Αν μου βρεις δύο ποστ από δύο διαφορετικά άτομα τα οποία πόστ να λένε ότι είναι άνθρωπος του Μαρινάκη, αυτό θα είναι το τελευταίο μου μήνυμα στο PAOKMANIA.
Το ότι κάποιοι δεν είναι χαλαροί ακόμα και αν μετά από 25+ χρόνια βρίσκεται μια λύση για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ είναι αποκλειστικά ευθύνη του ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3935 εγγραφές
- Τρί 14 Οκτ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μια απορία έχω
Στην συναντηση του ΑΣ με τους εκπροσώπους Τελη για το γηπεδο δεν θα επρεπε να εχει προσκληθεί εστω ενα στελεχος της ΚΑΕ ;;
Ακεφαλος ειναι ο μπασκετικος ΠΑΟΚ;;;
Εσύ αν νοικιαζες νέο σπίτι και ήσουνα στην ανταλλαγή συμβολαίων δλδ θέμα ημερων να μετακομίσεις θα συζητούσες με ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο καφενείο παίζει μπουρλοτ με τον Ησαϊάδη
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μπάσκετ αυτά που διακυβεύονται σε χρήμα είναι πολύ λιγότερα, άρα το παρασκήνιο είναι πιο εύκολο να το πάρεις αν ασχοληθείς. Εδώ έσπασε παράγκα 30 ετών που δεν μπορούσε να την σπάσει κανείς στη μπάλα. Έφαγε τα μούτρα του, τσαλακώθηκε αλλά πήρε την επο εκτός αττικής μετά από 100 χρόνια. Αν έχει ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχεις άλλη γνώμη. Εγώ όταν έχω έναν παγκόσμιο δισεκατομμυριούχο δε μπορώ να σκέφτομαι την θέση του κομπάρσου στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Αν το χάσει 3 χρόνια με σφαγή και την τέταρτη καθαρίσει την εοκ και το σηκώσει όλα καλά για μένα. Αλλά αυτό που μερικοί θέλετε να περάσετε ως επιτυχία ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο θανασαρας δεν εμφανίστηκε ούτε ως Σαββιδης ούτε ως Μυστακίδης. Ήρθε και είπε ότι ήρθα να ξοφλήσω τα χρέη της ΚΑΕ και να την παραδώσω σε έναν επενδυτή που θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ε αν τα όνειρα σου σταματάνε στην τρίτη θέση δε νομίζω ότι μπορείς να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ούτε καν μπασκετικός ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ,ω μη γενοιτο,χαλασει κατι με την αλλαγη σελιδας στην ΚΑΕ μη τολμησει κανενας να πεταξει το παραμυθι οτι θα φταινε οι αντιδρασεις του κοσμου.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε είναι απασχολημένος και ο κ. Πετμεζάς, καίγεται να παραβρεθεί και σε άλλα event, αλλά αυτά δε μας αφορούν εμάς βεβαίως.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.
Αν οντως ενδιαφερεται ας ερθει να παρει την ομαδα.
Το θεμα οικονομικου ελεγχου κτλ μου φαινεται αστειο οταν μιλαμε για ποσα της ταξης των 5εκ,ειδικα για το οικονομικο στατους του Μυστακιδη.
Το ιδιο ισχυε και για τον Ιβαν ,ο οποιος δεν θεωρω οτι το σκεφτηκε ποτε σοβαρα ...
Αν οντως ενδιαφερεται ας ερθει να παρει την ομαδα.
Το θεμα οικονομικου ελεγχου κτλ μου φαινεται αστειο οταν μιλαμε για ποσα της ταξης των 5εκ,ειδικα για το οικονομικο στατους του Μυστακιδη.
Το ιδιο ισχυε και για τον Ιβαν ,ο οποιος δεν θεωρω οτι το σκεφτηκε ποτε σοβαρα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πούμε όμως και χαλάλι αν πάει να μπει στην Τούμπα με @@ουστικο και ανήθικο τρόπο, μόνο και μόνο επειδή θα φέρει έναν παικταρα στο βόλλευ;
Βασικά αυτό είναι το σχέδιο. Το "λίφτινγκ" στην εικόνα του για να αποκτήσει ένα έρεισμα στον κόσμο που τώρα δεν έχει.
Χέστηκε ο Τέλης για το μπάσκετ. Να ...
Βασικά αυτό είναι το σχέδιο. Το "λίφτινγκ" στην εικόνα του για να αποκτήσει ένα έρεισμα στον κόσμο που τώρα δεν έχει.
Χέστηκε ο Τέλης για το μπάσκετ. Να ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε τον καημένα τον Τελη..αθωα περιστερα που ο ΑΣ κανει πραγματα που ο τελης δεν τα θελει...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι εάν κάποιοι έχουν όντως αντιληφθεί το τι συμβαίνει στα του ΠΑΟΚ.
Προσωπικά δεν δέχομαι κανένας υποψήφιος επενδυτής είτε του ποδοσφαίρου είτε του μπάσκετ είτε του καράτε να κάνει μπουρδέλο έναν ολόκληρο σύλλογο με δεκάδες χιλιάδες ενεργούς υποστηρικτές και πολλούς περισσότερος ...
Προσωπικά δεν δέχομαι κανένας υποψήφιος επενδυτής είτε του ποδοσφαίρου είτε του μπάσκετ είτε του καράτε να κάνει μπουρδέλο έναν ολόκληρο σύλλογο με δεκάδες χιλιάδες ενεργούς υποστηρικτές και πολλούς περισσότερος ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 00:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω δυνατή ΚΑΕ,αλλά ρε σεις να το βράσω αν είναι να μας γμν την ψυχή ένα καλοκαίρι.
Νυσαφι πια μας έχετε κάνει ρδελο.
Νικάει η ομάδα στην μπάλα ασχολούμαστε με τα καραγκιοζιλικια του ΑΣ.
Νικάει η ομαδα στο μπάσκετ ακούμε για το πόσο κακοί είναι οι νυν παίκτες και τι υπερδιαγαλαξιακους ...
Νυσαφι πια μας έχετε κάνει ρδελο.
Νικάει η ομάδα στην μπάλα ασχολούμαστε με τα καραγκιοζιλικια του ΑΣ.
Νικάει η ομαδα στο μπάσκετ ακούμε για το πόσο κακοί είναι οι νυν παίκτες και τι υπερδιαγαλαξιακους ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Ο μεγαλύτερος πρόεδρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ, μετα λόγου γνώσεως.
Πήρες μια ομάδα με το 1,5 πόδι στην Α2, χωρίς καμία στήριξη από πουθενά (συμπεριλαμβανομένου και του κόσμου), και κατάφερες με πολύ μεράκι και προσωπικό κόστος να παραδώσεις ένα απόλυτα υγιές σύλλογο ανώτερο σε όλα τα επίπεδα.
Θα σε ...
Πήρες μια ομάδα με το 1,5 πόδι στην Α2, χωρίς καμία στήριξη από πουθενά (συμπεριλαμβανομένου και του κόσμου), και κατάφερες με πολύ μεράκι και προσωπικό κόστος να παραδώσεις ένα απόλυτα υγιές σύλλογο ανώτερο σε όλα τα επίπεδα.
Θα σε ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
μπορεί να του κάθησε κιόλας, δεν ξέρω, αλλά η αλήθεια είναι οτι παραδίδει την ΚΑΕ σε ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ με την ομάδα παρούσα σε ευρωπαικό τελικό και 4500 διαρκείας. Τί άλλο να πούμε εμείς?