Αναζήτηση για περισσότερες από 3612 εγγραφές
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ειναι τεραστιο μεγεθος ο παπαμιμικος, προφανως και του αρμοζει μια συνεντευξη τυπου να ξεδιπλωσει τις στρατηγικες του σκεψεις για να μπουμε στο τοπ 20.
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιχάθηκε κι η σιχαμάρα μου με τον ΟΝΝΕΔίτη. Οκ, το ξέρω ότι οι ΠΑΕ είναι επιχειρήσεις, το ξέρω ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ξέπλυμα και πολιτικά παιχνίδια, αλλά κάθε μέρα γίνεται και χειρότερο.
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαστε σε κρίση, όποτε η υστερία είναι ανμενομενη ότι και να συμβεί.
Προσωπικά ο κάθε Παπαμιμικος και το συναφι του μου προκαλούν αηδία. Από την άλλη, σε αυτή την κοινωνία ζούμε και με αυτόν τον σάπιο τρόπο και αυτούς τους "εκλεκτούς" λειτουργεί.
Το μόνο που μπορώ να ελπίζω είναι (όπως με κάθε ...
Προσωπικά ο κάθε Παπαμιμικος και το συναφι του μου προκαλούν αηδία. Από την άλλη, σε αυτή την κοινωνία ζούμε και με αυτόν τον σάπιο τρόπο και αυτούς τους "εκλεκτούς" λειτουργεί.
Το μόνο που μπορώ να ελπίζω είναι (όπως με κάθε ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ άλλο θέλω να σχολιασω...
Ρε σεις όλοι χοροπηδηξατε με τη νδ ,αν δεν τους γουστάρει κάνεις πως σκατα βγαινουν
;
Ρε σεις όλοι χοροπηδηξατε με τη νδ ,αν δεν τους γουστάρει κάνεις πως σκατα βγαινουν
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το "σύμβουλος" που αναφέρεται δίπλα στον.. κύριο, καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείται με τρόπο που δείχνει πως θα συμβουλεύει την ΠΑΕ τι χρώμα πλακάκια να βάλουν στις τουαλέτες. Έχει εμπλακεί στο αγωνιστικό πολύ περισσότερο απ' όσο λέγεται.
Και επειδή στο τέλος όλα βγαίνουν στη φόρα, προτείνω ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε νομίζω ότι ο Παπαμιμίκος είναι τόσο πολύ κίνηση με πολιτικό αποτύπωμα. Τουλάχιστον όχι τόσο πολύ όσο πιστεύουν κάποιοι.
Γνωρίζοντας 2-3 πράγματα για το πως λειτουργεί ο Ιβάν, περισσότερο θεωρώ πως η επιλογή έχει να κάνει με το ότι ο Παπαμιμίκος είναι οικογένεια και τον εμπιστεύεται παρά ...
Γνωρίζοντας 2-3 πράγματα για το πως λειτουργεί ο Ιβάν, περισσότερο θεωρώ πως η επιλογή έχει να κάνει με το ότι ο Παπαμιμίκος είναι οικογένεια και τον εμπιστεύεται παρά ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Πάντως η δαπ εργοστάσιο φίλε όλους ίδιους τους βγάζει ως προς τον λόγο...
Για τα υπόλοιπα εδώ θα ειμαστε να τα δούμε..
Για τα υπόλοιπα εδώ θα ειμαστε να τα δούμε..
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα αυτα ειναι τα υλικα για πολιτικη καριερα. Δες Μαρινακη, Κυρανακη , Βοριδη κλπPanx Romana έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:04 όπως μου είπε και ένας φίλος
"βλέποντας τον Παπαμιμίκο καταλαβαίνεις γιατί δεν έκανε πολιτική καριέρα"
αοριστιολογιες
γενικότητες
ξύλινος λογος
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετα την συνεντευξη τυπου και τα πρωτα αυτα δεδομενα φαινεται πως η επιλογη του κυριως εχει αμεση επιδραση στο πως δεχεται και αντιμετωπιζει η ΠΑΕ ως οργανισμος τις ερωτησεις, φημες, λογια, πιεσεις, κριτικη, αμηχανια, εκνευρισμο του κοσμου του ΠΑΟΚ παρα ο,τιδηποτε αλλο. Κι αυτο πλεον αποδεικνυεται ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Καμία εκτίμηση δεν έχω για το κόμμα των γερμανοτσολιάδων και για όλα του τα φυντάνια.
2. Έχει προσληφθεί, για συγκεκριμένο λόγο, ο φασιστοειδής και ακόμη αντιπαθέστερος Μπαλτάκος, ο οποίος έφερε σε πέρας αυτό που ανέλαβε και για αυτό κανένας δεν τον θυμάται.
3. Η μοναδική εύλογη εξήγηση της ...
2. Έχει προσληφθεί, για συγκεκριμένο λόγο, ο φασιστοειδής και ακόμη αντιπαθέστερος Μπαλτάκος, ο οποίος έφερε σε πέρας αυτό που ανέλαβε και για αυτό κανένας δεν τον θυμάται.
3. Η μοναδική εύλογη εξήγηση της ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλη τέχνη του να μιλάς τόση ώρα και να μην λες τίποτα
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εγώ θεωρώ υπέρ του δέοντος υπερβολικές τις αντιδράσεις;
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Την περίπτωση να είχαν ούτως ή άλλως σκοπό να κάνουν κάποιες αλλαγές, και απλά να πιέστηκαν από τις εξελίξεις και να βγήκε σήμερα για μια basic συνέντευξη φαντάζομαι την ξέρετε όλοι, απλά δεν τη λέμε καθότι όπως συμφωνήσαμε και νωρίτερα, ετσι. Έχουμε τα νεύρα μας.
Από εκεί και πέρα οι πράξεις ...
Από εκεί και πέρα οι πράξεις ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμένα το διαχρονικό και σημαντικότερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ένα!
Δεν υπάρχει ξεκάθαρος ρόλος στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες αρμοδιότητες στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες ευθύνες στους εργαζόμενους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτός από τις χρονιές που είχες ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εγώ θεωρώ υπέρ του δέοντος υπερβολικές τις αντιδράσεις;
Το timing είναι οικτρό.
Προσωπικά και η επιλογή του προσώπου επίσης, αλλά αυτό πες είναι υποκειμενικό.
Η επιλογή συνέντευξης τύπου για να παρουσιαστεί νέο πρόσωπο στην ΠΑΕ μετά από τέτοια ήττα, σε τέτοιο κλίμα και σε συνέχεια της ...