PAOK 100: The Jersey of the Century
Τα χρώματα μας. Οι ρίγες μας. Από γενιά σε γενιά. Μία ομάδα, μία φανέλα. Η φανέλα του αιώνα είναι εδώ.
100 χρόνια ιστορίας. 100 χρόνια περηφάνιας. 100 χρόνια αντιθέσεων. Άσπρο και μαύρο. Η ριγέ φανέλα. Η φανέλα-σύμβολο της ασπρόμαυρης οικογένειας.
Η πρώτη από τις τρεις επετειακές φανελες που θα κυκλοφορήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του Συλλόγου, είναι εμπνευσμένη από τις φαρδιές ρίγες της δεκαετίας του 70′. Με ύφασμα παραπέμπει στην υφή των υφασμάτων εκείνης της εποχής.
Μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες που κάνουν την νέα φανέλα της ομάδας μοναδική. Πρώτη φορά μακρυμάνικη. Με χρυσά γράμματα και νούμερα. Με ένα μεγάλο υφαντό σήμα, κατασκευασμένο με παραδοσιακή τεχνική, τοποθετημένο στο κέντρο της φανέλας.
Το ξεχωριστό σήμα που είναι ραμμένο στο κάτω μέρος της φανέλας απεικονίζει το επετειακό λογότυπο των 100 χρόνων, τη μοναδική αρίθμηση κάθε τεμαχίου, καθώς και τον αριθμό 4, σχεδιασμένο με τα αρχικά γράμματα των επτά φίλων της ομάδας που έχασαν τη ζωή τους στη Ρουμανία.
Στο εσωτερικό, στο κάτω μέρος της φανέλας, αναγράφεται το σύνθημα «Εμείς μαζί για μια ζωή» ΠΑΟΚ 1926–2026.
Η μακρυμάνικη επετειακή φανέλα της ομάδας θα ξεκινήσει να πωλείται από το PAOK FC Official Store στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή (01.03) στις 16:00 κι από το πρώι της Δευτέρας (02.03) θα είναι διαθέσιμη και μέσω store.paokfc.gr στην τιμή των 100 ευρώ. Θα κυκλοφορήσουν 2026 αριθμημένα κομμάτια και το επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσουν 2026 κομμάτια με κοντό μανίκι, ενώ μέχρι το καλοκαίρι θα παρουσιαστούν δύο ακόμα φανέλες αφιερωμένες στον πρώτο αιώνα ζωής της ομάδας μας.
Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- WeWillRockYou
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
https://www.paokfc.gr/nea/20260301-paok ... e-century/
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
- Special 4, Montrealiotis
Ωραια οποτε περιμενουμε να βγει η κοντομανικη
, τα σπαει!! Ευτυχως χοντρη ριγα!
Θρυλική φανέλα. Ένα δάκρυ κύλισε με όλους τους ζωντανούς θρύλους να την φορούνε.
Ευχαριστούμε οικογένεια Σαββίδη!
Ευχαριστούμε οικογένεια Σαββίδη!
- These users thanked the author paoki19 for the post (total 3):
- eorptol1, navigator11, Montrealiotis
Καταπληκτική η φανέλα, φοβερά όμορφη.
Μία μικρή ένσταση έχω για την τιμή και για το limited της εκδόσεως.
Βάλτη ρε φίλε στα 60 ευρώ ξερωγώ να αγοράσει όλος ο κόσμος. Το κατοστάρικο θα τσούξει στον απλό κοσμάκη.
Σκέψου να θέλει κανένας μπαμπάς ή καμιά μαμά να πάρει 2 φανέλες για 2 παιδιά.
Βάλτη ρε φίλε στα 60 ευρώ ξερωγώ να αγοράσει όλος ο κόσμος. Το κατοστάρικο θα τσούξει στον απλό κοσμάκη.
- WeWillRockYou
Ένα μπράβο σε όποιον σκέφτηκε να μπουν τα αρχικά των παιδιών στην φανέλα σχηματίζοντας τον αριθμό 4.
Μου αρέσει επίσης η επιλογή του υφάσματος. Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα σήματα στο κέντρο, οπότε ξενίζει λίγο, αλλά από την άλλη το βρίσκω και ενδιαφέρον. Θα ήθελα το σήμα της macron στο πλάι της φανέλας και το σήμα της ομάδας λίγο μικρότερο στο κέντρο για τα δικά μου γούστα. Παραμένει όμως μια πολύ προσεγμένη φανέλα, αντάξια των 100 χρόνων.
Αναμένουμε τις επόμενες δύο που θα βγουν. Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται αν θα μπορούν να φορεθούν σε αγώνες από την ομάδα ή όχι. Γνωρίζει κανένας τι ισχύει;
Μου αρέσει επίσης η επιλογή του υφάσματος. Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα σήματα στο κέντρο, οπότε ξενίζει λίγο, αλλά από την άλλη το βρίσκω και ενδιαφέρον. Θα ήθελα το σήμα της macron στο πλάι της φανέλας και το σήμα της ομάδας λίγο μικρότερο στο κέντρο για τα δικά μου γούστα. Παραμένει όμως μια πολύ προσεγμένη φανέλα, αντάξια των 100 χρόνων.
Αναμένουμε τις επόμενες δύο που θα βγουν. Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται αν θα μπορούν να φορεθούν σε αγώνες από την ομάδα ή όχι. Γνωρίζει κανένας τι ισχύει;
2026 φανέλες θα βγουν.Special 4 έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 12:40 Καταπληκτική η φανέλα, φοβερά όμορφη.
Το διάβασα για τα 2026 κομμάτια. Και άλλα 2026 κοντομάνικα.
Εγώ που θέλω και κοντομάνικη και μακρυμάνικη, θα πρέπει να δώσω 200 ευρώ.
Δεν τα λες και λίγα....
Εγώ που θέλω και κοντομάνικη και μακρυμάνικη, θα πρέπει να δώσω 200 ευρώ.
Δεν τα λες και λίγα....
scarsick έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 12:43 Απαράδεκτη η τιμή δυστυχώς, ευτυχώς δεν κλείνουμε τα 200 χρόνια
Στη χιλιετία ετοιμαστείτε για φανελοδανειο
- WeWillRockYou
Όχι, μου αρέσει η προσθήκη των χρυσών λεπτομερειών, παρά το γεγονός ότι το κόκκινο κάνει ωραία αντίθεση.
Πρόσφατα η Γιουβέντους έβγαλε 4η ρετρό φανέλα που έγινε βάιραλ, με οριζόντιες γραμμές και κόκκινα γράμματα.

-
Dimitrisou
Φανελα πραγματικο κοσμημα!
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- navigator11, paoki19
- katafraktos
Εξαιρετική, όπως περίμενα από την Macron και την ΠΑΕ.
Αλλά ρε παιδιά τι εννοείται "το πρωί" θα γίνουν διαθέσιμες στο store; Τι ώρα δηλαδή; Έλεος
Αλλά ρε παιδιά τι εννοείται "το πρωί" θα γίνουν διαθέσιμες στο store; Τι ώρα δηλαδή; Έλεος
Απίστευτη δουλειά.
Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι η αναφορά ότι θα κυκλοφορήσουν 2026 κομμάτια από τις μακρυμάνικες και κατόπιν 2026 από τις κοντομανικες.
Γιατί τόσο μικρός αριθμός; Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά;
Μήπως οι 2026 θα είναι οι αριθμημένες (που θα τους δώσει ένα συλλεκτικό χαρακτήρα) και μετά βγουν σε πιο μαζική παραγωγή χωρίς αρίθμηση;
Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι η αναφορά ότι θα κυκλοφορήσουν 2026 κομμάτια από τις μακρυμάνικες και κατόπιν 2026 από τις κοντομανικες.
Γιατί τόσο μικρός αριθμός; Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά;
Μήπως οι 2026 θα είναι οι αριθμημένες (που θα τους δώσει ένα συλλεκτικό χαρακτήρα) και μετά βγουν σε πιο μαζική παραγωγή χωρίς αρίθμηση;