Αναμένουμε πρώτα επίσημες ανακοινώσεις.
Η χαρά μου εμένα θα είναι μόλις δούμε τις πρώτες κινήσεις όπου θα φανούν όντως οι προθέσεις του νέου ιδιοκτήτη.
Ελπίζω πραγματικά στο καλύτερο αυτό του τμήματος που δεν πρόλαβα να ζήσω επιτυχίες του!
Υγ: Αν γράψω τι πιστεύω για ορισμένους εδώ μέσα που στην ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3935 εγγραφές
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μεγάλη μέρα για το μπάσκετ μας, καλή αρχή στο νέο ιδιοκτήτη και μακάρι καλύτερες ημέρες για το μπάσκετ
ΥΓ το ταιμινγκ δεν είναι τυχαίο αλλά λόγω μεγάλης χαράς θα κάνω τον μαλακα και σ' αυτό. Τα υπόλοιπα σε άλλα τοπικ
ΥΓ το ταιμινγκ δεν είναι τυχαίο αλλά λόγω μεγάλης χαράς θα κάνω τον μαλακα και σ' αυτό. Τα υπόλοιπα σε άλλα τοπικ
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Πρεπει και δικαιουται να εινσι ο επομενος Προεδρος του ΑΣ.
Ισοβια ΠΑΟΚ, ισοβια στον ΠΑΟΚ για τον ΠΑΟΚ.
Ισοβια ΠΑΟΚ, ισοβια στον ΠΑΟΚ για τον ΠΑΟΚ.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι μερικοί μαλώνουν για δισεκατομμυριούχους είναι το εντελώς ανάξιο λόγου συμβάν σε όλη αυτή την ιστορία
Το ότι επίσης ένα πολυ μικρό ποσοστό του κοσμου αδυνατεί να καταλάβει για ποιο λόγο μαλώνουμε όσοι μαλώνουμε, είναι βεβαίως σημαντικότερο πλήγμα για την ύπαρξη μας ως ΠΑΟΚ και θέτει τις ...
Το ότι επίσης ένα πολυ μικρό ποσοστό του κοσμου αδυνατεί να καταλάβει για ποιο λόγο μαλώνουμε όσοι μαλώνουμε, είναι βεβαίως σημαντικότερο πλήγμα για την ύπαρξη μας ως ΠΑΟΚ και θέτει τις ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Τίτλους δεν έφερες.
Εκατομμύρια δεν έβαλες.
Έβαλες ψυχή και καρδιά.
Πρέσβευσες το bizim ΠΑΟΚ.
Θανάση, μαζί με Ιβάν, Παντελάκη και Βεζυρτζή είσαι ότι καλύτερο παραγοντικά πέρασε από τον σύλλογο τα τελευταία 100 χρόνια.
Σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να συνεχίσεις να προσφέρεις, ακόμα και αν ...
Εκατομμύρια δεν έβαλες.
Έβαλες ψυχή και καρδιά.
Πρέσβευσες το bizim ΠΑΟΚ.
Θανάση, μαζί με Ιβάν, Παντελάκη και Βεζυρτζή είσαι ότι καλύτερο παραγοντικά πέρασε από τον σύλλογο τα τελευταία 100 χρόνια.
Σε ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να συνεχίσεις να προσφέρεις, ακόμα και αν ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...
Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.
Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλη ημέρα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ.
Στο χέρι του νέου μεγαλομετόχου της ΚΑΕ να γίνει μεγάλη ημέρα και για όλο τον σύλλογο.
Θέλουμε και Ιβάν και Τέλη.
Θέλουμε και UEFA Champions League και ULEB Euroleague.
Θέλουμε και πρωτάθλημα Superleague και πρωτάθλημα Greek Basketball League.
Θέλουμε ΠΑΟΚ ...
Στο χέρι του νέου μεγαλομετόχου της ΚΑΕ να γίνει μεγάλη ημέρα και για όλο τον σύλλογο.
Θέλουμε και Ιβάν και Τέλη.
Θέλουμε και UEFA Champions League και ULEB Euroleague.
Θέλουμε και πρωτάθλημα Superleague και πρωτάθλημα Greek Basketball League.
Θέλουμε ΠΑΟΚ ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Odi βεβαίως δικαίωμα σου να σε κούρασαν οι Χ αναφορές. Όμως από τη στιγμή που γράφεις ποστ είτε κατακρίνοντας είτε απορώντας που κάποιοι μαλώνουν για δισεκατομμυριούχους, τότε αν μη τι άλλο κάνε την καρδιά σου πέτρα και διάβασε την εξήγηση που κάποιοι δίνουμε. Αν δεν σε νοιάζει ούτε αυτη, τότε τι ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτά τα καθίκια του X που πετούσαν χολή στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ειδικά στον Χατζόπουλο για δήθεν καθυστερήσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, τι θα γράψουν τώρα; Π²@$νας γιοι. Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν....
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το δέντρο είναι η ΚΑΕ και το δάσος οι σχέσεις ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ-Μυστακίδη θα υποθέσω.
Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με το ποδόσφαιρο και τα εκεί θέματα, πέραν του λαϊκού ερείσματος.
Μάλλον ούτε εσείς το καταλαβαίνετε όμως αφού όταν είχε ακουστεί το ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Βεβαίως είναι ρηχό το επιχείρημα " αν είναι μάγκας ας πάρει"
Όμως
Πρώτον, οι περισσότεροι δεν είπαν "αν είναι μάγκας". Είπαν "να πάρει το πολύπαθο τμήμα που ψάχνει επενδυτή, να δείξει, να πετύχει, να διαλύσει κατεστημένα κλπ, να βάλει χρήμα επί χρόνια και ΜΕΤΑ να του ανατίθενται έργα όπως ρητά ...
Όμως
Πρώτον, οι περισσότεροι δεν είπαν "αν είναι μάγκας". Είπαν "να πάρει το πολύπαθο τμήμα που ψάχνει επενδυτή, να δείξει, να πετύχει, να διαλύσει κατεστημένα κλπ, να βάλει χρήμα επί χρόνια και ΜΕΤΑ να του ανατίθενται έργα όπως ρητά ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία αφέλεια δεν έχω.
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.
Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν είδα καμία σοβαρή προτροπή αντίδρασης κατά της εξαγοράς της ΚΑΕ.
Μπορεί να έχω χάσει κάτι
Αντίδραση κατά των όσων γίνονται στον ΑΣ είδα.
Από εκεί και πέρα είναι πρακτικώς αδύνατον να αγοράσει οποιοσδηποτε την ΚΑΕ και να ΜΗΝ πετύχει κάποια πρόοδο.
Το τι πρόοδος θα είναι αυτή, θα το δούμε ...
Μπορεί να έχω χάσει κάτι
Αντίδραση κατά των όσων γίνονται στον ΑΣ είδα.
Από εκεί και πέρα είναι πρακτικώς αδύνατον να αγοράσει οποιοσδηποτε την ΚΑΕ και να ΜΗΝ πετύχει κάποια πρόοδο.
Το τι πρόοδος θα είναι αυτή, θα το δούμε ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις αντιδραση δεν υπαρχει σε τιποτα ,εκτος και αν θεωρειται αντιδραση τα 10-20 ατομα που σχολιαζουν σε φορουμ και σοσιαλ. Το μεγαλο μερος του κοσμου χεστηκε πολυ απλα για το ποιος δισεκατομμυριουχος θα επικρατησει...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε ο οικονομικός και φορολογικός έλεγχος, ο οποίος διενεργήθηκε από την εταιρεία ορκωτών ελεγκτών για λογαριασμό του κ.Αριστοτέλη Μυστακίδη. Μετά και την ολοκλήρωση του νομικού ελέγχου, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την αλλαγή σελίδας στην ...