Αναζήτηση για περισσότερες από 2232 εγγραφές

Return

από obanebane
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Μεγάλα τομάρια, μακριά απο τον ΠΑΟΚ ρε κατακάθια της κοινωνίας.
από sn0ufel4
Τρί 21 Οκτ 2025, 01:14
Jump to forum
Jump to topic

Ποιο είναι το ιστορικό αυτού του πατρίδα?

Ποιοι στον πεο είναι αυτοί οι 4-5 τυχαρπαστοι που παίζουν το μέλλον της ομάδας στα άχρηστα χέρια τους?

Που στον πεο είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ?
από Vet_eranos
Τρί 21 Οκτ 2025, 08:25
Jump to forum
Jump to topic

Αυτοί που επιμένουν στο 31.12 θέλω να δω πότε θα καταλάβουν πως αντί για πίεση στον Ιβάν θα τους γυρίσει μπούμερανγκ..

Θέλω να τους δω την 1.1 να βγαίνουν κ να ανακοινώνουν, πως παρήλθε η ημ/νια, δεν μας παρέδωσε κάτι ο Ιβάν, η μπουλντόζα που ανεβαίνει τη Λαμπράκη τώρα είναι του κ. Τέλη κ πάει να ...
από Guitarman
Τρί 21 Οκτ 2025, 09:06
Jump to forum
Jump to topic

Έστω ότι τα πουλιά του ΑΣ έχουν υπογράψει κάτι δεσμευτικό.

Ποιος μου λέει εμένα οτι ο Ιβάν δεν μπορεί να εμφανίσει proof of funds από Κύπρο μεριά? Δεν ξέρω αν έχει τόσα κεφάλαια εκεί αλλά μπορεί και να έχει. Τότε τι θα σκαρφιστουν στον ΑΣ για να μπλοκάρουν το έργο?

Και έστω το μπλοκάρουν. Μετά τι ...
από Betonieras
Τρί 21 Οκτ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα, ειλικρινά κι εγώ όπως πολλοί συνοπαδοί μου ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν. Δεν ήμουν ποτέ οργανωμένος μόνο γήπεδο ή εκδρομή κατά μόνας, διαρκείας και ΠΑΟΚΑΡΑ. Κι εδώ να γράψω κοντά 10 χρόνια είχα. Κακώς, πολύ κακώς δε γραφτηκα στον ΑΣ αν και πολλές φορές που γινόταν εκλογές και καλούσαν νέα ...
από pavlos06
Τρί 21 Οκτ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ησαιάδης βγάζει τόση έπαρση που προφανώς έχει πλάτες ισχυρών οργανωμένων.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η συμπεριφορά σε συνδυασμό με το να μην ανοίγει ρουθούνι.
από Cylon-4
Τρί 21 Οκτ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Στα χαρτια προταιραιοτητα ο Σαββιδης για το γηπεδο, αλλα ζηταει ο Αλκης να παραστει εκπροσωπος του Τελη στο ΔΣ.
Αληθεια, με ποια ιδιοτητα?
Τους εχθρους μου (ΠΟΚ) τους ξερω....
Αλκη και Μπεκιαρη καταφερατε να γινεται πιο μισητοι και απο αυτους, απο την πλατια μαζα του κοσμου.
Θλιβομαι για την μη ...
από Neiros4
Τρί 21 Οκτ 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

Η υποτιθεμενη προτεραιοτητα στον Ιβαν πως συνδεεται με συνελευσεις που θα ειναι και ατομα του μυστακιδη;
Οι ανθρωποι μας το λενε μεσα στα μουτρα μας. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ.
Απιστευτο πως δεν κινητοποιουνται οι οργανωμενοι και να ακολουθησει ολος ο υπολοιπος κοσμος.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ...
από Equalizer
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Αφού το είπε ρητά ρε ότι θα περιορίσει τις εγγραφές

Πώς περιμένατε από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα να ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ο αριθμός των εγγράφων;

Έχετε δει ποτέ μαγαζί να φωνάζει σε δημόσια συνεδρίαση "ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ" και μετά να λέει αχ γιατί δεν έρχεται ο κόσμος;

Τι γελοίες προπαγάνδες ...
από CCCP
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Ακομα θυμαμε τον Ιουνιο οταν αρχησε το θεμα που μας λεγανε εδω μεσα να ηρεμησουμε γιατι "καντε υπομονη εννοειτε θα κανουν συνεντευξη τυπου συντομα και θα εξηγησουν τα παντα" :lol:
από Cylon-4
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Αναλυτικά η δήλωση του Μέλους του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και Διοικητικού Υπευθύνου των τμημάτων Χάντμπολ, Δημήτρη Χασεκίδη :

«Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ θέλω να δηλώσω τα εξής σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση: Ψήφισαν 7 μέλη του ΔΣ σχετικά με τις προτάσεις για το μνημόνιο συνεργασίας της Νέας Τούμπας ...
από PAOKevolution
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δε γελάω καθόλου με τα όσα βλέπω. Μα καθόλου. Και όσο πάει γίνεται χειρότερο. Ούτε φάπες θα πέσουν ούτε τάπες ούτε γλέντια. Ο ΠΑΟΚ μας είναι στη μέση! Τον έβαλαν στη μέση!
Τα πράγματα είναι τραγικότατα.
από Psaras
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά έγινε ή δεν έγινε ψηφοφορία;

Έγινε, αλλά είναι σαν να μην έγινε. Γιατί, αν γινόταν, θα είχε γίνει, ενώ εντέλει δεν έγινε.
Και ο Χασεκίδης και η εξωθεσμική έχουν, συνεπώς, δίκιο. Προσωπικά, πιστεύω την εξωθεσμική, γιατί δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Η επιμονή της στη διαφάνεια ...
από Taseos
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί έχω ένα καρεκλάκι στο παλατάκι το οποίο το τοποθέτησε ο Σαββιδης σε μια ανακαίνιση που έχει γίνει. Και φοβάμαι μήπως μου ζητήσει ο ας να τον αποζημιώσω που το χρησιμοποιώ μιας και όπως είναι γνωστό ο σπιτονοικοκύρης φροντίζει πάντα η περιουσία του τα πάγια του να είναι σε άψογη κατάσταση.