Αναζήτηση για περισσότερες από 3587 εγγραφές

Return

από nothu
Δευ 20 Απρ 2026, 14:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Βλεπω παντου τα μουτρα του απλυτου του τραγουδιαρη και δεν μπορω να το χωνεψω ρε πουστη οτι θα το παρει αυτο το λεσι
από giapas
Δευ 20 Απρ 2026, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Βλεπω παντου τα μουτρα του απλυτου του τραγουδιαρη και δεν μπορω να το χωνεψω ρε πουστη οτι θα το παρει αυτο το λεσι

Και να παίζει στην οπαπ κλαρινα το Αγαπα με.
Και να είσαι δισεκατομμυριούχος
Και να στο παίρνει το ποκεμον με 1.5 χρόνο στη μπάλα.

Και το γκαζόν θα το αλλαζα, θα το ξερίζωνα με ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 20 Απρ 2026, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Τι είσαι για μένα κανείς δεν ξέρει . Χρόνια πολλά ομαδάρα μου. Για όλους εμάς που γεννηθηκαμε σε άλλο μέρος αλλά διαλέξαμε την σωστή ομάδα.
από leomatos88
Δευ 20 Απρ 2026, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα ο ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλώς ένας σύλλογος.

Είναι το σπίτι που πρόσφερε στέγη και ελπίδα για το μέλλον σε όσους έχασαν την πατρίδα τους.

Είναι μια οικογένεια, όπου τιμώνται οι παραδόσεις, υπάρχει περηφάνια για την ιστορία, χαρά για τις νίκες ...
από Мир
Δευ 20 Απρ 2026, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα του 2019 πλήρωσε πολύ σκληρά τα ανοίγματα της. Η φετινή ομάδα είναι μια πολύ πιο ακριβή ομάδα και με πολύ περισσότερο ταλέντο και μεταπωλητή αξία.

Η διαφορά με το 2019 είναι ότι ο υπόλοιπος ανταγωνισμός ήταν πολύ πιο πίσω και κυρίως οι 2 του ΠΟΚ.

Δυστηχως ο ανταγωνισμός δυνάμωσε ...
από Taseos
Δευ 20 Απρ 2026, 16:55
Jump to forum
Jump to topic

Ευτυχώς η ΠΑΕ έσωσε την υστεροφημία του ΠΑΟΚ διοργανώνοντας εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ. Καλό βράδυ στο σύλλογο! Όνειρα γλυκά!!

Για όσους δεν έχουν εικόνα ένα παιδί κάνει live στο τικ τοκ 1926alex
από Taseos
Δευ 20 Απρ 2026, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Καλά δεν χτίζει η ΑΕΚ όπως δεν χτίζει και ο βαζελος. Ομάδες για τίτλο είναι. Αν βγει πήραν αν δε βγει κ ξανά από την αρχή. Καμία σχέση η οργάνωση ΠΑΟΚ και ολυμπιακού με την ΑΕΚ ή τον βαζελο
από Taseos
Δευ 20 Απρ 2026, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε σε ημιτελικό κυπέλλου για να γίνει χαμός και η ΑΕΚ βέβαια κατέβηκε αφού έγινε χαμός με διαιτητή που άλλαξε η κυβέρνηση και πήρε την κούπα σε θεσμό που δεν θα κατέβαινε ούτε αυτή. Επιπλέον να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ όταν βγήκε το θέμα της πολύ ιδιοκτησίας ήταν πρώτος ...
από navigator11
Δευ 20 Απρ 2026, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

Πλέον, να πω την αμαρτία μου μέρα που είναι κιόλας, ούτε κι εγώ βλέπω πλέον με τόσο απόλυτα αρνητικό μάτι μια μετάβαση σε εποχή Μύστα και στην ΠΑΕ. Με έχει κερδίσει η ως τώρα πλήρης ακολουθία ανάληψης και εκπλήρωσης ανειλημμένων δεσμεύσεων από πλευράς του και το φιλειρηνικό του προφίλ δράσεως ...
από Taseos
Δευ 20 Απρ 2026, 19:09
Jump to forum
Jump to topic

Εχει λαιβ το σπορτ 24 εικόνα από το drone είναι εντυπωσιακή. Εχει απίστευτο κόσμο
από Taseos
Δευ 20 Απρ 2026, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν θέλω κάτι άλλο στην ΠΑΕ. Αυτό θέλω. Το ξεκομμένο από το κέντρο της πάλαι ας Ελλάδας. Τη μη δυτικοφρονανιδιοκτησια. Την ιδιοκτησία που δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν καθοδηγείται από το γνωστό κέντρο της πόλης των Αθηνών και τα πάρε δώσε της. Είναι τίτλος τιμής για μένα αυτός. Το ξεροκέφαλο ...
από leomatos88
Δευ 20 Απρ 2026, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Χίλια μπράβο για την υπέροχη γιορτή στην Αριστοτέλους! Μεράκι έβγαλε και καύλα ο κόσμος για τον ΠΑΟΚ αγνή.
Όπως συνήθως δηλαδή με το ενδιαφέρον και το πάθος που έχεις για όσα εκπροσωπεί αυτός ο Σύλλογος.
Κανέναν δεν άκουσα να λέει για το πρωτάθλημα, για αλλαγή ιδιοκτησίας και άλλες αρλούμπες.
Παρόλη ...
από Taseos
Δευ 20 Απρ 2026, 20:58
Jump to forum
Jump to topic

Μπερδεύεσαι. Η ΠΑΕ δεν είναι εταιρία εισηγμένη με αναγκαστικό float για να γίνεται μελέτη. Η εταιρία μπαίνει και αποτιμά την λογιστική αξία και την εύλογη. Οχι αυτό που θα ζητήσει ο πωλητής. Αυτό έλειπε να ορίζει ένας τρίτος πόσο θα πουλήσεις εσύ την περιουσία σου.και για μην έχεις άγχος. Όταν οι ...
από chrisg4
Δευ 20 Απρ 2026, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Να πω την αλήθεια χθες μετά το παιχνίδι σκεφτόμουν ότι δεν είμαστε για γιορτές και πανηγύρια, αλλά σήμερα νομίζω ότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για να θυμηθούμε κάποια πράγματα.

Κυρίως ότι έχουν συμβεί γεγονότα φέτος που αυτό που πρέπει να μας στεναχωρεί λιγότερο είναι το ότι χάσαμε το ...
από Taseos
Δευ 20 Απρ 2026, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο που δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να αποβάλλει 100 χρόνια είναι η ευκολία με την οποία τον κάνουν πουτανα διαπαερνοντας διχονοια οι μάστερ οφ δι μάστερ των Αθηνών. Πάντα έχουν εδώ πάνω τους χρήσιμους ηλίθιους να κάνουν την δουλειά