Αναζήτηση για περισσότερες από 2250 εγγραφές

Return

από SinCity
Δευ 27 Οκτ 2025, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Мир έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 13:59
Οπαπ κλαρίνα: 80-90εκ προϋπολογισμός με 40+ από την περιφερεια αττικής, συν του ΟΠΑΠ, ανάθεμα να μπήκανε 10-20εκ από τους χάρτινους
Χωρίς να είμαι σχετικός με το θέμα, αλλά γιατί της χάρτινης στοίχισε μόνο τόσο και σε εμάς υπολογίζεται να στοίχισε 200 - 250 εκ. ?
από Kabamaru11
Δευ 27 Οκτ 2025, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπον,πηρα τηλ στον Α.Σ. μου ειπαν καλυτερα απο κοντα να κανω την αιτηση.Απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το απογευμα ειναι ανοικτα,κατω απο την Θ6.

Θα παω την Τεταρτη που εχει κ τον αγωνα,για περισσοτερες πληροφοριες θα γραψω αφου παω πρωτα.
από Psaras
Δευ 27 Οκτ 2025, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείς σε παρακαλώ να ρωτήσεις αν μπορούν να γίνουν μέλη, κάτοικοι εξωτερικού; Και ποια θα μπορούσε να είναι η διαδικασία; Ευχαριστώ!

Αν έχεις ελληνικό ΑΦΜ και ταυτότητα, μπορείς άνετα. Διεύθυνση βάλε το πατρικό σου στην Ελλάδα και αν δεν έχεις, κάποιου συγγενή. Η διαδικασία είναι ίδια με τους ...
από prist64
Δευ 27 Οκτ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

διαβασα οτι
ο Καλαθης εκλεισε στην Παρτιζαν

ναι ο Καλαθης που στις 21 Σεπτεμβριου
ο γνωστος Θανος τον ειχε ενα βημα απο τον Π.Α.Ο.Κ.
συμφωνα με αναρτηση του στο Τελοπολις

και ω της συμπτωσεως,μια μερα πριν ειχαμε την γκελα με το Αγρινιο

ρε για κοιτα κατι συμπτωσεις

ρε δε γ@μ!εστε λεω ΄γω
από Taseos
Δευ 27 Οκτ 2025, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω μπήκα στο συγκρότημα δε βλέπω κανένα νέο. Ψάχνω τον κυρ μιμη ούτε αυτός. Μπαίνω στο δίδυμο, ούτε αυτοι. Πώς θα μάθουμε τι περιμένουμε από δω και πέρα; Κατατέθηκε η αίτηση στην ΕΕΑ;
από Psaras
Δευ 27 Οκτ 2025, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 18:26 Ευχαριστώ για την απάντηση! Τα έχω αυτά.
Τώρα πως μπορώ να βρω την αιτηση, αφού δεν την έστειλαν με email στον φίλο kabamarou και που θα βρω τα δύο μέλη; Οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη!
κάνε ενα temp email account να στην στειλω. Δεν ξέρω αν άλλαξε όμως το υπόδειγμα.
από Psaras
Δευ 27 Οκτ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ δύσκολα είσαι. Πάρε ένα τηλέφωνο τον ΑΣ και πες ότι είσαι από το εξωτερικό και θέλεις να γραφτείς μέλος. Έχεις συμπληρώσει την αίτηση και είσαι έτοιμος να τους καταθέσεις τα χρήματα, αλλά δεν έχεις δύο μέλη να την υπογράψουν. Αυτοί θα σου πουν αν γίνεται πλέον ή όχι.

Παλιά, και χωρίς υπογραφές ...
από Guitarman
Δευ 27 Οκτ 2025, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 21:38 Ευχαριστώ Psaras!

Ποιος έχει 2 μέλη;; :D
Ενδεχομένως να μπορεί να βοηθήσει ο παρακάτω (δες κ το βίντεο αν δεν το έχεις δει... λέει πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια - ουσιαστικά μας επιβεβαιώνει):

https://www.facebook.com/share/v/1FakiVPCZw/
από Kabamaru11
Τρί 28 Οκτ 2025, 00:11
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπον,πηρα τηλ στον Α.Σ. μου ειπαν καλυτερα απο κοντα να κανω την αιτηση.Απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το απογευμα ειναι ανοικτα,κατω απο την Θ6.

Θα παω την Τεταρτη που εχει κ τον αγωνα,για περισσοτερες πληροφοριες θα γραψω αφου παω πρωτα.

Θέλουν να κάνουν προληπτικόν φυσιογνωμικόν τσέκ μην ...
από warmeater
Τρί 28 Οκτ 2025, 00:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Σώπα όπου νάναι θα σημάνουν οι καμπανες...
Αυτοι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με τον αφελη Μπατατούδη
από Kabamaru11
Τρί 28 Οκτ 2025, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 Ηταν ευγενικη η κυρια που μου μιλησε στο τηλ,και πραγματικα ενιωσα οτι ηθελε να εξυπηρετησει.Δεν θα κακολογησω,ουτε θα ψαξω αφορμες για να κραξω.Πιθανοτητα δεν εχουν την καταλληλη τεχνογνωσια η εργαλεια.

Την Τεταρτη θα ρωτησω και για ατομα που δεν εχουν την δυνατοτητα να βρεθουν απο ...
από Kabamaru11
Τρί 28 Οκτ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι ΧΡΕΟΣ μας να γραφτουμε στον ερασιτεχνη.Αν απο τα ξερω γω 2.000 ενεργα μελη του φορουμ,γραφτουμε ενα 10% κ μπορεσουμε να πεισουμε απο το οικογενειακο/φιλικο περιβαλλον ο καθενας απο καμια 10αρια,θα ειναι προς την σωστη κατευθυνση.

Απο κει και περα,ας εχει ο καθενας την γνωμη του για το ...
από Guitarman
Τετ 29 Οκτ 2025, 06:01
Jump to forum
Jump to topic

https://youtu.be/RADE4rglC28

Άρχισαν να μιλάνε κάποιοι, αλλά όχι με ονόματα ακόμα ... (καλά πλην του Νικολα) αλλά η ουσία είναι ότι συγκεκριμένοι "βιαστικοί" συνδεσμιτες .. για τους προσωπικούς τους λόγους που δεν μοιράζονται με τον υπόλοιπο λαό του ΠΑΟΚ, κρυβοτνται πίσω από το ΔΣ του ΑΣ και ...
από eorptol1
Τετ 29 Οκτ 2025, 08:26
Jump to forum
Jump to topic

Μα τα ζήσαμε ρε φίλε ΤΑ ΖΉΣΑΜΕ δεν θα με πει κάθε Ντικ λαγουτζον και άλλα λουλούδια,και ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ για τον αν είναι καλλίτερα τώρα και αν ο Σαββίδης εκφράζει τις προσδοκίες του λαού του ΠΑΟΚ .....ξεφτιλιστηκαν αυτοί οι τύποι και οι φίλοι τούς.....