Καλά και οι άλλοι "θα μπορούσαν και θα έπρεπε". δεν παίζουμε μόνοι μας ούτε είχαμε απέναντι μικρούς αντιπάλους αγωνιστικά, οικονομικά και παρασκηνιακά.
Έχουμε επίσης απέναντι την πιο αισχρή και σιχαμενη κυβέρνηση.
Η μόνη στασιμότητα είναι ότι η ομάδα κατακτά και διεκδικεί τίτλους σταθερά εδώ και ...
Η αναζήτηση βρήκε 668 εγγραφές
- Τρί 05 Αύγ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 05 Αύγ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
@astral αν εσύ είσαι είσαι εντάξει με την στασιμότητα και τα βήματα προς τα πίσω, τη μη συμμετοχή σε ομίλους Champions League (δεν συζητώ για τα top-20 που υποσχόταν κάποτε ο Ιβάν) και περιμένεις το θαύμα για το οποίο μίλησε ο Σαββίδης για φέτος, είναι δικαίωμά σου.
Εγώ δεν συμμερίζομαι αυτή την ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
απειλησε σημερα ο Κολκας οτι στο τελος ο Ιβαν θα παει και θα κανει αλλου το γηπεδο
εκβιασε δηλαδη καθηστε φρονιμα
Ο Ιβαν που δεν μπορει να φερει τον Γιακουμακη δανεικο
χωρις κεφαλαια
χωρις οικοπεδο
με κοντρα τον ΑΣ
με κοντρα τους ΣΦ που ειναι φανατικα υπερ τουμπας
με κοντρα την θεληση ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 07:07
- Jump to forum
- Jump to topic

Εν τω μεταξύ το πραγματικά πιο φαιδρό σε όλη αυτήν την κακόγουστη φάρσα είναι το ότι ανυστερόβουλοι φίλοι του ΠΑΟΚ έφεραν σε επαφή ΑΣ και Telis. Κλαυσίγελως.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
αυτο εχει διπλη αναγνωση
η αλλη πλευρα το μονο που θα εχει ετοιμο ειναι το ΠΔ
για οτι εχει πληρωσει η ΠΑΕ σε μελετητικα γραφεια
ειναι ιδιοκτησια της ΠΑΕ και κανεις δεν μπορει να τα οικιοποιηθει
σε οτι αφορα το Καυταντζογλειο,το γηπεδο θα το χρησιμοποιει η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
το για πόσο θα το ...
η αλλη πλευρα το μονο που θα εχει ετοιμο ειναι το ΠΔ
για οτι εχει πληρωσει η ΠΑΕ σε μελετητικα γραφεια
ειναι ιδιοκτησια της ΠΑΕ και κανεις δεν μπορει να τα οικιοποιηθει
σε οτι αφορα το Καυταντζογλειο,το γηπεδο θα το χρησιμοποιει η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
το για πόσο θα το ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Θέλω να πω κάτι σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχουν κουραστεί από τα λάθη και την πολιτική αυτάρκειας του Σαββίδη. Δεν απευθύνομαι στους στημένους κόπυ-πέιστ και τους εξομμωτες.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είστε, εγώ είμαι 46 χρονών, στο πρωτάθλημα ήμουν 6 χρονών. Σέβομαι τους συνδέσμους και την ...
Δεν ξέρω πόσο χρονών είστε, εγώ είμαι 46 χρονών, στο πρωτάθλημα ήμουν 6 χρονών. Σέβομαι τους συνδέσμους και την ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Βρούτσης είναι από την καλή νουδούλα που δίνει το Καυτατζόγλειο στον ΠΑΟΚ και στην οποία δεν κάνει ποτέ αντιπολίτευση το όπεν ή από την κακή νουδούλα που πολεμάει τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Για να ξέρω δηλαδή γιατί μπερδεύτηκα.
Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν να γίνει το ίδιο ραντεβού και ο ΠΑΟΚ ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις τι γράφετε;
Δηλαδή θα υπάρχει Νέα Τούμπα, πανέμορφη και ολοκαίνουργια, εκεί που χτυπάει η καρδιά του ΠΑΟΚ, και για ένα καπρίτσιο του τρέχοντος ιδιοκτήτη της ΠΑΕ θα αφήσουμε την ομάδα να περιφέρεται σε κρατικά γήπεδα;
Οποιος κάνει το γήπεδο θα βάλει πολλά λεφτά από την τσέπη του και θα ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει που ξεκινάς ετσι
Πασπαλισμενο με Τρίγλια , κανάλια, λιμάνια και ξενοδοχεία.
Τι γράφεις ?
Και μετά προδικάζεις ένα υποθετικό καπρίτσιο για ένα υποθετικό γήπεδο λόγω ενός υποθετικού ποσού που θα ζητήσουν ως ενοίκιο που ο Ιβάν υποθετικά θα αρνηθεί.
Πασπαλισμενο με Τρίγλια , κανάλια, λιμάνια και ξενοδοχεία.
Τι γράφεις ?
- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλος παπατζης. Δεν υπάρχουν θυγατρικές των ΠΑΕ. Υπάρχουν συνδεδεμένες και αυτό φαίνεται και στις οικονομικές καταστάσεις των ΠΑΕ όπως και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Φτάνει με τα ψέμματα και την παραφιλολογία. Φτάνει με τους αυτόκλητους σωτήρες του ΠΑΟΚ που δεν έχουν διαχειριστεί ούτε παντοπωλείο στη γειτονιά ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα τώρα τι συζητάμε σοβαρά; Ότι θα φτιάχνει ομαδάρα ο σαββιδης για να οικονομάει ένα τρίτος επειδή ο σαββιδης θα φέρνει 35000 κόσμο στο γήπεδο; Σοβαρά τα πιστεύετε αυτά;
- Τετ 06 Αύγ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρα απ όλα τα άλλα τώρα έχουμε και την μάχη των λογιστών 
Περιμεντε και τον Μόντρεαλ

Περιμεντε και τον Μόντρεαλ
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Άγνωστο, γενικά πολύ μπίζνα βρε αδερφέ με τα τηλεοπτικά στην Ελλάδα
Σιγά, θα σκίσετε κάνα καλσόν ολοι οι μεγιστάνες, κουράσατε πάρα πολύ και το τηλεοπτικό προιον εν γένει πολύ χαμηλού επιπέδου
Σιγά, θα σκίσετε κάνα καλσόν ολοι οι μεγιστάνες, κουράσατε πάρα πολύ και το τηλεοπτικό προιον εν γένει πολύ χαμηλού επιπέδου
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Η επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ σε πρωθυπουργό και Άρειο πάγο την προηγούμενη εβδομάδα. Την ανέβασε το parallaxi.
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ
Με την παρούσα επιστολή σας απευθύνουμε έκκληση εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και χιλιάδων φίλων του ΠΑΟΚ και πολιτών της Θεσσαλονίκης. Όπως προκύπτει από ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Βαζω στοιχημα οτι αν γινει γκελα στο ματς, βγαινει ανακοινωση (εννοειτε μεταμεσονυχτια) οτι η συνεντευξη τυπου θα γινει αυριο.