Η αναζήτηση βρήκε 701 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
δυστηχως η ανακοινωση της παε εκτος απο ακρως διχαστικη δειχνει οτι στην ουσια ο Ιβαν
δεν μπορει να δωσει τις εγγυησεις που χρειαζονται και παει σε εναν πολεμο φθορας για να διωξει την διοικηση του ΑΣ.
βεβαια και με αλλη διοικηση ΑΣ το γηπεδο παλι λεφτα θα θελει
Ενώ το μεσημεριανό πάνελ του κ ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή την παπαριά ότι ΤΩΡΑ θα γίνουν οι δεσμεύσεις, όχι πχ το 2022-23 και εντελώς τυχαία ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε νέο γηπεδο, όχι πχ το 2022-23 ή το 2028-29, μπορεί κάποιος να την υποστηρίξει με στοιχειωδώς ενήλικο τρόπο;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μηπως να το δωσουμε και στο ΤΑΙΠΕΔ πρωτα το γηπεδο;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχετε καταλάβει ότι τα αυτονόητα λέμε και πρέπει να τα εξηγούμε με σεντόνια έτσι;
Το γήπεδο ποδοσφαίρου γίνεται για να έχεις παραπάνω έσοδα έτσι ώστε να έχεις καλή ομάδα .
Δεν γίνεται για να έχεις ωραίο γήπεδο και να βγαίνουμε φωτογραφίες εμείς .
Ανήκει στον Α.Σ γιατι υποτίθεται ο Α.Σ ενδιαφέρεται ...
Το γήπεδο ποδοσφαίρου γίνεται για να έχεις παραπάνω έσοδα έτσι ώστε να έχεις καλή ομάδα .
Ανήκει στον Α.Σ γιατι υποτίθεται ο Α.Σ ενδιαφέρεται ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μενα η σταση του Α.Σ δεν ειναι καθαρή.
Ο υπ.επικοινωνιας (ύφος πολιτικου του '90 τρομοκρατω για να κερδίσω) στην τοποθέτηση αναφέρει ότι λόγω εμπιστευτικοτητας δεν μπορεί να δώσουν στοιχεία της συμφωνίας με τον κ. Μυστακιδη.
Μετά απο λίγα λεπτά η δικηγορος αναφέρει οτι δεν ειναι ακριβως ...
Ο υπ.επικοινωνιας (ύφος πολιτικου του '90 τρομοκρατω για να κερδίσω) στην τοποθέτηση αναφέρει ότι λόγω εμπιστευτικοτητας δεν μπορεί να δώσουν στοιχεία της συμφωνίας με τον κ. Μυστακιδη.
Μετά απο λίγα λεπτά η δικηγορος αναφέρει οτι δεν ειναι ακριβως ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε νομίζω ότι είπε κάτι τέτοιο η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της. Για το χρονοδιάγραμμα αναφέρθηκε συγκεκριμένα. Διαβάζοντας το χρονοδιάγραμμα και έχοντας τρέξει αρκετά έργα με αρκετά μεγαλύτερο μπατζετ απ το γήπεδο που πάμε να κάνουμε, μπορώ να σου πω ότι τη δεδομένη στιγμή που αποτυπώθηκε σε κείμενο το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο πέφτουν οι πλαμοι, ξεκαθαρίζει λίγο κ η σκέψη μου..
Το μόνο κέρδος, κάποιος το ρώτησε δεν το έκανα παράθεση το έχασα, που θα είχε ο Ιβάν απ'ολη την καθυστέρηση κτλ ένα μου βγαίνει πως θα ναι..
Να εκθέσει τους χωριαταραιους, αντιλαμβάνεσαι πως το λεω χωριάτης είμαι, ούτως ώστε να τους ...
Το μόνο κέρδος, κάποιος το ρώτησε δεν το έκανα παράθεση το έχασα, που θα είχε ο Ιβάν απ'ολη την καθυστέρηση κτλ ένα μου βγαίνει πως θα ναι..
Να εκθέσει τους χωριαταραιους, αντιλαμβάνεσαι πως το λεω χωριάτης είμαι, ούτως ώστε να τους ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχετε καταλάβει ότι τα αυτονόητα λέμε και πρέπει να τα εξηγούμε με σεντόνια έτσι;
Ανήκει στον Α.Σ γιατι υποτίθεται ο Α.Σ ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Α.Σ θα ήταν όντως θεματοφύλακας και μάνα του συλλόγου ( αλήθεια πλέον το ακούω και ανατριχιάζω) αν ήθελε ο ιβαν να το ρίξει και δεν βάζαν υπογραφούλα γιατί φοβόντουσαν όπως είπε και ο καθηγητής ότι δεν θα σηκωθεί .
Απο την στιγμή που περιμένει στην γωνία άλλος ότι και να κάνει το κάνει με δόλο ...
Απο την στιγμή που περιμένει στην γωνία άλλος ότι και να κάνει το κάνει με δόλο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα 20 εκ σε 12-13 γιατί τα αναφέρει;
Ήταν δωρεά ή υποχρέωση από τον νόμο;
Μπορούσε δηλαδή να μην τα δώσει;
Τι λαϊκισμός είναι αυτός;
Είναι ενδιαφέρον η ανακοίνωση μετά την συνέντευξη να μην αναφέρει τίποτα για την ουσία της υπόθεσης.
Για τις εγγυήσεις που είναι απαραίτητο να δοθούν ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα είναι ότι την πόλωση την προκάλεσαν και την συνέχισαν οι του ΑΣ, γιατί απλά αν δεν μιλούσαν με υπεκφυγές και ήταν ειλικρινείς,και δεν έθιγαν το Σαββίδη, δεν θα έβγαινε καμία ανακοίνωση της ΠΑΕ, η μάνα του συλλόγου δεν έπρεπε να προστατέψει την ενότητα του συλλόγου?
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν φτάνει φλιτ ή αροξόλ. DDT πρέπει να πέσει στον ΑΣ για να καθαρίσει
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εταιρεία ΟΛΘ Α.Ε., γνωστή και ως Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, ανήκει στην South Europe Gateway Thessaloniki Limited (SEGT), η οποία κατέχει το 67% των μετοχών, σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ. Το υπόλοιπο 33% των μετοχών ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, και στην ελεύθερη κυκλοφορία. Η ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο καθένας έχει βεβαίως το δικαίωμα στην άποψη του
Και εγώ όμως έχω δικαίωμα να σχολιάσω ότι ορισμένα άτομα παρότι το ΕΓΚΛΗΜΑ επί δύο μήνες τους άφηνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ουδέτερους, σπεύδουν να υπογραμμίσουν κάθε λάθος που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ασχέτως αν αφορά εντελώς δευτερεύουσες πτυχές του ...
Και εγώ όμως έχω δικαίωμα να σχολιάσω ότι ορισμένα άτομα παρότι το ΕΓΚΛΗΜΑ επί δύο μήνες τους άφηνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ουδέτερους, σπεύδουν να υπογραμμίσουν κάθε λάθος που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ασχέτως αν αφορά εντελώς δευτερεύουσες πτυχές του ...