Αναζήτηση για περισσότερες από 2250 εγγραφές

Return

από leomatos88
Σάβ 25 Οκτ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Πάμε πάλι, γιατί θα πρέπει να μην κουραστούμε να λέμε τα αυτονόητα.

Εξαρχής το ιδανικό θα ήταν να έχτιζε ο Ιβάν Σαββίδης το γήπεδο, αξιοποιώντας όμως όσο γίνεται, για λόγους ισονομίας, την κρατική επιχορήγηση κι ενδεχομένως βρίσκοντας ο ίδιος ιδιώτες της επιλογής του που να θέλουν να συνδράμουν ...
από Мир
Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Να πάτε όλοι να δείτε το τελευταίο βίντεο του πανακα για τον ΑΣ

Ενα λινκ/μια σουμα εχουμε;

https://www.facebook.com/watch?v=838411338747305

Aν ισχυοι οι καταγγελίες Πανάκα περί μπολαρισματος από Αλκή, Μπεκιαρη και δικηγορίνας στην εγγραφής νέων μέλλον μμε στόχο την άλλωση της ΓΣ με ...
από tad
Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Αφήστε παρακαλώ τα λόγια ...

είναι λόγια για έργα ... όλοι πρέπει να βρούμε τρόπο να γραφτούμε στον ΑΣ ... οι μάχες δίνονται από μέσα σε τέτοια θέματα ... όχι με πεσίματα
από Taseos
Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:46
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω να προσάψω τίποτα σε κανέναν οπαδό του ΠΑΟΚ. Ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε εμείς ούτε αυτοί είναι διοίκηση στον ας. ΟΛΟΙ δικαιούνται να έχουν άποψη. Δεν τα έχω με κανέναν οπαδό που θέλει τέλη ή ιβαν. Το δίλημμα δεν είναι αυτό. Εμένα με νοιάζει τι κάνει ο ας και πως κινείται.οπως δε θα δεχτώ να ...
από Equalizer
Κυρ 26 Οκτ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ας το πάρουν αυτό οι γνωστοι που λένε τα γνωστά έχοντας πάντα την κάλυψη "α εγώ οπαδός είμαι δικαιούμαι να λέω ότι παπαριά μου κατέβει, μην υπερασπίζεσαι δισεκατομμυριούχους" και να το κάνουν ότι τους ευχαριστεί
από Psaras
Δευ 27 Οκτ 2025, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικά, όποιος χρηματοδοτήσει το έργο, θα λαμβάνει ένα μέρος από τα έσοδα της ΠΑΕ (εισιτήρια, διαφημιστικά γηπέδου κτλ), προκειμένου να κάνει απόσβεση της επένδυσης και να αποκομίσει κέρδος. Η διαφορά είναι ότι, αν ο χρηματοδότης του έργου είναι και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, λογικά τα υπερκέρδη θα ...
από Franky
Δευ 27 Οκτ 2025, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει επιτέλους ο Λαός του ΠΑΟΚ, που τραγουδάει για μεγαλεία και τα κατορθώματα του, για εκδρομές κλπ.... να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Πρέπει ΑΜΕΣΑ να σαρωθεί ο ΑΣ ΠΑΟΚ. ΑΜΕΣΑ.

Δεν υπάρχει κανένα μέλλον στις υποδομές και στα τμήματα που διαχειρίζεται η κλίκα των ΑΣιτών.

Η υπονόμευση ...
από Fireman 4
Δευ 27 Οκτ 2025, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικά, όποιος χρηματοδοτήσει το έργο, θα λαμβάνει ένα μέρος από τα έσοδα της ΠΑΕ (εισιτήρια, διαφημιστικά γηπέδου κτλ), προκειμένου να κάνει απόσβεση της επένδυσης και να αποκομίσει κέρδος. Η διαφορά είναι ότι, αν ο χρηματοδότης του έργου είναι και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, λογικά τα υπερκέρδη θα ...
από Guitarman
Δευ 27 Οκτ 2025, 12:17
Jump to forum
Jump to topic

Psaras
embuji

Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σας. Βέβαια υπάρχει και ένα άλλο σενάριο: Η "απόσβεση" των κεφαλαιακων δαπανών που θα κάνει η εταιρία που θα αναλάβει το έργο να γίνει μέσω σταθερών πληρωμών (εν είδει "ενοικιου" προς την ΠΑΕ για χρήση του γηπέδου) + εκμετάλλευση εμπορικών χώρων (εντιτ ...
από Psaras
Δευ 27 Οκτ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ θα πληρώνει ενοίκιο ούτως ή άλλως, απλά για το χρονικό διάστημα που το γήπεδο και η ΠΑΕ θα ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη, πρακτικά για τον ιδιοκτήτη αυτόν θα είναι μεταφορά χρημάτων από την μια τσέπη στην άλλη. Σε βάθος 50-60 χρόνων δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα συνεχίσουν γήπεδο και ΠΑΕ να ...
από PAOKpanta
Δευ 27 Οκτ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

σχετικά με την εγγραφη στον ΑΣ ΠΑΟΚ

1. Τηλεφωνεις στον ΠΑΟΚ
2. Σου στελνουν την αιτηση στο email σου
3. Στην αιτηση γραφεις τα στοιχεία σου και τα δυο μέλη που σε προτείνουν (όποιος θέλει να βρει ονοματα, βρισκει πανευκολα)
4. Καταθετεις σε τραπεζα το ποσο αρχικης εγγραφης 15 και εφ απαξ ετησιας ...
από Psaras
Δευ 27 Οκτ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εσόδων του γηπέδου θα είναι από την ίδια την ΠΑΕ, οπότε ακόμα και αν η εταιρία που διαχειρίζεται το γήπεδο είναι φαινομενικά κερδοφόρα, δεν σημαίνει ότι η οικογενεια Σαββιδη κερδίζει από το γήπεδο.

Στο φιναλε, τι διαφορετικό θα έχει το να φτιάξει η ...
από Franky
Δευ 27 Οκτ 2025, 14:07
Jump to forum
Jump to topic

σχετικά με την εγγραφη στον ΑΣ ΠΑΟΚ

1. Τηλεφωνεις στον ΠΑΟΚ
3. Στην αιτηση γραφεις τα στοιχεία σου και τα δυο μέλη που σε προτείνουν (όποιος θέλει να βρει ονοματα, βρισκει πανευκολα)
4. Καταθετεις σε τραπεζα το ποσο αρχικης εγγραφης 15 και εφ απαξ ετησιας ...
από Franky
Δευ 27 Οκτ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Ίσως και μέσω επικοινωνίας με email, απο εδώ απο τα παιδιά του φόρουμ. Όποιος γνωρίζει και μπορεί να οργανώσει κάτι.

Κάπως ΠΡΕΠΕΙ να γίνει η υπόθεση.
από PAOKpanta
Δευ 27 Οκτ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Τα πραγματα προσπαθησα να τα περιγραψω όσο πιο απλα γινεται σε 5 βηματα.
1. Τηλεφωνεις στον ΠΑΟΚ
4. Καταθετεις σε τραπεζα το ποσο ...