Αναζήτηση για περισσότερες από 3605 εγγραφές

Return

από Taseos
Δευ 09 Μαρ 2026, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Εγώ δεν ξέρω αν είναι 13 ή 3 . Αυτό θα φανεί σε κάνα μήνα στο γεμη. Δε μου λέει και κάτι εξάλλου. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που έστω και μετά από πωλήσεις η ΠΑΕ επιτέλους για πρώτη φορά είναι κερδοφόρα έστω και για 50000 ευρώ. Ναι θα προτιμούσα να είναι κερδοφόρα χωρίς πωλήσεις παικτών αλλά ...
από Taseos
Δευ 09 Μαρ 2026, 15:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχει πλήρης κερδοφορία. Αύξηση μπορείς να κάνεις για ρευστότητα επιπλέον για επένδυση, γιατί έτσι στην βάρεσε η για ζημιές. Ούτε μια έξοδος στο τσουλου θα είναι Πανάκεια Περισσότερο απιθωμένο είναι. Η ΠΑΕ χρειάζεται εισητηρια χορηγούς και παράπλευρα έσοδα και τηλεοπτικό.

Υγ ήδη με είπαν ότι ...
από leomatos88
Δευ 09 Μαρ 2026, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Να στείλω και εγώ με τη σειρά μου 13.000.002 μούτζες σε όλους τους περίεργους που μας γάνιασαν ένα ολόκληρο καλοκαίρι κι ένα ολόκληρο φθινόπωρο.

Μου έκανε εντύπωση πάντως, ότι δεν είχε live ενημέρωση από τη Γενική Συνέλευση το Σανόπωλις, όπως είχε σε αυτές που προηγήθηκαν του πραξικοπήματος.

Ίσως ...
από Χωρικός
Δευ 09 Μαρ 2026, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Και την ΚΑΕ και την ΚΑΕ! :D
από Taseos
Δευ 09 Μαρ 2026, 18:08
Jump to forum
Jump to topic

Είχαμε τοὺς γεωπολιτικούς αναλυτές να κάνουν αναλύσεις τους κωλου, είχαμε κι εδώ πλανεμένους, στην καλύτερη, συνοπαδους να λένε, αν δεν μπορεί να φύγει

Γιομάτη η ιστορία του ΠΑΟΚ από δωρεάν τιμητές και σφραγιδοφυλακες. Στο χρήμα είχαμε ανέκαθεν πρόβλημα μέχρι που εμφανίστηκε ο Σαββιδης. Άκουγα ...
από nkoss
Δευ 09 Μαρ 2026, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Ο "Γεωπολιτικός αναλυτής"! Τι μας θύμησες τώρα ρε Montreal! Από τις πιο cult φιγούρες που είδαμε πέρσι. Ένας αυτός και μία η "Οικογένεια ηλιθίων" στην οπαπ αρένα.
Άντε, να προσθέσω και το παλικάρι που είχε γράψει εδω μέσα το "γι' αυτό όλοι έχουν πάρει το παοκμάνια στο ψιλό" ή κάπως έτσι ...
από Maklaz
Πέμ 12 Μαρ 2026, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Σε μια σωστή οργανωμένη χώρα, θα γινόταν το Καυτανζόγλειο από την πολιτεία με τα στάνταρ που θέτει η uefa και θα όριζε ένα Χ ενοίκιο, όχι κατά το δοκούν.
Εδώ, περιμένει η πολιτεία να δει ποια ομάδα θα παίζει και ανάλογα πράττει. Εγώ δίνω τόσα, εσύ αφού θέλεις προδιαγραφές δώσε τόσα.

Τι ψάχνω να βρω ...
από eorptol1
Πέμ 26 Μαρ 2026, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

σε αλλες ειδησεις αλλα ποιος ασχολειται απο το inpaok

Σε συγκλονιστική κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, όπως αποκαλύπτει ο κ. Σάββας Περτσινίδης,

Όπως αναφέρει σε δημόσια τοποθέτηση του, ο Ιβάν Σαββίδης βοήθησε στο να ταξιδέψει ο γιος του στις ΗΠΑ, προκειμένου να ...
από Kabamaru11
Παρ 27 Μαρ 2026, 15:27
Jump to forum
Jump to topic

Τι να πουμε γι αυτον τον ανθρωπο;Χρονια πολλα κ γερος να ειναι,απο καθε παοκτση ας κοψει μιας ωρας ζωης ο Θεος,να τον δωσει σε αυτον που μας ανεβασε.
από Taseos
Τετ 01 Απρ 2026, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Στις 14/02/2026 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης (Κ.Α.Κ.)
5958305, η από 15/01/2025 Έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή κ. Μιχαήλ Γκέγκα (Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 68061) σχετικά
με την πιστοποίηση καταβολής μετρητών ύψους 26.100.000 ευρώ για την κάλυψη της αύξησης ...
από Taseos
Πέμ 02 Απρ 2026, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Και γιατί 6 για ένα στόπερ και όχι 12; Ή 20; Βέβαια θα μπορούσε να πάρει άλλους 10 πρωτοκλασάτους να κάθονται εκτός αποστολής μήπως και τραυματιστούν 10. Γιατί όχι;θα μπορούσε να αγοράσει και τον γιαμαλ στην τελική να κάνει παρέα στον ντελια. Γιατί όχι;
από giapas
Δευ 06 Απρ 2026, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Ε όχι ρε κατ να χαρείς.
Μη γράφεις κι εσύ ψεκασμενες θεωρίες.

Μη γράψουμε μια μια τις φάσεις.

Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο.
Δεν έχω εξήγηση, αλλά δεν υπάρχει και κάποια γιατρειά.

Πως γίνεται στα χρόνια του Ιβάν το σκορ με την Κουλά να είναι 2-3 , δε το ξέρω. Επί Μελισσάνιδη να το καταλάβω, είχες ...
από renegade
Τρί 07 Απρ 2026, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Μετά από 15 τραυματισμους, με την ομάδα να παίζει 2 μήνες με μ.ο 6 βασικούς απόντες... θυμήθηκαν τώρα κάποιοι τον Σαββίδη,τα ελικόπτερα,το ότι εμφανίζεται όταν κινδυνεύει η θέση του και άλλα τέτοια γραφικά
από john4serres
Τετ 08 Απρ 2026, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Καλό σαιτ προ διετίας. Χάλασε αρκετά.
από billagorn
Σάβ 11 Απρ 2026, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Παιδιά αυτό το βίντεο ανέβηκε μόλις χτες.
Δεν έχω υπόψιν μου να έχει ανέβει ξανά κάπου ή να το έχω ξαναδεί.
Μιλάμε για βίντεο σπάνιας συλλεκτικής αξίας.
Είναι από τη φιέστα του πρωταθλήματος του 1985, τελευταία αγωνιστική, ματς με βάζελο.
45.000 κόσμος στην εξέδρα.
Θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει ...