Αναζήτηση για περισσότερες από 2232 εγγραφές
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Να συνεχίσω εγώ στα 4-5 τρολ που μας απέμειναν λόγω διπλού στην ΑΕΚ, αυτό που λέω κάνα δίμηνο: ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. Θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι τέλους
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιπλέον το να ζητήσουν ως εγγύηση ενα στιγμιαίο pof είναι επικίνδυνο για το γήπεδο. Αλίμονο αν αποτελούσε εγγύηση για να γκρεμιστεί το γήπεδο μια βεβαίωση κατάθεσης
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης χωρίς παρεξήγηση στους δικηγόρους της παρέας, αλλά ορισμένοι του επαγγέλματος είναι μανούλες στο να λένε ψέματα ή στο να παρουσιάζουν όπως θέλουν καταστάσεις.
Μην απορείτε λοιπόν με την συγκεκριμένη κυρία, την δουλειά της κάνει.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το εξήγησε σωστά η εξωθεσμική. Είχαμε 5–2 στις τοποθετήσεις.
Στις δημοκρατίες τοποθετούνται, δεν ψηφίζουν. Οι ψήφοι είναι μπανάλ. Αυτά είναι για Σοβιέτ.
Στις δημοκρατίες τοποθετούνται, δεν ψηφίζουν. Οι ψήφοι είναι μπανάλ. Αυτά είναι για Σοβιέτ.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης χωρίς παρεξήγηση στους δικηγόρους της παρέας, αλλά ορισμένοι του επαγγέλματος είναι μανούλες στο να λένε ψέματα ή στο να παρουσιάζουν όπως θέλουν καταστάσεις.
Αυτή κάνει την δουλειά της, αλλά δεν γίνεται να μην ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακομα θυμαμε τον Ιουνιο οταν αρχησε το θεμα που μας λεγανε εδω μεσα να ηρεμησουμε γιατι "καντε υπομονη εννοειτε θα κανουν συνεντευξη τυπου συντομα και θα εξηγησουν τα παντα" :lol:
Ναι, Παρασκευή θα ήταν όλα ξεκάθαρα. Ούτε καν η Παρασκευή δεν τηρήθηκε....
Το θέμα είναι τι είδαν όλοι αυτοί, τι ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα παιδια που έλεγαν θελουμε τώρα γηπεδο και δεν μπορούμε να περιμένουμε αλλο που ειναι να μας πουν την γνώμη τους για όλοι αυτήν την κατάσταση με την πισπιριγκου και την καθυστέρηση?
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από όλο αυτό, θέλουμε Τέλη στο μπασκετ ? Πιστεύουμε ότι θα αρκεστεί σε αυτό ή οτι θα συνεχιστει ο πόλεμος αφού ίσως αυξάνει τους υποστηρικτές του ?
Μονη λύση να κατεβει ο Ιβαν και να είναι εδω ενεργός έως ότου δρομολογηθούν οι καταστάσεις.
Σε ποια αλλή παε κατι ανθρωπακια σαν του ασ θα τα ...
Μονη λύση να κατεβει ο Ιβαν και να είναι εδω ενεργός έως ότου δρομολογηθούν οι καταστάσεις.
Σε ποια αλλή παε κατι ανθρωπακια σαν του ασ θα τα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε Kap, δεν υπάρχει κάποιος νομικός τρόπος να προστατεύσουμε την ομάδα μας; Να μαζέψουμε 5 φράγκα να πληρώσουμε ότι έξοδα χρειάζεται για να κάνουμε κάτι.
Δυστυχώς είμαι πολύ μακριά ώστε να έχω φυσική παρουσία, αλλά μπορώ να στηρίξω οικονομικά μαζί με όποιον άλλο ενδιαφέρεται (στο μέτρο του ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Tου Κατσαρή η δικηγορος είναι/ήταν, όχι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Την είχε στις επιχειρήσεις του και την φόρτωσε και στον α.σ. για κάποιο λόγο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.
Έφυγε ο Κατσάρης κατα τα αλλά ..
Μονο το υφος της οταν μιλαει σε κανει να θες να τη φτυσεις.
Πως μπλεξαμε με αυτη και τους αλλους ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζεται ο θίασος με νέα παράσταση.
Δεν ξέρεις ποιον και τι να εμπιστευτείς, πλέον. Η υπόληψη τους ψάχνει διέξοδο μπας και σωθεί από μόνη της.
Καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους και θέλουν να έχουν και τα ηνία ενός ολόκληρου συλλόγου.
Που είστε ρε "βαριά βαριά";
Ειλικρινά σας αρέσει ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θεμα ειναι οτι η ομαδα βγηκε απο μια πολυ δυσκολη κατασταση με δυο σουπερ νικες με τους αμεσους διεκδικητες κ εμεις ασχολουμαστε με τα λεσια του ΑΣ...ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα έχω καταλήξει: ότι ο κύριος Αριστοτέλης Μυστακίδης θα φιγουράρει πρώτος πρώτος στη λίστα με τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα περισσότερα στον ΠΑΟΚ. Θα ακολουθούν μακράν του πρώτου ο Γιώργος ο Κομίνης, ο Λευτέρης ο Αυγενάκης, ο Τάκης ο Πανελούδης και άλλοι πολλοί ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα, ειλικρινά κι εγώ όπως πολλοί συνοπαδοί μου ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν. Δεν ήμουν ποτέ οργανωμένος μόνο γήπεδο ή εκδρομή κατά μόνας, διαρκείας και ΠΑΟΚΑΡΑ. Κι εδώ να γράψω κοντά 10 χρόνια είχα. Κακώς, πολύ κακώς δε γραφτηκα στον ΑΣ αν και πολλές φορές που γινόταν εκλογές και καλούσαν ...