Αναζήτηση για περισσότερες από 2232 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Τρί 21 Οκτ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Βλέπεις τον Κλαδα να μιλάει προσεκτικά, διαφορετικές απόψεις και να χαμέ να λέγαμε .. πιάσε το αυγό και κουρεφτο .. εγώ μια χειραφέτηση του κινήματος βλέπω.

Αποτύχαμε όλοι οι παλιοί του συνδεσμιακου γιατί ανέλαβαν άνθρωποι που έχουν το συνδεσμιτιλικι και την ομάδα ως χόμπι ή ακόμα χειρότερα ...
από Γερασίμου
Τρί 21 Οκτ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που ...
από Franky
Τρί 21 Οκτ 2025, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Θα φύγει ο ΠΑΟΚ απο την Τούμπα????

Σώπα ρε μάγκα. Και ποιός είσαι εσύ?

Κάντε καμια κίνηση, και θα φύγετε με ελικόπτερα απο τη Χώρα. Όλοι μαζί.

Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στο Λαό του όπως γράφτηκε σε εκείνο το πανό..

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ο Λαός του.

Οι ΑΣίτες δεν ανήκετε στο Λαό του ΠΑΟΚ.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ και ...
από eorptol1
Τρί 21 Οκτ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

τι συμφεροντα κρυβονται απο πισω που αφηνουν να ξευτιλιζονται οι φουρναραιοι.....οπως λεει και ο Ηλιας ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΣΥ Η Ο ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΡΥΦΟ.....ΕΓΙΝΕ Η ΟΧΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ?
από Γερασίμου
Τρί 21 Οκτ 2025, 20:43
Jump to forum
Jump to topic

Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα δεν ξέραμε λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέρμαε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία ...
από trouman
Τρί 21 Οκτ 2025, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

eorptol1 έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 19:24 συγκλονιστικος Ηλιας κεμανετζιδης τωρα στο ραδιοφωνο....city 106,1
Τι είπε;
από Betonieras
Τρί 21 Οκτ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα, ειλικρινά κι εγώ όπως πολλοί συνοπαδοί μου ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν. Δεν ήμουν ποτέ οργανωμένος μόνο γήπεδο ή εκδρομή κατά μόνας, διαρκείας και ΠΑΟΚΑΡΑ. Κι εδώ να γράψω κοντά 10 χρόνια είχα. Κακώς, πολύ κακώς δε γραφτηκα στον ΑΣ αν και πολλές φορές που γινόταν εκλογές και καλούσαν ...
από Psaras
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ τουλάχιστον είπε και κανά δύο φορές ότι υπάρχει ηθική υποχρέωση στον Ιβάν. Άλλο που την γράφει...
Αυτοί που υπογράφουν την ανακοίνωση μόνο το γρήγορα και το σιγούρα τους ενδιαφέρει.
από Dimitrisou
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παντως ειμαι περιεργος να μαθω τι μπορει να εχει συμφωνηθει μεταξυ Μυστα ΑΣ σαν ορους για την Τουμπα.
Γιατι δεν μπαινεις στην διαδικασια να ριξεις τοσα φραγκα(τουλαχιστον αυτα που λεγονται οτι θα πεσουν) δεξια αριστερα με μονο σκοπο ενα γηπεδο.
Δεν ειναι συμφερουσα επενδυση ακομη και να παρει ...
από Cylon-4
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

eorptol1 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:48 Ανακοίνωση ξεφτίλα Τσαλοπούλος Χατζόπουλος δεν σάς κάνουν ε σάς κάνει ο Κατσαρης πόσο ποίο χαμηλά θα πέσετε
Μην ξεχναμε, για να τα λεμε ολα, οτι στις τελευταιες εκλογες ο Σαββιδης προτιμησε να στηριξει Κατσαρη και οχι Τσαλοπουλο, διαπραττωντας ενα απο τα μεγαλυτερα του λαθη.
από giapas
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

έχει ρίξει πολλά μεροκάματα στη πιάτσα ο μπαγάσας.
από george188
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:16
Jump to forum
Jump to topic

Την πρώτη φορα "βιαστήκατε", το δεχτηκαμε.
Τη 2η φορα ειπατε μονο ΠΑΟΚ ειπατε ειματε και ξανακαναμε τους χαζους.
Στο τριτο "ξεπλυμα? δεν υπαρχει δεν ξερατε και βιαστηκατε, ξεπλυμα ειναι οπως και αν το διατυπώσετε. Ευτυχως που μας ενημερώσατε για την "επισκεψη" και τους σκοπους της.
από klainmein
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Έχεις μια γυναίκα που σε φροντίζει και σε προσέχει, σε αγάπησε όταν ήσουν χωρίς δουλειά και 150 κιλά... Σε έκανε να νιώθεις ο πιο σπουδαίος άντρας/σύζυγος του κόσμου. Με τη βοήθειά της στρώνεις, γίνεσαι επιτυχημένος στη δουλειά σου, φτιάχνεις την εμφάνισή σου και ξαφνικά έρχεται μια μουνίτσ@ και ...
από george188
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

Τρυπηθήκαμε απο παντου, απο Ιουνιο και επειτα. Η ανακοινωση των "βιαστικών" την ιδια μερα του συμβουλιου και της επικείμενης εξαγορας ΚΑΕ προφανως τυχαια. Σας σιχαθηκα "συνοπαδοι"
από astral
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή δεν είναι ανακοίνωση συνδέσμων φίλων αθλητικού συλλογου, αλλά περισσότερο μοιάζει με αγωνία κατασκευαστικης εταιρίας.

Ευτυχώς τα πάντα με υπογραφές για να ξέρουμε και τι ρόλο παίζει ο καθένας που είδε το φως του ξαφνικά πριν λίγους μήνες.

Στον ΑΣ δεν αισθάνθηκαν απειλή αυτή τη φορά ?

Ούτε ...