ρε κοντέ
αφου η καψουρα σου( premier league) εκλεισε
σου δειξαμε οτι σε πιστευουμε και σε θελουμε
τι καθεσαι και περιμενεις?
εκει που εισαι δεν θα παιξεις
ελα εδω να τα κανουμε πουτανα ολα
αντε πασάκα μου,παρε τον μανατζερ και πρωι πρωι στο αεροδρομιο
και που ΄σαι,στο συστημα του Λουτσου
μια χαρα ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1206 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Σε 2 ωρες σχολαω, νομιζω ειναι ξεκαθαρη και στοχευμενη η επιθεση της ΠΑΕ προς το προσωπο μου.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
ας πει πρωτα ενα "γεια" στο φορουμ που ξημεροβραδιάζεται ο Στεργιάδης, και μετα ας παρουσιασει το "ρεπορταζ" του
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλο λάθος που ανακοινωσαμε τους Ιταλούς το Σάββατο. Ποιος να αντέξει για τις επόμενες μέρες την εποικοδομητικη κριτική σε περίπτωση που δε καταφέρει η διοίκηση να φέρει παίκτη.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύο απορίες έχω εδώ και καιρό
Γιατί ο Αμπαλαεα γράφει σονέτα και γιατί ο καρπουζας χωρίζει τις φράσεις με τρεις τελείες κάθε φορά;
Και τις γράφω τώρα που έχει απαρτία η μάζωξη
Γιατί ο Αμπαλαεα γράφει σονέτα και γιατί ο καρπουζας χωρίζει τις φράσεις με τρεις τελείες κάθε φορά;
Και τις γράφω τώρα που έχει απαρτία η μάζωξη
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον ηρθε η ωρα..εγω ειχα μαθει για Μιτροβιτς..του διναμε πολυ καλα λεφτα ( μακραν του δευτερου το μεγαλυτερο συμβολαιο θα ειχε οβερ 3 μυρια ).. οπως σας ειχα πει ο Γιωργης ηθελε ενα τεραστιο μπαμ..υπηρξε επαφη...Καναμε προταση κ εμεις κ ο βαζελος αλλα αυτος δεν ψηνοταν για Ελλαδα...τα λεφτα δεν ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
ας κανει προταση ο δροσος για την καε μπας κ φερει ντουραντ ο τεληςAye4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:24 Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Η χαρά των Γκίκα η σημερινή μέρα
- Τετ 03 Σεπ 2025, 07:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα, πηγα στην δουλεια -. Θα φυγω οταν σχολασω.

- Τετ 03 Σεπ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις μεταγραφές ανεξαρτήτου κατάληξης στο θέμα του επιθετικού.
Διαφωνώ με την άποψη ότι αφού η διοίκηση έκρινε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα έναν επιθετικό,αν αυτός δεν αποκτηθεί πρόκειται για αποτυχία.
Η διοίκηση ήθελε ( και θέλει ) όχι μόνο για ...
Διαφωνώ με την άποψη ότι αφού η διοίκηση έκρινε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα έναν επιθετικό,αν αυτός δεν αποκτηθεί πρόκειται για αποτυχία.
Η διοίκηση ήθελε ( και θέλει ) όχι μόνο για ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα τελευταία ποστ σχεδόν διακρίνεις την ικανοποίηση που δεν ήρθε φορ γιατί έστω και στο παρά ένα δικαιώθηκαν κάποιες παγιωμένες απόψεις
- Τετ 03 Σεπ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαρέσει η λογική της μεταγραφής από ΟΦΗ, λίγες μέρες πριν το μεταξύ μας εκτός που δεν το κερδίζουμε σχεδόν ποτέ.
Εμένα πάλι δεν Μ αρέσει ούτε το ύφος σου ούτε αυτό που εννοείς ούτε το ψέμα πάνω στο οποίο έδραζεται
Μια χαρά παράδοση έχουμε εδώ και δέκα χρόνια εκεί μέσα
Άσε λοιπον τις θεωρίες ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Τωρα σοβαρα καθεστε απο χθες και αναλυετε πληροφορια του Πορκυ; Πιο ευκολα τετραγωνιζεις τον κυκλο
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπιζω να εχουν την ευθιξια να πουν αυριο "τελος οι μεταγραφες". Μην το τραβηξουμε μεχρι τις 30