρας γουρλής φαίνεται όταν έρχεται στο γήπεδο. Ας το καθιερώσουμε. :lol: :lol: :lol: :lol:
από katafraktos
Τρί 16 Δεκ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Καλησπέρα στο forum, πλέον με το μπάσκετ στη νέα εποχή ανοίγεται μπροστά μας ένα λαμπρό μέλλον ευρωπαϊκής καταξίωσης και επιτυχιών και για αυτό το λόγο θεώρησα σημαντικό να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα για να καταγράψω κάποιες πληροφορίες και ιδέες για την τωρινή αλλά και την επερχόμενη κατάσταση ...
από katafraktos
Παρ 19 Δεκ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Εγω να πω την αληθεια θα προτιμουσα τον παρομοιο δρομο απο το τσαμπιονς λιγκ στο nba europe, πιστευω πως ειναι καλυτερη λυση γιατι αν φυγει η μπαρτσελονα και η ρεαλ απο την euroleague ουσιατικηα πεφτει στο μισο η εμπορικοτητα της λιγκας.

Είναι ένας δρόμος αυτός, αλλά το θέμα είναι αυτό που πολύ ...
από Psaras
Κυρ 21 Δεκ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος να πέτυχει το εγχείρημα του NBA Europe από την πρώτη ημέρα είναι να καταφέρει να βάλει στο νέο προϊόν τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δύσκολα προσεγγίζεις αυτές τις δύο χωρίς να κάνεις σκόντο ή χωρίς να θεσπίσεις ένα ειδικό καθεστώς ένταξης ...