Αναζήτηση για περισσότερες από 3641 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Παρ 08 Μάιος 2026, 13:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε

Πάντα το εγώ πάνω από τον σύλλογο

Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το να ...
από loukas karadimos
Παρ 08 Μάιος 2026, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε

Πάντα το εγώ πάνω από τον σύλλογο

Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το ...
από Dimitrisou
Παρ 08 Μάιος 2026, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας

θετικο νεο προφανως, απλα με καποιες επιφυλαξεις ως προς το μεγεθος και το οραμα της επενδυσης. οταν η Βαλενθια, το benchmark δλδ σε οτι αφορα προπονητικες εγκαταστασεις στην Ευρωπη, ριχνει 600 μιλιονια και κανει 13 γηπεδα, τα 2 μου φαινονται short sighted ambition. δεν ειναι ιδιο μεγεθος ...
από jibbie
Παρ 08 Μάιος 2026, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

θετικο νεο προφανως, απλα με καποιες επιφυλαξεις ως προς το μεγεθος και το οραμα της επενδυσης. οταν η Βαλενθια, το benchmark δλδ σε οτι αφορα προπονητικες εγκαταστασεις στην Ευρωπη, ριχνει 600 μιλιονια και κανει 13 γηπεδα, τα 2 μου φαινονται short sighted ambition. δεν ειναι ιδιο μεγεθος ...
από renegade
Παρ 08 Μάιος 2026, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά ο Τέλης κοιτάει και τις υποδομές και όχι μόνο την πρόσκαιρη δημιουργία ομάδας με μισθοφόρους παίκτες.
Κοίτα να δεις...
Μεγάλη είδηση η οποία βγαίνει χωρίς πολλές φανφάρες και με πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα.
Money talks .. που λένε και στο χωριό μου.
Δεν βλέπω σχόλια πάντως και αυτό ...
από danirifle
Παρ 08 Μάιος 2026, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

ούτε καν ήξερα ότι υπάρχουν προπονητικά κέντρα στο μπάσκετ

μόνο καλή μπορεί να είναι μια τέτοια είδηση για τον σύλλογο
δε βλέπω λόγο για φαγωμάρα

υγ. (για τέλη-ιβάν) η κριτική του ενός, δεν μπορεί να ετεροκαθορίζεται από τις πράξεις του άλλου
από navigator11
Παρ 08 Μάιος 2026, 19:10
Jump to forum
Jump to topic

Το πρώτο πραγματικά σπουδαίο δείγμα ότι υπάρχει διάθεση για ουσιαστική προσφορά στο τμήμα μπάσκετ. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό νέο.
από Maurice_Escargot
Παρ 08 Μάιος 2026, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Και τωρα που θα πηγαινουμε το αυτοκινητο για ΚΤΕΟ στην Καλαμαρια?
από renegade
Παρ 08 Μάιος 2026, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Ο άλλος γάμησε ολόκληρο το φόρουμ το καλοκαίρι, θέλει να το γαμησει και τωρα
από PAOKevolution
Σάβ 09 Μάιος 2026, 09:20
Jump to forum
Jump to topic

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ?! Τι διάολο ρε μ@λ@κες! Ποσοστά παίρνετε;!
Και είναι ακραία τραγικό, ανώριμο, μαλακισμένο, να συγκρίνετε έναν άνθρωπο με 14+ χρόνια παρουσίας στην ομάδα, με έναν άνθρωπο που μετράει 6-7 μήνες.
Άκου εκεί, έφυγε στην ευθεία.
Απλά χαρείτε!
Μακάρι ...
από Maurice_Escargot
Δευ 11 Μάιος 2026, 05:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Μπορεί να θέλει να κάνει γηπεδο ιδιόκτητο, 20000 θέσεων καλύτερο από το ΟΑΚΑ και της Βαλένθια. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο.

Το PAOK Sports Arena ακόμα και με καλό λίφτινγκ έχει όρια. Και είναι μια αλήθεια ότι εάν δεν κάνει κάτι ο Μυστακίδης η κάποιος αλλος, ο ΑΣ ...
από george188
Δευ 11 Μάιος 2026, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Το πλάνο για το Παλατάκι υπάρχει. Αύξηση χωρητικότητας από 8000 στις 10παρα. Από άποψη χωρητικότητας, είναι φανταστικό νούμερο για περιπτωση μη δημιουργίας νέου γηπέδου.

Είμαι επίσης βέβαιος πως εάν επέλθει η συμφωνία με τον. ΑΣ για την χρήση, ζητήματα καθαριότητα και αριθμός πορτών εισόδου θ ...
από PablitoV2
Δευ 11 Μάιος 2026, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 11:04 Παραίτηση Οικονομίδη από την ΚΑΕ.
Τι είχαμε τι χάσαμε.
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

Και τώρα τι θα απογίνουν χωρίς dna Paok? Που είναι οι αναλυτές που μας έλεγαν για dna Paok σημαίες και λάβαρα
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

Του εύχονται και καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια. Απίθανο τρολαρισμα