Αναζήτηση για περισσότερες από 3641 εγγραφές

Return

από Guitarman
Τετ 13 Μάιος 2026, 08:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.

Ευτυχώς για την ψυχικη μου υγεια τους τελευταίους μηνες λογω υποχρεώσεων εχω χάσει την επαφή μου με την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Εξάλλου οπως το λέει ο Μπαρκας ειναι. Εμεις τα λέμε εδω και πολυ καιρο (11 μηνες... τον Ιούνιο ...
από PAOKevolution
Τετ 13 Μάιος 2026, 08:57
Jump to forum
Jump to topic

Ναι κιθαρίστα κορόιδευε...
Όταν θα παίρνει ο ΑΣ το 30% από τα καλαμπόκια και τα μπατιρόσπορα που θα πουλάει το Παλάτι και θα πλουτίσει, εκεί να σε δω!
Διχαστικέ!

Τι ζούμαστε πάλι ρε μπούστη μου!
από Maurice_Escargot
Τετ 13 Μάιος 2026, 08:57
Jump to forum
Jump to topic

Ακομη δεν ξερουμε το ενοικιο - διοτι απο την μια ο ενας θελει να παρει την χρηση του γηπεδο κοψοχρονια (υπονοωντας πως 'εφοσον η διοικηση Χατζοπουλου δεν πληρωνε, γιατι θελεις απο εμενα πολλα λεφτα?', ενα σκεπτικο και λογικη που δεν βγαζει κανενα νοημα καθως 'it's apples and oranges') αλλα κι επειδη ...
από Maurice_Escargot
Τετ 13 Μάιος 2026, 09:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Τι θα έκανα εάν ήμουν ΠΑΟΚ από μικρό παιδί αλλά στο top 1% περιουσίας παγκοσμίως, είχα στην κατοχή μου το οικόπεδο (ένα από τα πάρα πολλά) στο οποίο λειτουργεί operationally ένα ξενοδοχείο πρώτης γραμμής που δεν ανήκω στο shareholder structure του καθώς το έχω δώσει σε άλλη εταιρεία να το τρέχει ...
από loukas karadimos
Τετ 13 Μάιος 2026, 10:35
Jump to forum
Jump to topic

οσοι αναρωτιεστε ποιος ειναι ποιος και τι συμβαινει διαβαστε με προσοχη τις ανακοινωσεις αποχωρησης των τριων, και τους αντικαταστατες τους και μια χαρα θα καταλαβετε τα περισσοτερα απ οσα χρειαζετε να ξερετε

ναι υπαρχει πολυ παρασκηνιο αλλα δεν ειναι για να λεγεται ανωνυμα σε ενα φορουμ, οχι ...
από Fireman 4
Τετ 13 Μάιος 2026, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω.

Έχει δίκιο ο ΑΣ αν ζητάει αστρονομικό ποσό για το ενοίκιο; Ξέρουμε αν ισχύει αυτό;

Αν έχει δίκιο, γιατί έχει δίκιο;

Πότε έγινε αρεστός ο ΑΣ; Όταν γύρισε από την πλευρά Μυστακίδη στο 15-0 Ιβάν;

Είναι καλός τώρα ο φούρναρης Ησαϊάδης; Ο γεωπολιτικός αναλυτής;

Πολλά τα ...
από katafraktos
Τετ 13 Μάιος 2026, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ , πρώτοι εδώ.

Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα ...
από Ιάσονας
Τετ 13 Μάιος 2026, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω.

Έχει δίκιο ο ΑΣ αν ζητάει αστρονομικό ποσό για το ενοίκιο; Ξέρουμε αν ισχύει αυτό;

Πολλά τα ...
από Parolos
Τετ 13 Μάιος 2026, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω.

Πολλά τα ...
από astral
Τετ 13 Μάιος 2026, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

Έκανε η ΚΑΕ μια πατάτα και τους έβγαλες όλους για τα σκυλιά.
από Ιάσονας
Τετ 13 Μάιος 2026, 12:54
Jump to forum
Jump to topic

Κανένα double standard δεν έχω.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.

Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Μπουντούρη και τον Βεζυρτζή και να γράφω για διάβολο και BlackRock, συγχώρεσε με.

Θα ασκήσω κριτική στον Ιβάν, γιατί εδώ και 15 ...
από Ιάσονας
Τετ 13 Μάιος 2026, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή από όλες τις προσθαφαιρέσεις στα ΔΣ ΠΑΕ και ΚΑΕ στο Βεζυρτζή κολλήσαμε τώρα τόσες σελίδες, αυτός είναι το θέμα και ξεπεράσαμε το σώγαμπρο σε ενάμιση απόγευμα? Μετά από αυτή τη χρονιά η λύση ήταν ο Παπαμιμίκος και τη βρήκαμε, ας ασχοληθούμε τώρα με το σεπτέμπερ?
Σόρι αλλά στα παπάρια μου ...
από astral
Τετ 13 Μάιος 2026, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα είναι ότι όποιος πει κάτι "κακό" για τον Ιβαν είναι αυτόματα τρολ, αυτό ειναι το βασικό πρόβλημα.

Νομζιω αυτό συμβαίνει κυρίως όταν κάποιος αναμασά τα επιχειρήματα των εν λόγω τρολς, ειδικά όταν στην ίδια κουβέντα εμπλέκεται με κάποιον τρόπο και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.

Στο/α νήμα(τα ...
από jibbie
Τετ 13 Μάιος 2026, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

το ποιος συμμετεχει στη διοικηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (σορυ για το οντοπικ) ειναι θεμα του ιδιοκτητη, και ο ιδιος κρινεται γι αυτο. τα κριτηρια ειναι διαφορετικα για τον καθενα μας, γιατι δεν βλεπουμε ολοι με τον ιδιο τροπο την ομαδα και την ενασχοληση μας με αυτη.

το ιδιο ισχυει και για τη διοικηση και ...
από Shivaspace
Τετ 13 Μάιος 2026, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

..Περνώντας ένας απεσταλμένος του άρχοντα λέει:

-Α! Διογένη. Αν μάθαινες να μην είσαι ανυπότακτος κι αν κολάκευες λιγάκι τον άρχοντα, δε θα ήσουν αναγκασμένος να τρως συνέχεια φακές.

Ο Διογένης σταμάτησε να τρώει, σήκωσε το βλέμμα και κοιτάζοντας στα μάτια τον πλούσιο συνομιλητή του αποκρίθηκε ...