Αναζήτηση για περισσότερες από 3155 εγγραφές

Return

από vasgias
Κυρ 01 Μαρ 2026, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

paoki19 έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 12:49 Θα βάζατε κόκκινη γραμματοσειρα;
Εύκολα. Επίσης θα ήθελα το σήμα της macron στο χρώμα της ρίγας έτσι ώστε να μην είναι τόσο εύκολα διακριτό και να τραβάει την προσοχή αποκλειστικά το σήμα μας.

Εικόνα
από Χωρικός
Κυρ 01 Μαρ 2026, 17:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Να ρωτήσω κάτι;
Τώρα που ο Ιβάν θα ανακυρηχθεί επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης, θα γίνει κι αυτός Θεσσαλονικεύς; Θα μπορούμε να τον προσφωνούμε ω Θεσσαλονικεύ;
από Kabamaru11
Κυρ 01 Μαρ 2026, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Λιγο ευσωμους;Πες πως ειμαστε χοντροι,δεν πειραζει :lol: :lol: :lol:
από Equalizer
Τετ 04 Μαρ 2026, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Ενοχλητική άποψη μου:

Νομίζω πως για έναν κόσμο που στο σύνολό του δείχνει προφανή, διαχρονική και έντονη αδιαφορία για τα προϊόντα της ομάδας (όπως άλλωστε και για την παρουσία στο γήπεδο όταν δεν "καίει" το ματς), παρατηρείται πολύ έντονη συζήτηση για τη διαθεσιμότητα και την τιμή μιας επετειακής ...
από ABOLEYTOI
Τετ 04 Μαρ 2026, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

η αριθμημένη θα έπρεπε να είναι πιο ακριβή. Θα γλιτώναμε έτσι και λίγο από το χαμό.
από Maklaz
Τετ 04 Μαρ 2026, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά, άδικα τόσο γκρίνια.

Λοιπόν, ποντάρω πολλά στην Μαύρη αλλά θα πέσει παραγγελία για την κοντομανικη, θα μπει σε μια όμορφη κορνίζα όπως είπε ο μακαρονάς και στον τοίχο κρέμασμα.
από Rexaris
Τετ 04 Μαρ 2026, 19:26
Jump to forum
Jump to topic

paokkerkir έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 17:04 Λοιπον, τώρα που θα προλάβω (λογικά :lol: ) , τι μέγεθος να πάρω;

Στα ρούχα φοράω L. Μια macron όμως ριγέ (λεπτή ρίγα 2020) που είχα πάρει L μου είναι στενή. Έχει παρόμοια γραμμή άραγε, να πάρω XL ή θα κολυμπάω;
Πάρε XL είναι επένδυση για το μέλλον 😂
από tutuyo
Πέμ 05 Μαρ 2026, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

την τσιμπησα ψες το βραδυ, με Ντελια φυσικα και σκρουτζ (για εδω Αθηνα)
βεβαια απο τις μετρησεις την βγαζω 4XL, τωρα αμα ερθει και ειναι σαν τεντα, θα την κανω ομπρελα για το καλοκαιρι :D
από Maklaz
Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: paokfc.gr & PAOK FC Megastore

Ευκαιρίας δοθείσης και μετά από όλα που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες με την επετειακή φανέλα, ήρθε η ώρα να κράξω αυτούς που πήραν την απόφαση μέσα από την ΠΑΕ για το tech stack στο επίσημο store της ομάδας https://store.paokfc.gr/gr/ αλλά και στο main site https://www.paokfc.gr/ .

Για να το ...
από MrSam1926apc
Πέμ 05 Μαρ 2026, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Τσίμπησα την μακρυμάνικη!

Ας δούμε πόσο καιρό θα κάνει να έρθει Ελβετία..

Τί μεταφορικά σου έβγαλε;
Εμένα με την γενική ταχυδρομική μου έβγαλε μόνο 25 ευρώ για Καναδά και είχα και την επιλογή του Σκρουτζ με 5 ευρώ :D
Δεν πείστηκα ότι θα φτάσει ποτέ και βγήκα.

15 ευρώ ήταν τα μεταφορικά ...
από MrSam1926apc
Πέμ 05 Μαρ 2026, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 21:49 Μαζί με τα 5 ευρώ του Σκρουτζ, θεώρησα και τα 25 σαν λάθος του συστήματος. Ενα έγγραφο μιας σελίδας έστειλα στην Ελλάδα με ταχυδρομείο από εδώ και μου πήραν 40 δολάρια :D
Πάντα έτσι είναι αδερφέ είναι εταιρίες, έχουν διαφορετικό κόστος από εμάς!
από Iznogoud4
Πέμ 05 Μαρ 2026, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι σε δίλημμα να τσιμπήσω την ασπρόμαυρη τώρα ή να περιμένω τη μαύρη; Η ασπρόμαυρη όταν πρωτοπαρουσιάστηκε δεν μου άρεσε καθόλου αλλά όσο περνάει ο καιρός αρχίζω να αλλάζω άποψη.
από Frans van Rooij
Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
από kayde
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

Οταν διαβαζεις για "9" στο σκαι ντι ει νει ειναι μαζι με τα συμβολαια του παικτη.Με την ιδια λογικη ο Μειτε μας κοστισε καμια 8αρα συνολο με τα συμβολαια του..
από renegade
Τρί 01 Ιούλ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή πολλά γράφονται για την περσινή χρονιά. Πέρα από την μαλακιά με τον Μεϊτέ η ομάδα και πέρσι είχε σε πολύ μεγάλο ποσοστό ορθολογικές επιλογές ασχέτως αν εκ του αποτελέσματος αυτό δεν φάνηκε.

οι περσινες επιλογες ηταν κακες οσον αφορα τις ηλικιες τιποτα αλλο

Ποιες ηλικίες?
Πέρα από ...