Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι Bic αναπτήρας που μπορεί ο Μυστακίδης να εξασφαλίσει (κλέψει) χωρίς να πάρει πρέφα ο Σαββίδης.
Αν ο Μυστακίδης θέλει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάει και καταθέτει πρόταση αγοράς. Αν ο Σαββίδης γουστάρει το αντίτιμο, πουλάει. Αν όχι, τότε ο Μυστακίδης επανέρχεται με νέα πρόταση, ή αποσύρεται ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3611 εγγραφές
- Δευ 27 Απρ 2026, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν με νοιάζει τι γίνεται στις υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες βέβαια βρίθουν από εφομπλιστες μεγάλα τζάκια και μπιλιονερς. Εμάς ένας εμφανίστηκε. Άλλαξε επίπεδο τον σύλλογο παντού. Αύξησε τα πλήθη του ΠΑΟΚ εκτός βορείου Ελλάδος. Εντός βορείου Ελλάδος σχεδόν απολαμβάνει ο ΠΑΟΚ ποσοστά βόρειας Κορέας ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιπλέον θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που έβαλε επίσημα 240 εκ στην ΠΑΕ και κάποια ακόμα στον ας και γενικά με το συγκεκριμένο αποτύπωμα στο σύλλογο δεν αξίζει τέτοιες συμπεριφορές. Δε μιλάω για τα ανώνυμα άτομα στο Χ . Βέβαια η ιστορία του ΠΑΟKείναι γεμάτη αχαριστία οπότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι με ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι απλα τα πράγματα, ουτε αφορισμούς ουτε τπτ. Πρεπει ομως να δράσει αμεσα.
Φαίνεται οτι δεν μπορει να ειναι ενεργός οσο πρεπει αυτη τη στιγμη. Ας βαλει καποιον να ζωντανέψει η παρουσία του προέδρου, να στελεχώυει η ομαδα με ανθρώπους για καθε ποστο. Είμαστε τελείως ανοργανωτοι οσο κ αν δεν ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά δεν υπάρχει αυτάρκεια , μια απλή ανάγνωση των ισολογισμών αρκεί να το καταλάβει κανείς.
Ότι υπάρχει ένα συνολικό συμμάζεμα χωρίς να έχεις τρελά μπατζετ , αυτό ναι. Ότι τα μετράς παραπάνω , ναι. Ότι προσπαθείς να έχεις μαζεμένο πάπλωμα, ναι.
Αλλά δεν υπάρχει αυτάρκεια , καραβιές εκατομμυρίων ...
Ότι υπάρχει ένα συνολικό συμμάζεμα χωρίς να έχεις τρελά μπατζετ , αυτό ναι. Ότι τα μετράς παραπάνω , ναι. Ότι προσπαθείς να έχεις μαζεμένο πάπλωμα, ναι.
Αλλά δεν υπάρχει αυτάρκεια , καραβιές εκατομμυρίων ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορειτε πολυ απλα να πειτε οτι θελετε να ερθει καποιος αλλος (ενας απο το χωριο δεν τον ξερετε) αντι να προσπαθειτε να πεισετε οτι η ομαδα ειναι ενα βημα απο την καταστροφη λες ημασταν στην Παταγονια χωρις ιντερνετ εδω και χρονια. Μην υποτιματε την νοημοσυνη μας.
- Δευ 27 Απρ 2026, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να ρωτήσω κάτι? Γιατί το 24 σε μας ευθυγραμμιστηκαν οι πλανήτες και ήταν τυχερό αλλά του ραλίστα είναι πλάνο? Υπάρχει κάποια εξήγηση? Γιατί εγώ δε θυμάμαι τη μισή αεκ τραυματίες το 24.
- Δευ 27 Απρ 2026, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλος ένας που δεν έχει πενθήσει ποτέ. Που μπορεί να χάσει αφερδο μάνα πατέρα και να ΠΑΕι στον βόλο πριν τα τριήμερα να δει ποδόσφαιρο. Θα το εντάξω στην γενικότερη αναισθησία του κόσμου πλέον. Τουλάχιστον δεν θα πονέσετε ποτέ. Είναι κάτι και αυτό. Btw ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και ο αδερφός του ήταν στο ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλος ένας που δεν έχει πενθήσει ποτέ. Που μπορεί να χάσει αφερδο μάνα πατέρα και να ΠΑΕι στον βόλο πριν τα τριήμερα να δει ποδόσφαιρο. Θα το εντάξω στην γενικότερη αναισθησία του κόσμου πλέον. Τουλάχιστον δεν θα πονέσετε ποτέ. Είναι κάτι και αυτό. Btw ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και ο αδερφός του ήταν ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά έκανε και βοήθησε κόσμο. Τον ΠΑΟΚ δεν έπρεπε ποτέ να πάρει. Ηταν το μεγάλο του λάθος. Αν έπαιρνε ομάδα του ΠΟΚ θα είχε 20 τρόπαια θα είχε νέα γήπεδα χωρίς να βάλει μια και θα ήταν θεός.
- Δευ 27 Απρ 2026, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τι γράφεται εδώ μεσα...
Δεν κανετε ολοι ενα διάλειμμα από το ίντερνετ, γενικά.
Δεν κανετε ολοι ενα διάλειμμα από το ίντερνετ, γενικά.
- Δευ 27 Απρ 2026, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι σφυγμοί μου είναι μια χαρά
γιατί ευτυχώς δεν έχω συγγενείς μάλλον που μετά την κηδεία μου θα πάνε να δουν μπάλα, η μια μέρα πριν ψοφήσω στο νοσοκομείο θα πουν εντάξει σε είδαμε καλό ταξίδι πάμε στα 130 χρόνια του ΠΑΟΚ να τραγουδήσουμε ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά. Νοιώθω μια ανακούφιση βασικά
- Δευ 27 Απρ 2026, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα δεν είναι ο λουτσεσκου. Αλλα ότι σήμερα Δευτέρα βράδυ δεν έχουμε απάντηση από την ΠΑΕ γιατί έχουμε 10 ταυτόχρονα τραυματισμούς βασικών παικτών. Που οφείλεται αυτό. Φταίει ο μασέρ; Φταίει ο γυμναστής; Φταίει ο γιατρός; Κάποιος φταίει. Δε γίνεται να μη φταίει κανείς. Ο άλλος μπήκε15 λεπτά ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Όσοι βρίζουν σκαια επί προσωπικού μένουν εκτός
2. Τόσα χρόνια με αυτή τη γελοία συζήτηση περί απουσίασ Σαββίδη ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να αναρωτηθεί γιατί ρε πουστη μου ο Ιβάν τις φορές που έρχεται πάει και κρύβεται στο Πόρτο Καρράς και όχι στο Μακεδονία Παλλάς; Γουστάρει τα λίγα που του περισσεύουν να ...
2. Τόσα χρόνια με αυτή τη γελοία συζήτηση περί απουσίασ Σαββίδη ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να αναρωτηθεί γιατί ρε πουστη μου ο Ιβάν τις φορές που έρχεται πάει και κρύβεται στο Πόρτο Καρράς και όχι στο Μακεδονία Παλλάς; Γουστάρει τα λίγα που του περισσεύουν να ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Θα βγει να πει ο Παπαμιμικος: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μετατραπεί από μια ομάδα αρχηγική, σε μια ομάδα αρχών»