Αναζήτηση για περισσότερες από 3952 εγγραφές
- Τετ 10 Σεπ 2025, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Καλά Rene τι συγκρίνεις... ο dpg έχει ΚΑΒΛΑ με αυτό που κάνει. Μέχρι κ ξύλο είναι έτοιμος να παίξει... Όχι δεν θέλω έναν τέτοιο πρόεδρο. Αλλά ο Τελης μοιάζει να κρατάει μεγάλες αποστάσεις και αδυνατώ να πιστέψω ότι θα εμπλακεί στα της ΚΑΕ ενεργά. Πιο πιθανό είναι να βάλει άλλους να τρέχουν το ...
- Τρί 16 Σεπ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
πάντως προς το παρόν όλα κινήθηκαν τάχιστα. Για να δούμε και την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου, και πως θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών ή ΑΜΚ.
Σε λίγες βδομάδες θα έχουν τελειώσει όλα αυτά.
Και θα πάμε στο νημα των μεταγραφών να ζητήσουμε ΔΥΟ σπουδαίους παίκτες από την Αμερικανική αγορά και ...
Σε λίγες βδομάδες θα έχουν τελειώσει όλα αυτά.
Και θα πάμε στο νημα των μεταγραφών να ζητήσουμε ΔΥΟ σπουδαίους παίκτες από την Αμερικανική αγορά και ...
- Παρ 19 Σεπ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηρθε πήρε την ομάδα …
Έκανε μεταγραφές μυριων …
Γίναμε ισότιμοι διεκδικητές στην Ελλάδα…
Μπήκαμε Ευρωλίγκα και τώρα μας νοιάζει αν είναι καλό να έχει φυσική παρουσία ….
Έκανε μεταγραφές μυριων …
Γίναμε ισότιμοι διεκδικητές στην Ελλάδα…
Μπήκαμε Ευρωλίγκα και τώρα μας νοιάζει αν είναι καλό να έχει φυσική παρουσία ….
- Παρ 19 Σεπ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω ότι ο νέος -ας πουμε -επενδυτης πρεπει να αξιοποιησει τον Δημητρη ΚΑΛΠΑΚΗ που δίνει και δωρεαν τις μετοχες που δεν ειναι δικες του και δεν εχει ξοδεψει ουτε ενα ευρω γι αυτές
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι και γώ την βρίσκω ανούσια γιατί το πρωί πέρασα από το παλατάκι απλά για να το δω. Και έσκασε ένα χαμόγελο σαν χαζό χαζούλης. Μέσα μου είπα, άντε μεγάλε μάλλον θα προλάβεις να δεις γίγαντα τον ΠΑΟΚ ταυτόχρονα και στο μπάσκετ.

- Τρί 23 Σεπ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Μηδενίζουν για να φανεί ακόμα μεγαλύτερη η αλλαγή της σκυτάλης, λες και δεν θα γίνει.
Θα βγούνε μετά δικαιωμένοι από τον ίδιο τους τον εαυτό και θα λένε με τουπέ και ύφος "εγώ τα έλεγα, πριν ακόμα έρθει ο Μυστακίδης".
Και σαν άλλα χρυσόψαρα, δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα την πέσουν στον ...
Θα βγούνε μετά δικαιωμένοι από τον ίδιο τους τον εαυτό και θα λένε με τουπέ και ύφος "εγώ τα έλεγα, πριν ακόμα έρθει ο Μυστακίδης".
Και σαν άλλα χρυσόψαρα, δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα την πέσουν στον ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχα αρκετές ημέρες να ενημερωθώ από το τέλησπορτ και η αλήθεια είναι αγνοούσα το τελευταίο αριστούργημα του κυρ Στέλιου. Με ανάγκασε ο Θανάσης Χατζόπουλος να το κάνω.
Δεν ξέρω πόσο κάνουν οι κολώνιες του Ναν για τις οποίες ενδιαφέρεται ο αρθρογράφος, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετές για να σβήσουν ...
Δεν ξέρω πόσο κάνουν οι κολώνιες του Ναν για τις οποίες ενδιαφέρεται ο αρθρογράφος, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετές για να σβήσουν ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Γρηγοριαδης διαχρονικό σίχαμα
Δεν περίμεναμε να δούμε τώρα γιατί πρέπει να του καεί το πλήκτρολογιο
Δεν περίμεναμε να δούμε τώρα γιατί πρέπει να του καεί το πλήκτρολογιο
- Τρί 23 Σεπ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Και όλα αυτά απέναντι σε ανθρώπους με τους οποίους μιλά απευθείας για την εξαγορά της ΚΑΕ, χωρίς να του βάλουν κάποιο εμπόδιο.kataramenos5 έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 19:26 Κυρ Τελη ,οσο και να θελουμε να σε συμπαθησουμε
μ αυτους που χεις μπλεξει κομματακι δυσκολο το κοβω.
Επικοινωνιακη αυτοκτονια το λεν αυτο.
- Τρί 23 Σεπ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ
Που μας ενημέρωσε τσιριζοντας ότι όλο αυτό το αισχος ξεκίνησε επειδή πιέστηκε από τα ΜΜΕ.
Ποια ΜΜΕ;
Το εξής ένα
Που με πρωτοσέλιδο απαιτησε ο ΑΣ να βρει επενδυτή.
Και βρήκε εντός τριημέρου.
Βέβαια όλα αυτά είναι οφ τοπικ αφού ο Τέλης στο μπάσκετ ήθελε εξ αρχής να μπει απλά δεν ήθελε ...
Που μας ενημέρωσε τσιριζοντας ότι όλο αυτό το αισχος ξεκίνησε επειδή πιέστηκε από τα ΜΜΕ.
Ποια ΜΜΕ;
Το εξής ένα
Που με πρωτοσέλιδο απαιτησε ο ΑΣ να βρει επενδυτή.
Και βρήκε εντός τριημέρου.
Βέβαια όλα αυτά είναι οφ τοπικ αφού ο Τέλης στο μπάσκετ ήθελε εξ αρχής να μπει απλά δεν ήθελε ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι τυχαία ήταν το μόνο μέσο που αιμυνοδεψε τον τέλη στο παλατάκι. Πιθανώς είχε ακούσει τον ασύρματο. Άσε μας ρε
- Τρί 23 Σεπ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα βρε πως κάνετε έτσι; Υπέπεσε το γραφείο τύπου σε μια αστοχία γιατί στο δικό τους το μυαλό όσο περισσότερο απαξιωθεί η τωρινή κατάσταση τόσο περισσότερο θα υποδεχτούμε με βαγια τον επίδοξο.
Είπαμε...μην μολύνετε το τοπικ
Μπάσκετ εσύ να πας καλά και όλα τα άλλα (τμήματα και διχασμός στο λαό ...
Είπαμε...μην μολύνετε το τοπικ
Μπάσκετ εσύ να πας καλά και όλα τα άλλα (τμήματα και διχασμός στο λαό ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
ο έλεγχος έχει ξεκινήσει (νομίζω από τη Δευτέρα) από την Delloit, εταιρία με όνομα στο χώρο των ελεγκτών.
Λογικά ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας τα βασικά θα έχουν φανεί και θα μπορεί να προχωρήσει σε ουσιαστικές κινήσεις ο επενδυτής.
Άντε δε μπορώ να περιμένω για το νέο βήμα που ήταν αναγκαίο ...
Λογικά ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας τα βασικά θα έχουν φανεί και θα μπορεί να προχωρήσει σε ουσιαστικές κινήσεις ο επενδυτής.
Άντε δε μπορώ να περιμένω για το νέο βήμα που ήταν αναγκαίο ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρετε τη στάση Μ για τέλη αλλά αυτό είναι πολύ κακό για το τίποτα. Θέμα της Deloitte είναι που ανέλαβε οικονομικο κ νομικό έλεγχο. Συμβαίνουν κ οι μπαρουφες, τα χω ζήσει εκ των έσω σε αυτές τις εταιρείες
- Τετ 08 Οκτ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οτι ο Τιπιτελης ειναι σκουλικαντερα και θελει τον ρουλη ξεκινησε απο ενα αρθρο απο την ''Γατα".... :lol: :lol: :lol: :lol:
Και το αναπαρηγαγε συχνα πυκνα ο καραφλοκορακας.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Mιλαμε για αστειοτητες φιλε. Αν ειναι δυνατον..
Καλα να μου πεις εδω τον εβγαλαν ...