Κουράστηκαν 3 χρόνια από τον Α.Σ. να τρέχουν όλες τις διαδικασίες για το γήπεδο και τις μελέτες και είπαν να κάνουν ένα διάλειμμα να ξαποστάσουν.
Ουστ!!
Αναζήτηση για περισσότερες από 2232 εγγραφές
- Παρ 17 Οκτ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 17 Οκτ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Και κάτι άλλο, είδαμε με τον μικρό την ταινία για τον Βιερίνια. Πολλά πράγματα δεν ξέρει, πρόσωπα και ιστορίες αλλά τελείωσε και όπως πολλοί φαντάζομαι, μείναμε συγκινημένοι...
Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως, αν ήμουν πρωτίστως ή αποκλειστικά μπασκετικός ΠΑΟΚτσής, λόγω γκράντε "πείνας" διαρκείας, πιθανολογώ ότι θα ήμουν πιο αδιάφορος σχετικά με τις δυνητικά άσχημες επιπτώσεις της εμπλοκής του x Μυστακίδη στα του ΠΑΟΚ γενικότερα με τον τρόπο που επιχειρείται. Πάντως σίγουρα δε θα με άφηνε ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι τελευταίο γιατί όπως πολύ όμορφα περιέγραψε ο Ιάσωνας πριν κάποιες σελίδες μόνο αποστροφή νιώθω πλέον ακόμα και να συζητάω ή να διαβάζω για το συγκεκριμένο θέμα . Αφορμή για τα παρακάτω η απάντηση στο ντοκιμαντέρ του Αντρε όταν τον ρώτησαν για τον Ιβαν
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
joshua
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το " απαίτηση για 200εκ κλειστά σε λογαριασμο " που διαβάζουμε τι είναι? Είναι κάποιο online κρύο αστείο που κυκλοφορεί στα σόσιαλ στη Θεσσαλονίκη? Απο που να ξεκινήσεις και που να το πιάσεις. Πως βγήκε το νούμερο αυτό, απο που απορρέει η απαίτηση....
Είπαμε υπάρχει Οικονομικός Αναλφαβιτισμός στην ...
Είπαμε υπάρχει Οικονομικός Αναλφαβιτισμός στην ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Και η σουίτα δεν έχει φως και η κρεβατοκάμαρα και τα σκαμπό μου και τα @@ μου 
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Μυστακιδη θα ηταν 0-4 απο το ημιχρονο!
- Δευ 20 Οκτ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δευτέρα σήμερα. Περιμένουμε να στείλετε ειδοποίηση πότε θα μπορεί το ακριβοθωρητο και ιδιαίτερα πολυάσχολο δσ της πισπιριγγου του ΠΑΟΚ να συναντηθεί για το μνημόνιο. Τώρα βέβαια μετά από τέτοια εμφάνιση εχθες μπορεί να το λερωσατε λίγο το βρακάκι σας και να το αναβαλετε πάλι...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Κάθε φορά που κοκκινίζει ο σβέρκος των ασεβών , κάθε αγωνιστική και εξωαγωνιστική σφαλιάρα στο ΠΟΚ όλοι οφείλουμε να θυμόμαστε ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτό.
Ο σημαντικότερος άνθρωπος ( φυσικά λόγω της οικονομικής επιφάνειας και του ατελείωτου , Ποντιακού του πείσματος) που σχετίστηκε ποτέ με ...
Ο σημαντικότερος άνθρωπος ( φυσικά λόγω της οικονομικής επιφάνειας και του ατελείωτου , Ποντιακού του πείσματος) που σχετίστηκε ποτέ με ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαιδρές μαριονέτες όλης αυτής της ιστορίας! Ανάξιοι λόγου, τιποτένιοι και ασήμαντοι, βαθιά αναξιόπιστοι, δεν αξίζει να τους πάρεις στα σοβαρά.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε θα ηθελα να ειμαι στη θεση σας κηφηνες...μετα απο τετοιο διπλο, να συνεδριασεις ΚΑΙ ΚΑΛΑ για να πειτε ΠΑΛΙ μαλακιες...ο χρονος σας τελειωνει...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει γίνει συντονισμένη επίσκεψη από συνδέσμους με αποτέλεσμα 10 άτομα να νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι το τσιφλίκι τους.
Μακάρι να υπήρχε ομοφωνία ως προς αυτό το πολύ σημαντικό θέμα , με άνοιγμα των εγγραφών καθώς επιτέλους μάθαμε, με τον δύσκολο όμως τρόπο , την ...
Μακάρι να υπήρχε ομοφωνία ως προς αυτό το πολύ σημαντικό θέμα , με άνοιγμα των εγγραφών καθώς επιτέλους μάθαμε, με τον δύσκολο όμως τρόπο , την ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε διάβασα τα 8 σου ποστ. Στο ένα απειλούσες με εξελίξεις στο άλλο μας έλεγες ότι στην Ισπανία θα πέφταμε γενικά την καλημέρα μου να έχεις. Αλλά πατωνετε; Κάνα σχόλιο για την ομάδα του μεγάλου ΠΑΟΚ που γαμευσε τα 2/3 του ΠΟΚ ήδη, θα κάνεις; Ανησυχώ
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και περνάνε τέτοια μηνύματα,τα @@ του Σαββίδη τα έχουμε δει και εμείς και όλοι οι άλλοι. Οπότε προτιμάμε αυτά που ξέρουμε και για την τιμή και για τα κιλά που έχουν τα συγκεκριμένα.Καλο βράδυ με σόδα.