Αναζήτηση για περισσότερες από 2242 εγγραφές
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Θέλω να πω κάτι ψιλό οφ τοπικ. Διαβάζω στο twitter τα γνωστά πλέον ακαουντ τα οποία καθημερινά εκφραζονται χυδαία για τον Σαββιδη και είμαι σίγουρος πως είναι 1-2-3 άτομα με 5-6 λογαριασμούς ο καθένας. Εγω προσωπικά στον κύκλο μου έχω πάνω από 100 ΠΑΟΚτσηδες, ούτε 1 δεν έχει αυτές τις απόψεις στο ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή είχα πει ότι το μνημόνιο που εμφανισε η ΠΑΕ ήταν τραγικά προχειρογραμμενο σε βαθμό που έθετε ανυπέρβλητα εμπόδια και στην ίδια τη ΠΑΕ.
Διαφωνώ .το μνημόνιο ήταν ότι καλύτερο συνέβη την εποχή σαββιδη όσον αφορά τις επενδύσεις σε παγια. Θα συμφωνούσα αν το προεδρικό διάταγμα και ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολο και αν δεν μπορεί έχουμε τέληR.A.T.M. έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:11 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Στα χρήματα που ζητούνται ως εγγύηση από την πλευρά Σαββίδη
μπαίνουν και κονδύλια που ίσως βάλει η περιφέρεια π.χ. ?
Ή ζητάμε απο τον Σαββίδη να βάλει όλο το ποσό? Γιατι οι άλλοι κάνουν τζάμπα γήπεδα...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά αυτοί οι ιντερνετικοι Ναπολέοντες με το μυαλό τους πήραν το πρωτάθλημα, κράτησαν τον Λουτσεσκου, κράτησαν τον Ντελια , έφεραν το Ζαφείρη , έφεραν τον Τέλη και διάφορα άλλα ανδραγαθήματα με το μαγικό τους πληκτρολόγιο βρίζοντας αισχρά μέρα νύχτα τους συνοπαδους τους, την ΠΑΕ , τον ιδιοκτήτη και ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορει μετα η αστυνομια να τους παει σπιτι,πλεον λειτουργουν κ σαν uber τα αλανια μας.alexgarcia6 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 20:13φιλος μου μεταφερει παρουσια αστυνομιας εξω απο τα γραφεια
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....
Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο
Ο οποίος ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 00:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μόνο που υπάρχουν ομάδες κλικες και παρεακια οπαδών δημοσιογράφων παραγόντων κλπ, είναι ήττα και αυτοεξευτελισμος του ΠΑΟΚ
Με υπογραφή και ονοματεπώνυμο των αρμόδιων του ΑΣ
Να κι αν ήρθε 7-6 η ψηφοφορία, να κι αν ήρθε 6-7.
Το 24 λέει Δημοκράτης Παπαδόπουλος στήριξε μέχρι τέλους την ύπαρξη ...
Με υπογραφή και ονοματεπώνυμο των αρμόδιων του ΑΣ
Να κι αν ήρθε 7-6 η ψηφοφορία, να κι αν ήρθε 6-7.
Το 24 λέει Δημοκράτης Παπαδόπουλος στήριξε μέχρι τέλους την ύπαρξη ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 00:54
- Jump to forum
- Jump to topic
επειδη διαβαζω τα ονοματα και τις ψηφους, η δικηγορινα ειναι στο δς και ψηφισε? με ποια ιδιοτητα πηρε θεση?
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Γιαννακοπούλου δεν είναι συμφωνα με τη σελίδα του ερασιτέχνη μέλος του ΔΣ αλλά ας μην αφήσει ο ΙΒΑΝ την αλήθεια να του χαλάσει μία ωραία ιστορία. Από την σελίδα του ερασιτέχνη.
Α.Σ. ΠΑΟΚ
Διοίκηση
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αλκιβιάδης Ησαϊάδης
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Γεώργιος Νικολαΐδης
Α ...
Α.Σ. ΠΑΟΚ
Διοίκηση
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αλκιβιάδης Ησαϊάδης
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Γεώργιος Νικολαΐδης
Α ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 01:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε περίπτωση που έχεις κάποια δυσκολία ΙΒΑΝ να μετρήσεις τα μέλη έτσι όπως τα έγραψα (επειδή δεν έχει αρίθμηση εννοώ) είναι 15
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρεντίκολα. Αυτή η λέξη θα τους συνοδεύει μια ζωή.
Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...
Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ησαιάδης, Πατρίδας, Μπεκιάρης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Καρούσης και Μελισσοπουλος.
Εγραψαν τα ονοματα τους στα καταστιχα με τους εχθρους του συλλογου.
Παραιτηθητε αμεσα. Δεν εχετε θεση στο αυριο του ΠΑΟΚ.
Κυρία Γιαννακοπούλου, εγινε τελικα ψηφοφορια?
Ελπιζω να αναγνωριζετε την διεξαγωγη της και το ...
Εγραψαν τα ονοματα τους στα καταστιχα με τους εχθρους του συλλογου.
Παραιτηθητε αμεσα. Δεν εχετε θεση στο αυριο του ΠΑΟΚ.
Κυρία Γιαννακοπούλου, εγινε τελικα ψηφοφορια?
Ελπιζω να αναγνωριζετε την διεξαγωγη της και το ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη καποιοι εδω μεσα και οχι μονο, εκφραστηκαν ασχημα για τον Νικολαιδη (διοικητικο υπευθυνο και χρηματοδοτη του πολο, ανδρων και γυναικων) και επειδη τυχαινει να γνωριζω προσωπα και καταστασεις, θελω να πω οτι η ακεραιοτητα του χαρακτηρα αυτου του ανθρωπου και η σοβαροτητα του, επαιξαν τεραστιο ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή σύντομα θα διαρευσουν καποια πράγματα ετοιμαστείτε καποιοι εξυπνοι να γυρισετε τη μπιφτεκα εδω μεσα και να μας πείτε τελικα οι σύνδεσμοι προς ποια κατεύθυνση χτες πιεσανε να ψηφιστεί αυτο το μνημόνιο κ να μην μπουν όροι απαράδεκτοι προς τον ΙΒΑΝ.
Υγ. Τελικα ηταν σύνδεσμοι ( που για ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
TUBORG σε εξάδα. Δεν χρειάζονται ονόματα, ξέρουν αυτοί σε ποιους απευθύνομαι. Όσον αφορά τον ΑΣ τους 7, για νά μην είμαστε αχάριστοι θα τους γράψει η ιστορία,τους 6 δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Για τους συνδέσμους μονό οι δυτικοί πήραν καθαρά θέση. Οι υπόλοιποι ας καταλάβουν την δυναμική τους κι ας ...