Αναζήτηση για περισσότερες από 3620 εγγραφές

Return

από Odi44
Σάβ 16 Μάιος 2026, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δώστα κ εσύ βρε μαλακα τα δύο εκατομμύρια, δώστα να πάνε να γαμηθουν.

Οχι φαίνονται, όχι δεν φαίνονται, όχι δεν θα έδειξε ο έλεγχος, όχι κέρδισες το δικαστήριο.. Βαρέθηκα να το ακούω.

2 δις αξία ο ένας , 4 ο άλλος , δώστα τα ρημάδια και θα σας βγάλω μετά εγώ σε ταβέρνα και θα πληρώσω κιόλας.
από Psaras
Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δηλαδή κλείσαμε όσον αφορά τους ξένους ή περιμένουμε κάτι ακόμη;

Προς το παρόν μάλλον κλείσαμε. Λογικά ένας έβδομος ξένος ίσως έρθει στα μισά της σεζόν.

Δεν αποκλείω λόγω και της στήριξης της ΚΑΕ στην ΠΑΕ στην κόντρα με τον ΑΣ να υπάρξει προς τις γιορτές κάποιο "δώρο" για τα 100 χρόνια από ...
από Psaras
Πέμ 16 Οκτ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για το αν η ΚΑΕ περιμένει ακόμα το πόρισμα του ελέγχου ή αν βρίσκεται ήδη στη φάση μελέτης του. Θεωρώ, ή μάλλον εικάζω, πως είναι πλέον θέμα λίγων ημερών. Προσωπικά πιστεύω ότι η στιγμή που η ΠΑΕ "στριμώχνει" τον ΑΣ δεν είναι τυχαία.
από renegade
Παρ 14 Νοέμ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Αν υπάρξει πρόβλημα με τις μισθολογικές διαφορές,τότε μπορούμε να αλλάξουμε και τους 6 ξένους και να έρθουν 6 παίκτες του εκατομμυρίου ( τουλάχιστον)
Παίκτες από τον Κολοσσό έπαιρνε και ο χατζο
από DamoN
Παρ 14 Νοέμ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ο δικός μας θα την βγάλει με 6.500.000 μπατζετ όταν βαζελος και γαύρος έχουν 25 και 28 αντίστοιχα ;;;
Με πορδες δεν βάφονται αυγά …
από DamoN
Παρ 14 Νοέμ 2025, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι τελευταίο για να το κλείνουμε αυτό το αστείο .
Για όλους όσους παρουσιάζουν τα γεγονότα σαν να μην έχουν άμεση συνάρτηση μεταξύ τους .
Καλά για τον διαχωρισμό σε μπασκετικούς ποδοσφαιρικούς κλπ δεν χρειάζεται καν κουβέντα
Ο κύριος Μυστακίδης εφόσον έχει καλή προδιάθεση προς την ομάδα μας ...
από DamoN
Παρ 14 Νοέμ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Καθίστε λίγο ρε παιδια… για εκτόξευση του ΠΑΟΚ μας δεν μιλούσαμε; Τώρα να μείνουμε προσγειωμένοι; Τι να τον κάνω τον παγκόσμιο Παοκτση αν είναι να έχω μπατζετ Πανιωνιου; Άμα ήταν έτσι εμένα με τους λοκαλ.

Αδερφέ από μπατζετ Πανιωνιου μέχρι μπατζετ γαυροβαζελων υπάρχει απόσταση .
Εγώ απαιτώ απο ...
από navigator11
Παρ 14 Νοέμ 2025, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι τελευταίο για να το κλείνουμε αυτό το αστείο .
Για όλους όσους παρουσιάζουν τα γεγονότα σαν να μην έχουν άμεση συνάρτηση μεταξύ τους .
Καλά για τον διαχωρισμό σε μπασκετικούς ποδοσφαιρικούς κλπ δεν χρειάζεται καν κουβέντα
Ο κύριος Μυστακίδης εφόσον έχει καλή προδιάθεση προς την ομάδα μας ...
από renegade
Παρ 14 Νοέμ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Ρε κοτζαμ δώρο γήπεδο 200 εκατομμύρια θα έκανε ο άνθρωπος, γιατί να μην βάλει κανένα δεκαρικακι από φέτος?
από Ally Samagoal
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Ενταξει οκ, δε θα σταματήσει ποτέ το γαϊτανάκι.
Ξεκινήσαμε με το αφού είναι ΠΑΟΚ γιατί δεν παίρνει το μπάσκετ.
Πάει να πάρει το μπάσκετ λέμε γιατί αργεί κάτι άλλο παίζει, δεν τον νοιάζει στα αλήθεια το μπάσκετ.
Τελειώνει και η ιστορία με την εξαγορά, λέμε σιγά το πράγμα να φέρεις παικταραδες να ...
από renegade
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Οι ίδιοι που μας ζαληζαν τα @@ για το 4ο μπάτζετ στην μπάλα, για τον ανταγωνισμό που ξεφεύγει και άλλα ωραία μυθιστορήματα, τώρα συμβιβάζονται με παικτακια από τον κάθε κολοσσό.
Εγώ θέλω παιχταράδες
από Dimitrisou
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 13:00
Jump to forum
Jump to topic

Εξαρχής να πω πως θέλω να ανέβει επίπεδο η ΚΑΕ..
Αλλά μου κάνει τόσο αρνητική εντύπωση ποσο κλείνουμε τα ματια σε όλα και κάνουμε στην άκρη ανθρώπους που προσέφεραν με ένα ναι καλός είναι αλλα ο άλλος θα μας ξεχρεωσει γρήγορα και θα ρίξει εκατομμύρια.
Εγώ προσωπικά ενώ θέλω να μπει ο Μυστακίδης και ...
από kayde
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Patron έγραψε: Σάβ 15 Νοέμ 2025, 10:25 Εκείνο το τραπέζι για το τσαμπιολι που να σκονιζεται άραγε;
Εχει ηδη 2 πρωταθληματα και 4 κυπελλα , και θα ερθουν και αλλα , μη μου "αγχωνεσαι".Αλλωστε 90 χρονια με παντεσπανι ζουσαμε, τα 10 τελευταια ειναι γκουρμε πολυσπορο.Το μετροσπορτ τελεια τζιαρ,τα τονιζει καλυτερα.
από DamoN
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 17:00
Jump to forum
Jump to topic

Εχω γράψει ένα ποστ που αναλύω ότι εμένα ο ιβαν με κέρδισε μετά από πολλά χρόνια .
Οταν άκουγα αυτά τα λόγια κορόιδευα σαν εσένα βέβαια από μέσα μου γιατί μόνο που καθάρισε τα χρέη και δεν έκανα τουρ στην επαρχία για μένα ήταν υπεραρκετό .
Κάτι άλλο ;
Βασικά να στο πω αλλιώς όταν ήμασταν απλές εγώ ...
από DamoN
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Οπως εγώ δεν θέλω να τον αντιμετωπίζω σαν σουγκαρ νταντι (τον οποιοδήποτε ) έτσι και αυτός δεν θέλω να με αντιμετωπίζει σαν ιθαγενή
Και στην περίπτωση μας ο νέος έτσι μου συστήθηκε για αυτό και η στάση μ είναι τέτοια