Αναζήτηση για περισσότερες από 3611 εγγραφές

Return

από buffalobill4
Δευ 20 Απρ 2026, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Ευτυχώς το DNA του ΠΑΟΚτση δεν αλλάζει. Μετά από τέτοια στεναχώρια όχι μόνο για χθες αλλά και γενικά για όσα έχουν συμβεί το 26, έγινε αυτό που έπρεπε. Μια λαϊκή γιορτή σεμνή και με τον κόσμο να δίνει τον ρυθμό. Και πιστεύω ότι η σημερινή παρουσία του κόσμου και αυτήν η σύμπνοια στην Αριστοτέλους θα ...
από Equalizer
Τρί 21 Απρ 2026, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εγώ βαρεθεί να διαβάζω μαλακίες

Έρχεται να εμφανιστεί στην Τούμπα: δεν είμαστε ιθαγενείς να μας εντυπωσιάσεις με το ελικόπτερο

Έρχεται Ελλάδα για άλλες δουλειές και άγνωστο αν θα κάνει εμφάνιση στην Τούμπα: ορίστε απόδειξη ότι μας βάζεις σε δεύτερη μοίρα

Τι κι αν ΟΛΟΙ ξέρουν και λένε (ακόμα και ...
από aivas19
Τρί 21 Απρ 2026, 17:38
Jump to forum
Jump to topic

Ευχαριστούμε τον Τέλη που κράτησε τον Ντέλια αλλά με τη μεταγραφή του Ζαφείρη (και πολλά λεφτά και έκλεισε για το χειμώνα) ναρκοθέτησε το πρωτάθλημα διαταράσσοντας τον προγραμματισμό
από Tolaros
Τρί 21 Απρ 2026, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήξερε να σας ρωτήσει ο Ιβάν πότε θέλετε να έρχεται. Να παίρνει κανά τηλέφωνο νωρίτερα μήπως έχετε δουλειές και δε σας βολεύει να κανονίσει αλλές ημερομηνίες.
Το τελευταίο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι πότε έρχεται ο Ιβάν και η χαζομάρα με τα φώτα στη σουίτα.

Ότι το γήπεδο δε γεμίζει εξαιτίας της ...
από Maklaz
Τρί 21 Απρ 2026, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Κι έτσι από περιέργεια έκατσα και έψαξα πόσο κάνει ένα ελικόπτερο. Λέει 2-3 εκατομμύρια.
Πόσα τέτοια έχει φέρει ο Ιβαν στον ΠΑΟΚ;

Μας έχει κάνει αυτή η καψούρα:
Να βαράμε χιλιόμετρα.
Να χάνουμε τα λογικά μας.
Να νευριαζουμε.
Να χαιρόμαστε.
Να κλαίμε.
Να θέλουμε να τα σπάσουμε όλα
Να ...
από renegade
Τρί 21 Απρ 2026, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Τους αλγόριθμους λυπάμαι εγώ που θα του πετάνε διαφημίσεις με τα τις τελευταίας τεχνολογίας ελικόπτερα :lol:
από leomatos88
Τρί 21 Απρ 2026, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

gika

Γεια σου φίλε gika και χρόνια πολλά για την ομαδάρα μας.

Όσον αφορά τις δικαιολογίες και τις φήμες. Από ποιον εκπορεύονται; Ποιος ο σκοπός τους; Ποιον ενδιαφέρουν πραγματικά; Γιατί να είμαστε κουτσομπόληδες; Ας πούμε ότι ισχύουν όλα ή ένα από τα παραπάνω σενάρια. Ποιος άνθρωπος αυτού του ...
από DamoN
Τρί 21 Απρ 2026, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και λέει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του .
Οι σφ προς ένδειξη σεβασμού προς τα αδέρφια μας είπαν ότι δεν θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια όπως θα γινόταν κανονικά. Αυτό το ξέρουμε από τότε που έγινε το δυστύχημα . Κάτι παρόμοιο έγινε και στην κερκίδα που δεν ...
από Μπαρκαρούτσος
Τρί 21 Απρ 2026, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

ΟΓίνανε τις επόμενες μέρες δυο συγκεντρώσεις του λαού του ΠΑΟΚ στην Καμάρα, τον οποίο λαό του ΠΑΟΚ προσκάλεσαν οι Σύνδεσμοι, στις οποίες είχαν έρθει να μιλήσουν μέχρι και παλαίμαχοι, όπως ολόκληρος Κούλης Αποστολίδης. Ήμουν εκεί. Ξέρεις πόσοι ήμασταν; Το πολύ 1000 άτομα. Αυτή ήταν η πίεση που ...
από leomatos88
Τρί 21 Απρ 2026, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Μπαρκαρούτσος

Επειδή μου είχε μείνει και εμένα αυτή η αίσθηση, της παταγώδους αποτυχίας, έγραψα ότι ήμασταν 1000 άτομα. Βλέποντας τα βίντεο (τι να πει κανείς για τον Νότη Τσίντογλου, να σε καλεί σε διαδήλωση ένας τέτοιος άνθρωπος, ανατριχίλα πραγματικά) διαπιστώνω ότι έκανα λάθος. Ήμασταν ...
από Equalizer
Τρί 21 Απρ 2026, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Πριν 25-26 χρονια περίπου είχε βγει ένα αφιέρωμα ενός αθηναϊκού (όνομα και πράγμα) περιοδικού τύπου Νίτρο, Εσκουαϊρ κλπ για την Τούμπα

Διάφορα μεγαλειώδη για το παρελθόν, αλλά και αναφορές στον ξεπεσμό του γηπέδου.

Έκλεινε με τη φράση ότι "κάποτε η υπόκλιση της Τούμπας θα ήταν ήττα, τώρα είναι ...
από astral
Τετ 22 Απρ 2026, 09:46
Jump to forum
Jump to topic

Ο κόσμος από τ μια θέλει μόνο τα τέσσερα γράμματα και τα πρόσωπα δεν έχουν σημασία (αλλιώς προσωπολάτρες), και από την άλλη θέλει τον ηγέτη να βγει να μιλήσει (και τι να πει; ελάτε στο γήπεδο;).

Είμαστε πρώτοι στις δικαιολογίες και πρώτοι στην "κριτική" για τους άλλους.
από Parolos
Τετ 22 Απρ 2026, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

Ο κόσμος νομίζει ότι η πραγματική ζωή είναι reels στο κινητό.

Όπως θέλει κάθε 10 δευτερόλεπτα να παίρνει "δόση" από το κινητό, έτσι θέλει και κάθε βδομάδα να παίρνει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα.

Πάνω σε αυτό είναι και το "δε θέλω το κυπελλακι" που πριν 24 χρόνια είχαμε ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ που ...
από eorptol1
Τετ 22 Απρ 2026, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά ούτε για δουλειές ήρθε, αλλά για ένα ακόμα τραγικό συμβάν φέτος. Συλλυπητήρια.

Μα αυτός ήρθε νά δεί τον αδερφό τού πού πέθαινε και εδώ διαβάζαμε μαλακίες ότι δεν ήρθε με ελικόπτερο ευτυχώς γιατί είναι φτηνός εντυπωσιασμός..... προτού σχολιάσουμε κάτι να περιμένουμε λίγο γιατί ήρθε ...
από Iznogoud4
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να το δούμε ψύχραιμα. Εννοείται δεν θέλω με τίποτα να φύγεις,είσαι ένας από μας, αλλά καλός ή κακώς διοίκηση από το Ροστόφ δεν γίνεται.

Πρέπει να το δει αλλιώς η οικογένεια και να ενεργοποιηθεί ο Γιώργης κι ας κάνει κ λάθη.