Αναζήτηση για περισσότερες από 2278 εγγραφές

Return

από navigator11
Τετ 29 Οκτ 2025, 09:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Η ΠΑΕ πάντως, ακόμα κι αν τελικά αιφνιδιάστηκε, στρίμωξε, έστω και για τα μάτια του κόσμου, αν το θες, την άλλη πλευρά, με δημόσια τοποθέτηση, αναγκάζοντάς την να απαντήσει άμεσα, αναλαμβάνοντας δέσμευση ότι θα κανόνιζαν συνάντηση με την ΠΑΕ για να αρχίσει να μπαίνει η υπόθεση σε έναν δρόμο. Όσο ...
από Psaras
Τετ 29 Οκτ 2025, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

Όχι αποκλειστικά. Και λέω "αποκλειστικά" γιατί δεν έδειχνε κιόλας ότι καιγόταν, ούτε έκανε κάποια κίνηση να πεις "κοίτα, πιέζουν για το Καυτανζόγλειο ή για τη χρηματοδότηση από το δημόσιο και η ΠΑΕ κρύβεται".
Απ’ ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΑΣ φταίει σίγουρα για την καθυστέρηση τους τελευταίους 3-4 ...
από Sardan
Τετ 29 Οκτ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή ενήλικες είμαστε θα σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας? Ο ΑΣ συμπορευόταν με τον Ιβάν γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε κανένας. Ο Ιβάν ξεκίνησε τις διαδικασίες για νέο γήπεδο αλλά από τη μια μπαίνανε εμπόδια από την κυβέρνηση, ήρθε και ο πόλεμος (με ότι σημαίνει αυτό, δεν χρήζει ...
από Equalizer
Τετ 29 Οκτ 2025, 13:00
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι αφαιρέθηκε ο γελοιοδεστερος, εκβιαστικοτερος, προκλητικοτερος και πιο υποβολιμαιος όρος όλων των εποχών από τα σχέδια του ΑΣ σε καμία περίπτωση ΔΕΝ καθιστά ούτε λίγο, ούτε πολύ ευνοϊκό για την ΠΑΕ το υποτιθέμενο μνημόνιο του ΑΣ

Υποτιθέμενο, καθότι δεν το έχουμε δει επισήμως.

Αν έχει άλλες ...
από Taseos
Τετ 29 Οκτ 2025, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα δε με ενδιαφέρει τι λέει ο βασιλοπούλας. Η αναμονή είναι να πάει το μνημόνιο ο ας στον παε για να το υπογράψουν. Θεωρητικά η ΠΑΕ δεν ξέρει καν ότι έχει ολοκληρωθεί νομικά η σύνταξη μνημονίου.
από Guitarman
Τετ 29 Οκτ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι ο ΑΣ έχει διαρρεύσει ότι έχουν κατασταλλάξει στο τελικό κείμενο του μνημονίου (μετά από ψηφοφορία) αλλά δεν το στέλνει στην ΠΑΕ και θα πρέπει να κατηγορήσουμε την ΠΑΕ ότι δεν τους "κυνηγάει" με ξεπερνάει...
από jibbie
Τετ 29 Οκτ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα.

Το ότι ακόμη ψάχνουμε ευθύνες της ΠΑΕ για την όποια καθυστέρηση στην υπογραφή του μνημονίου μόνο εμπάθεια προς την ΠΑΕ δειχνει. Καμία λογική σε κάτι τέτοιο, ότι και να λέτε. Τα γεγονότα και μόνο, αδιαψευστος μαρτυρας. Την αγάπη μου.
από Kabamaru11
Τετ 29 Οκτ 2025, 16:56
Jump to forum
Jump to topic

Να συμπληρωσω.Συμπλευση και κυνηγι στην πολιτεια για οσο το δυνατον περισσοτερα κονδυλια για ολο το εργο (περιξ,γηπεδου κτλ).
από Equalizer
Τετ 29 Οκτ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

1. Το να λέει οποιαδήποτε από εμάς ότι έχει εμπειρία και άποψη από έργα, αλλά να δυσκολεύεται να πιστέψει ότι οι κυβερνήσεις εκβιάζουν, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Ή το ένα συμβαίνει, ή το άλλο. Βρίθει παραδειγμάτων η ιστορία του τόπου. Τόσο γενικά όσο και ειδικά για γήπεδα.

2. Έχω βάλει επιστήμονες, Τζπτ, και ...
από Kabamaru11
Τετ 29 Οκτ 2025, 20:43
Jump to forum
Jump to topic

Με το λοιπον,θα απογοητευσω κοσμο,εφτασα εξω απο τα γραφεια του Α.Σ. 20.15,ηταν κλειστα.Το τηλ δεν το σηκωναν.Ενω μου ειπε η γυναικα να περασω μεχρι 21.00.Θα μου πεις,σημερα εχει αγωνα,μα το ειπαμε τηλεφωνικα κ μου ειπε να περασω.

Η μονη χαρα που ειδα και χαιρετησα το πιο αγνο παοκτσακι,τον ...
από Kabamaru11
Πέμ 30 Οκτ 2025, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ έστειλα email χθες λέγοντα ότι είμαι κάτοικος εξωτερικού και μου έστειλαν την αίτηση και που να βάλω τα 51 ευρώ. Βέβαια εγώ δεν θα μπορώ να συμμετάσχω στις αρχαιρεσιες οπότε είμαι ένα ακίνδυνο 50ρικο. :mrgreen:

@Psaras Ή αίτηση παραμένει η ίδια, με αυτήν που μου έστειλες .

Ρωτησα για ...
από Мир
Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να μαζέψεις υπογραφές από 2 Σαββατογεννημένους με γαλανό μάτι αλλιώς σε ματιάζουν και κόβεσαι :D :D
από Guitarman
Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29 Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control :mrgreen: :D
Τον ΙΒΑΝ να γράψεις :evil: