Αναζήτηση για περισσότερες από 3641 εγγραφές

Return

από tolis14
Τρί 12 Μάιος 2026, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Όταν ο συγκεκριμένος κύριος πάει να μπει στην ΠΑΕ από το παράθυρο μέσω γηπέδου και δημιουργείται όλο αυτό το θέμα μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ, όταν αγοράζει την ΚΑΕ και σε λίγες μέρες δημιουργείται θέμα με τον Χατζόπουλο για μια θέση πάρκινγκ, όταν αδιαφορεί για το τι ακούγεται και τι θέμα βγαίνει παραέξω ...
από Maurice_Escargot
Τρί 12 Μάιος 2026, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Μπουντούρης για ολα.

Πριν από 5 μήνες άφησα το σπίτι μου και την δουλειά μου στον Βόλο. Ένα κάλεσμα του Νίκου Βεζυρτζή ήταν αρκετό.
Μου εξήγησε το όραμά του για τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής με την χρηματοδότηση του κύριου Μυστακιδη.
Με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και ως στρατιώτης του ΠΑΟΚ ήρθα για ...
από Parolos
Τρί 12 Μάιος 2026, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Μα δεν είναι κακό ένας υπάλληλος να κλείνει τέτοιο προπονητή ή να χρησιμοποιεί τις διασυνδέσεις του.
Ίσα ίσα η δουλειά του είναι. Ούτε είναι κακό να κλείνει προπονητή κάποιος που ξέρει μπάσκετ. Ίσα ίσα επίσης. Είναι το σωστό και το εύλογο.

Το πλασάρισμα σχολίασα.
Και το πώς διαμορφώνουν άρθρα τα ...
από Dimitrisou
Τρί 12 Μάιος 2026, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μου φανηκε περιεργο οτι αποχωρησαν οι Οικονομιδης-Βεζυρτζης,αλλα αντικειμενικα η αποχωρηση και οσα ειπε σημερα ο Μπουντουρης ειναι περιεργα.
Ο Μπουντουρης εκτος απο πρωην αθλητης της ομαδας ειναι και επαγγελματιας του μπασκετ.
Λαθος κινηση καθως θα μπορουσε να στησει δυνατες ακαδημιες.
Μακαρι ...
από Dimitrisou
Τρί 12 Μάιος 2026, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

DimitrisS έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:24 Συυγνωμη για το οφτοπικ αληθεια, μια ερωτηση κανω και φευγω.

Το PAOK Sports Arena που βρισκεται, ξερει καποιος να μου πει;
Το καινουργιο η το παλιο? :mrgreen: :lol:
από Σουριναμέζος
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:34
Jump to forum
Jump to topic

Ανησυχητική εξέλιξη όσο και αν έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι αποχωρήσαντες ως "μεταβατικοί"

Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα "κομματικού ...
από Dimitrisou
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Ανησυχητική εξέλιξη όσο και αν έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι αποχωρήσαντες ως "μεταβατικοί"

Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα ...
από DamoN
Τρί 12 Μάιος 2026, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Ανταλλάζω 10 χρόνια άτιτλος από το να ξαναζήσω παρόμοιο καλοκαίρι με το περσινό .
από gergeo4
Τρί 12 Μάιος 2026, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Ο πρώην πλέον General Manager του ΠΑΟΚ, Νίκος Μπουντούρης μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν έως τώρα, αλλά και τα όσα οδήγησαν στην αποχώρηση του από τον Δικέφαλο.

Μάλιστα, σημείωσε πως αυτή η κίνηση-απόφαση τον αιφνιδίασε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μη συνέχιση της συνεργασίας του με ...
από george188
Τρί 12 Μάιος 2026, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Fireman 4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 19:34
Mirko έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 17:58
Parolos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:50

Άλλοι άφησαν μπηχτες. Αυτοί που έφυγαν. Όχι εγώ.

Πολύ ευθικτος είσαι πάντως..
Δεν ειμαι ευθικτος, απλα βγαζουμε τα ματακια μας μονοι μας αντι να συζηταμε για τα της καε.
Πάντως στο X που ανεβάζεις ως peja8 είσαι πιο προκλητικός
O λευτεριά στον ΠΑΟΚ είναι?😂😂
από loukas karadimos
Τρί 12 Μάιος 2026, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Πιστεύω ο ασφαλίτης είναι που δημιουργεί όλο το ανακάτεμα στη ΚΑΕ και στο σύλλογο σε αλλά θέματα, χωρίς να ξέρω αν είναι εντολοδόχος του παιδικού φίλου ή πηρε υπερεξουσια και την είδε respect my authoritah.

Να και ένας διαβασμένος εδώ μέσα…

Δεν είναι ο μόνος που δημιουργεί πρόβλημα ή κλίμα ...
από aivas19
Τρί 12 Μάιος 2026, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Πραγματικά πιστεύετε ότι έστω και ένας από τους δύο πληρώνει λογαριασμούς στο ίντερνετ για προπαγάνδα; Ολόκληρη κυβέρνηση ξεγυμνώθηκε σε αυτό, και δεν θα είχε γίνει με του Σαββίδη ή του Μυστακίδη.

Εγώ λέω καλύτερα να αποδεχτούμε ότι υπάρχουν πολλοί που πλέον αγανάκτησαν με τον τρόπο διοίκησης του ...
από Taseos
Τρί 12 Μάιος 2026, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Σημειωτέον ο μαρινακης μόνο περσυ έβαλε 28 εκ στην ΠΑΕ ολυμπιακός δικά του λεφτά. Αυτή σου η εκτίμηση εκτός από άσχετη είναι και στα πλασιέ έδωσε 10 πήρε 13 άρα έχει κέρδος. Lol. Δεν έβγαλε βέβαια ο μαρινακης ανακοινωση ειρωνική για την ΚΑΕ. Η ΚΑΕ έβγαλε για την ΠΑΕ. Αλλά ούτε αυτό πιθανώς δεν ...
από renegade
Τετ 13 Μάιος 2026, 00:02
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει την επιχειρηματολογία.
Η διαφωνία ποια είναι, η μη αποδοχή ότι η πλευρά της Μυστακίδη προσπάθησε και προσπαθεί να εμπλακεί με την παε και το γήπεδο?
Νομίζω ότι δεν υπάρχει έστω ούτε και ένας που να πιστεύει ότι αυτό δεν έχει συμβεί και δεν συμβαίνει ακόμα ...
από astral
Τετ 13 Μάιος 2026, 08:34
Jump to forum
Jump to topic

Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 21:05 Έχει κατοχυρωθεί το παρατσούκλι "Ο Γκοντζάρεβας" για τον Πετμεζά?
Μου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να ανεχθεί πολλά, αλλά ρωσικο παρατσούκλι δεν θα το αντέξει.