Αναζήτηση για περισσότερες από 2278 εγγραφές

Return

από navigator11
Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Psaras έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:24
Montrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29 Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control :mrgreen: :D
Σε 3 χρόνια. Μην βιάζεσαι! :D
Double account alert.
Psaras και Taseos.
Εικόνα
από Taseos
Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Απαντάτε όλοι σε ένα nickname το οποίο δεν σχολιάζει αγώνες δεν χαίρεται δεν πανηγυρίζει. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε για το θεαθηναι. Το έκανα και εγώ κάποτε. Έμεινε μόνος του ο άνθρωπος. Και μόνο που όλοι εξαφανίστηκαν και αυτός έστω και ελάχιστα συνεχίζει έχει ρισπεκτ από μένα. Μπράβο SWIFT
από Equalizer
Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!! :lol: :lol: :lol:

Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:

Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...

Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που ...
από giapas
Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι δε προτάθηκε στον ΙΒΑΝ να γίνει διαχειριστής στο φόρουμ , είναι μια ΗΤΤΑ της δημοκρατίας.
από astral
Παρ 31 Οκτ 2025, 07:35
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ να το πω, εσείς θα το ακούσετε ή θα "αποχωρήσω" όπως τόσα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη;

Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αλλά γενικά στη γραμμή του φόρουμ.

Εντάξει παιδιά, έχει γίνει βαρετό και αστείο , εδώ και πάρα πολλά χρόνια , η κριτική σκέψη και η διαφορετική άποψη να ...
από Equalizer
Παρ 31 Οκτ 2025, 11:50
Jump to forum
Jump to topic

Αφού δεν μας βγήκε 100-0 η ευθύνη, ψάχνουμε εναγωνίως να πούμε 50-50, αντί να αναγνωρίσουμε ότι είναι 0-100 για αυτό το συγκεκριμένο το ρημάδι το πράγμα που συνέβη και συνεχίζει να συμβαίνει.

Άμα έχεις "άχτι" λογικό είναι να μη μπορείς να αναγνωρίσεις τα αυτονόητα.

Έλληνες είμαστε γαρ, πρώτα ...
από pavlos06
Παρ 31 Οκτ 2025, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Τηλέφωνο στο ΑΣ, τους ζητάτε ευγενικά την αίτηση και την στέλνουν άμεσα μαζί με το iban για την κατάθεση των 51 ευρω.
Τους τα στέλνετε συμπληρωμένα και απο εκει και πέρα βλέπουμε , δεν έχω παει στην επομενη πίστα ακόμα.
Όσο για το ποιος θα σας προτεινει σε προηγούμενες σελίδες έχει γραφτεί ...
από Psaras
Παρ 31 Οκτ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Οταν ρώτησα τι πρέπει να κανω, μέσω εμαιλ, μου απάντησαν να συμπληρώσω την αίτηση (καμία αναφορά στα 2 μελη) και να κάνω την κατάθεση. Τα δυο μέλη τα άφησα κενά. Από χθες που τα έστειλα πίσω, δεν έχω κάποια απάντηση.

Ούτε θα έχεις. :D
Καλωσήρθες στην πραγματικότητα του να είσαι μέλος του ΑΣ ...
από Kabamaru11
Παρ 31 Οκτ 2025, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

https://www.dropbox.com/scl/fi/1qy9ql27ug7ecbpogn46l/.pdf?rlkey=zgx3lqxpjyagievywu36bfye1&e=1&st=julnoh29&dl=0

Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για τον ΙΒΑΝ.

Καλησπέρα,

Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
από sn0ufel4
Παρ 31 Οκτ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

@Kabamaru θα πρότεινα να ανοίξεις ξεχωριστό ποστ όπου θα μπορούν να απαντηθούν και οι οποίες ερωτήσεις κλπ

Εδώ θα χαθούν οι πληροφορίες
από aivas19
Παρ 31 Οκτ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Τραγικά πράγματα ζούμε.

Ο ΠΑΟΚ , στον ΠΑΟΚ, στον ΠΑΟΚ ρε, δεν μπορούμε να γραφτούμε μέλη, πρέπει να λύσουμε την "υπόθεση Ρίμαν" πρώτα, το αίνιγμα της Σφίγγας και κάτι διαφορικές εξισώσεις.

Αυτοί που είπαν ότι όποιος θέλει γίνεται μέλος.

Αυτό και μόνο αυτό, αρκεί για να καταλάβει κανείς ...
από Franky
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Απο το 2008 εδώ στο ΠΑΟΚμάνια, όπως και σε κάποια άλλα φόρουμ που είναι πλέον κλειστά, άνθρωποι όπως ο Κareena, o Free4, o Loverboy και πολλοί άλλοι γράφανε για τους Σφραγιδοκράτορες του ΑΣ ΠΑΟΚ και το σκοτεινό ρόλο τους στην απαξίωση του ΠΑΟΚ.

Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια. Είμαστε σχεδόν στο 2026 και ...
από Taseos
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Μα γι αυτό και η χώρα καίγεται να απεμπλακεί ο ιβαν από τα της Θεσσαλονίκης και τον ΠΑΟΚ. Είναι μη ελεγχόμενος. Δεν έχει ανάγκη συνδιαλλαγής
από DamoN
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

Εεε σε πιάνει μια αηδία…
από DamoN
Δευ 03 Νοέμ 2025, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Δεν τον ξέρω δεν ξέρω τι παίζει ( ας με συγχωρέσει αν κάνω λάθος ) αλλά με νευριάζουν με το στυλακι τους πολύ