Αναζήτηση για περισσότερες από 3935 εγγραφές
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
ΑΓΑΠΗΤΕ τέλη. Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αυτό οι επικοινωνιολόγοι σου. Να παίρνεις ένα τμήμα που 25 χρόνια είναι στην δίαιτα και το 80% του κόσμου να μην πανηγυρίζει. Εγώ είμαι στο 20%. Θέλω να κάνεις το μπάσκετ του ΠΑΟΚ εφάμιλλο αν όχι μεγαλύτερο του μπασκετικού παναθηναϊκού. Οχι βέβαια επειδή είσαι ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δικά σου συμπεράσματα που παρουσιάζεις σαν γεγονότα.
Ούτε είπε πουθενά ο Μυστακίδης ότι τον ενδιαφέρει μόνο το γήπεδο, ούτε ξέρεις αν είχε πλάνο να πάρει την ΚΑΕ μήνες πριν.
Εντωμεταξυ δήλωση Μυστακίδη δεν έχουμε ακούσει ακόμα επίσημα ΠΟΤΕ από αυτόν, αλλά εδώ ακούμε αλλά και άλλα.
Με αφορμή ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία αφέλεια δεν έχω.
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.
Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού είναι μπασκετικός και πιο έξυπνος θα παίξει ζον πρες και θα την αποφύγει
- Τετ 22 Οκτ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντομεταξυ το αστείο ξέρεις ποιο είναι ε;
Ο μπασκετικός παίζει να έχει παίξει στην ΑΕΕΤ Τουμπας και ο ποδοσφαιρικός παίζει να έχει παίξει μπάσκετ και στο ανδρικό του ΠΑΟΚ ξέρω γω …
Ο μπασκετικός παίζει να έχει παίξει στην ΑΕΕΤ Τουμπας και ο ποδοσφαιρικός παίζει να έχει παίξει μπάσκετ και στο ανδρικό του ΠΑΟΚ ξέρω γω …
- Τετ 22 Οκτ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τολη θα σ μιλήσω για τον εαυτό μου και καμιά 15αρια γνωστούς γηπεδικους και 2-3 καλούς μου φίλους.
Ολοι έχουμε το ίδιο συναίσθημα .
Σαν να ακούσαμε ένα πολύ καλό νέο και μετά από 5 λεπτά ένα κακό .
Εννοώ ότι αν το όνομα Μυστακίδης το ακούγαμε πρώτη φορά σήμερα θα είχε πέσει το φόρουμ από την χαρά ...
Ολοι έχουμε το ίδιο συναίσθημα .
Σαν να ακούσαμε ένα πολύ καλό νέο και μετά από 5 λεπτά ένα κακό .
Εννοώ ότι αν το όνομα Μυστακίδης το ακούγαμε πρώτη φορά σήμερα θα είχε πέσει το φόρουμ από την χαρά ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Πείτε ρε μλκες θα αρχίσει να ψάχνει και θα ξαναφάω μπαν
- Τετ 22 Οκτ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτάνει ρε με τους μπασκετικός τους ποδοσφαιρικούς και τους βολειικους !ΦΤΑΝΕΙ!
Όλοι είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε ΠΑΟΚ είμαστε!
Φίλε δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικοί και μπασκετικοί.
Το μόνο που δείχνουν τετοιοι διαχωρισμοί και τσιτατα είναι ότι κάποιοι δεν μπορούν να υπερασπιστούν τις απόψεις ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω περιέργεια να δω τι θα κάνει ο τελης με την Διοίκηση της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθόσφαιρας και την κεδ του μπάσκετ. Γιατί καλά τα business plan αλλά Ελλάδα παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τμήμα δεν είχε ποτέ3 δεκατίες σχεδόν) ιδιαίτερο χώρο όπως και δεν είχε ποτέ και ιδιαίτερη κάλυψη ούτε από αρδ ούτε από κόσμο. Γι αυτό και 25 χρόνια ρεπορτάζ αποκλειστικά μπάσκετ ΠΑΟΚ κάνει ο Κλείτος. Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα σαιτς του ΠΑΟΚ και τα ράδια δεν έχουν κανέναν μπασκετικό ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιοι προκειμένου να επιτύχουν τα προσωπικά τους σχέδια, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους , όχι μόνο δε δίστασαν να κινηθούν ενάντια και να υπονομεύσουν με κάθε τρόπο την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά απροκάλυπτα επιδίωξαν την καταστροφή, προκειμένου να βλάψουν τον Σαββίδη.
Δεν τους ...
Δεν τους ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά και σωστά τα όσα λέμε για τη στάση δημοσιογράφων στο θέμα ΑΣ και Ιβαν. Για το οτι σήμερα η Φορτσα αφιερώνει 2 σελίδες από τις 51 στο μπάσκετ και 10 γραμμές στην αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό κάποιο σχόλιο; Ναι φέρει ευθύνη και ο ίδιος ο Μυστακιδης αλλά για μένα είναι τεράστια ασέβεια προς ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μπει πρόεδρος ο ίδιος ο επενδυτής. Και να ασχοληθεί με προσκήνιο και παρασκήνιο. Ούτως ή άλλως Θεσσαλονικευς είναι. Εδώ μένει
- Τρί 28 Οκτ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ακόμα και την Παρασκευή, 31/10, ενδέχεται να ανακοινωθεί το νέο ΔΣ. :?:
Δεν φαίνεται πουθενά να υπάρχει κάποιο κόλλημα με τους πιστωτές. Αν ο νέος μέτοχος προχωρήσει σε απόκτηση μετοχών και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οι πιστωτές θα αποπληρωθούν είτε με βάση τα ποσά που ...
Δεν φαίνεται πουθενά να υπάρχει κάποιο κόλλημα με τους πιστωτές. Αν ο νέος μέτοχος προχωρήσει σε απόκτηση μετοχών και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οι πιστωτές θα αποπληρωθούν είτε με βάση τα ποσά που ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ δεν είναι απλά οι ίδιοι διέδιδαν ότι σε 10 μέρες θα τελείωναν όλα. Από την ημέρα που έχασε το προεδρικό του ας την ψηφοφορία σταματήσαμε να έχουμε νέα. Πριν από αυτό μέχρι και λαιβ μετάδοση από το παλατάκι είχαμε και τους μηχανικούς