αυτο εχει διπλη αναγνωση
η αλλη πλευρα το μονο που θα εχει ετοιμο ειναι το ΠΔ
για οτι εχει πληρωσει η ΠΑΕ σε μελετητικα γραφεια
ειναι ιδιοκτησια της ΠΑΕ και κανεις δεν μπορει να τα οικιοποιηθει
σε οτι αφορα το Καυταντζογλειο,το γηπεδο θα το χρησιμοποιει η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
το για πόσο θα το ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2219 εγγραφές
- Τετ 06 Αύγ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 06 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Θέλω να πω κάτι σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχουν κουραστεί από τα λάθη και την πολιτική αυτάρκειας του Σαββίδη. Δεν απευθύνομαι στους στημένους κόπυ-πέιστ και τους εξομμωτες.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είστε, εγώ είμαι 46 χρονών, στο πρωτάθλημα ήμουν 6 χρονών. Σέβομαι τους συνδέσμους και την ...
Δεν ξέρω πόσο χρονών είστε, εγώ είμαι 46 χρονών, στο πρωτάθλημα ήμουν 6 χρονών. Σέβομαι τους συνδέσμους και την ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ο Βρούτσης είναι από την καλή νουδούλα που δίνει το Καυτατζόγλειο στον ΠΑΟΚ και στην οποία δεν κάνει ποτέ αντιπολίτευση το όπεν ή από την κακή νουδούλα που πολεμάει τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Για να ξέρω δηλαδή γιατί μπερδεύτηκα.
Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν να γίνει το ίδιο ραντεβού και ο ΠΑΟΚ ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις τι γράφετε;
Δηλαδή θα υπάρχει Νέα Τούμπα, πανέμορφη και ολοκαίνουργια, εκεί που χτυπάει η καρδιά του ΠΑΟΚ, και για ένα καπρίτσιο του τρέχοντος ιδιοκτήτη της ΠΑΕ θα αφήσουμε την ομάδα να περιφέρεται σε κρατικά γήπεδα;
Οποιος κάνει το γήπεδο θα βάλει πολλά λεφτά από την τσέπη του και θα ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει που ξεκινάς ετσι
Πασπαλισμενο με Τρίγλια , κανάλια, λιμάνια και ξενοδοχεία.
Τι γράφεις ?
Και μετά προδικάζεις ένα υποθετικό καπρίτσιο για ένα υποθετικό γήπεδο λόγω ενός υποθετικού ποσού που θα ζητήσουν ως ενοίκιο που ο Ιβάν υποθετικά θα αρνηθεί.
Πασπαλισμενο με Τρίγλια , κανάλια, λιμάνια και ξενοδοχεία.
Τι γράφεις ?
- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλος παπατζης. Δεν υπάρχουν θυγατρικές των ΠΑΕ. Υπάρχουν συνδεδεμένες και αυτό φαίνεται και στις οικονομικές καταστάσεις των ΠΑΕ όπως και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Φτάνει με τα ψέμματα και την παραφιλολογία. Φτάνει με τους αυτόκλητους σωτήρες του ΠΑΟΚ που δεν έχουν διαχειριστεί ούτε παντοπωλείο στη γειτονιά ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα τώρα τι συζητάμε σοβαρά; Ότι θα φτιάχνει ομαδάρα ο σαββιδης για να οικονομάει ένα τρίτος επειδή ο σαββιδης θα φέρνει 35000 κόσμο στο γήπεδο; Σοβαρά τα πιστεύετε αυτά;
- Τετ 06 Αύγ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρα απ όλα τα άλλα τώρα έχουμε και την μάχη των λογιστών 
Περιμεντε και τον Μόντρεαλ
Περιμεντε και τον Μόντρεαλ
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Άγνωστο, γενικά πολύ μπίζνα βρε αδερφέ με τα τηλεοπτικά στην Ελλάδα
Σιγά, θα σκίσετε κάνα καλσόν ολοι οι μεγιστάνες, κουράσατε πάρα πολύ και το τηλεοπτικό προιον εν γένει πολύ χαμηλού επιπέδου
Σιγά, θα σκίσετε κάνα καλσόν ολοι οι μεγιστάνες, κουράσατε πάρα πολύ και το τηλεοπτικό προιον εν γένει πολύ χαμηλού επιπέδου
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Η επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ σε πρωθυπουργό και Άρειο πάγο την προηγούμενη εβδομάδα. Την ανέβασε το parallaxi.
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ
Με την παρούσα επιστολή σας απευθύνουμε έκκληση εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και χιλιάδων φίλων του ΠΑΟΚ και πολιτών της Θεσσαλονίκης. Όπως προκύπτει από ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Βαζω στοιχημα οτι αν γινει γκελα στο ματς, βγαινει ανακοινωση (εννοειτε μεταμεσονυχτια) οτι η συνεντευξη τυπου θα γινει αυριο.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλάκα πλάκα, ακόμα δε μας έχουν κάνει τη χάρη να ενημερώσουν πότε θα "μιλήσουν", ε;; Εντάξει, όχι δα ότι θα χρειαστούν και καμιά χρονοβόρο προετοιμασία. Και στις 9 το πρωί αύριο να βγάλουν ανακοίνωση σχετικά, εύκολα μεταξύ 12 και 1 μπορούν να εμφανιστούν πανέτοιμοι.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Τουμπα μίλησε ή μου φάνηκε;
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν τους χάλασε Γιανναρε η αποθέωση. Ξαφνιάστηκαν οι φτιάχνω τόσο καιρό κλίμα!! Έσφιξαν γροθιά στις αποκρούσεις του πάνελ κα. Δάγκωσαν χείλη. Τι καλά να έμπαιναν είπαν. Αλλά δεν μπήκαν! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ! κοκομπλοκο τα τρολ
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τι άγχος είχα σήμερα δεν περιγράφεται
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...