Διότι οι άνθρωποι δεν συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε
-Μιχάλης
Αναζήτηση για περισσότερες από 3614 εγγραφές
- Πέμ 30 Απρ 2026, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
- Παρ 01 Μάιος 2026, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Ε το βγαλαν για να μας ριξουν σταχτη στα ματια (θα ελεγε καποιος, οχι εγω)
- Παρ 01 Μάιος 2026, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Ε ρε είπαμε αυτά. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι εκτός των θεμάτων του ο Σαββιδης, εδρεύει σε πόλη στα σύνορα με Ουκρανία. Το μέγεθος του είναι τεράστιο. Το 1,6 στο Forbes είναι η γνώση που έχουν τα δυτικά μέσα από την αγοροπωλησία των τσιγάρων στους Ιάπωνες. Ένας νορμαλ άνθρωπος θα ελεγ οτι όταν ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Μιας και είναι στις αρμοδιότητες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να αναφέρουμε επίσης ότι χρήζει ανανέωσης η σελίδα https://store.paokfc.gr/gr/ .
Μπήκα να παραγγείλω κάνα δυο μπλουζάκια και ένα δώρο και θυμήθηκα εποχές msn και yahoo.
Άντε παλικάρια μου, δεν είναι κάτι δύσκολο. Εκσυγχρονισμό είπαμε.
Μπήκα να παραγγείλω κάνα δυο μπλουζάκια και ένα δώρο και θυμήθηκα εποχές msn και yahoo.
Άντε παλικάρια μου, δεν είναι κάτι δύσκολο. Εκσυγχρονισμό είπαμε.
- Τρί 05 Μάιος 2026, 02:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε δεύτερη μπουτίκ και εκλεισε επειδή δεν είχε κίνηση..
- Τρί 05 Μάιος 2026, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αλλά αυτό δεν σχετίζεται με το επιχείρημα ότι χρειάζεται μπουτίκ και στο κέντρο
Υπήρχε μπουτίκ, πολύ όμορφη. Άπατη πήγε.
Κάτι που με φέρνει στο γενικό μου επιχείρημα, ότι ως κοινό ζητάμε πολλά και δίνουμε τρομερά λίγα ΥΛΙΚΩΣ. Δε μιλάω για το συναίσθημα που υπερχειλίζει
Η σκληρή ...
Υπήρχε μπουτίκ, πολύ όμορφη. Άπατη πήγε.
Κάτι που με φέρνει στο γενικό μου επιχείρημα, ότι ως κοινό ζητάμε πολλά και δίνουμε τρομερά λίγα ΥΛΙΚΩΣ. Δε μιλάω για το συναίσθημα που υπερχειλίζει
Η σκληρή ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ευκαιριακό όμως, ευκαιριακά σου ανεβάζει και τα νούμερα. Καμία εταιρεία δεν μπορεί να βασιστεί σε ευκαιριακούς παράγοντες, είναι μέγα λάθος.
Χρειάζεσαι μια σταθερά και πάνω σε αυτήν να μπορέσεις να χτίσεις.
Την μόνη δικαιολογία που δίνω στον κόσμο είναι κάτι που παρατήρησα και εγώ.
Βγήκα βόλτα ...
Χρειάζεσαι μια σταθερά και πάνω σε αυτήν να μπορέσεις να χτίσεις.
Την μόνη δικαιολογία που δίνω στον κόσμο είναι κάτι που παρατήρησα και εγώ.
Βγήκα βόλτα ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Είστε τρελοί ρε φίλε τέλος.
Καπέλο 3€ ζητάει ο άλλος αλλά θέλει Ζαφείρη και όχι Ηλιάδη Μπαλάφα. Πάρε το μουφα ρε φίλε το τριευρω δε θα λείψει το δεκαρικο σου , και ούτε στα 3€ θα έπαιρνες.
Διαρκείας 120€ και φανέλα με 15€ επίσημη εμφάνιση, αλλά Director of Football να έχει περάσει από Σίτυ ...
Καπέλο 3€ ζητάει ο άλλος αλλά θέλει Ζαφείρη και όχι Ηλιάδη Μπαλάφα. Πάρε το μουφα ρε φίλε το τριευρω δε θα λείψει το δεκαρικο σου , και ούτε στα 3€ θα έπαιρνες.
Διαρκείας 120€ και φανέλα με 15€ επίσημη εμφάνιση, αλλά Director of Football να έχει περάσει από Σίτυ ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη φανελα να την παρεις στο παιδι σου και να φοβασαι μη τη φορεσει και βρεθεί κανας περιεργος να τον αναγκασει να τη βγαλει για να του την ψειρισει........
Μη συγκρινεστε με έξω. Η κατάσταση βρωμαει
Μη συγκρινεστε με έξω. Η κατάσταση βρωμαει
- Σάβ 09 Μάιος 2026, 03:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μέσα από ένα video κάνει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Συγκεκριμένα ζητά απ’ όποιον θέλει να παραδώσει οτιδήποτε αντικείμενο που τον συνδέει με την ιστορία της ομάδας ώστε να προστεθεί σε όλα εκείνα τα αντίστοιχα που θα παρουσιαστούν στην ιστορική Εκθεση του ΠΑΟΚ.
https://x.com ...
https://x.com ...
- Σάβ 09 Μάιος 2026, 03:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Η σελίδα ΠΑΟΚ 100 DONATION: https://www.paokfc.gr/paok-100-donation
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν αντί για τον ΟΦΗ είχες να παίξεις με ποκ θα ζητούσες τελικό ΟΑΚΑ ;
Αν ναι εγώ μαζί σου .
Γιατί με τον ΟΦΗ θα πας 1/100 τελικό ξανά
Επίσης όλος ο κόσμος μου ζητούσε να τον κανονίσω και με ΟΦΗ και με Μπιλμπάο εισιτήριο αλλά η τουμπα ξέχασε πως είναι το σολντ αουτ
Αν ναι εγώ μαζί σου .
Γιατί με τον ΟΦΗ θα πας 1/100 τελικό ξανά
Επίσης όλος ο κόσμος μου ζητούσε να τον κανονίσω και με ΟΦΗ και με Μπιλμπάο εισιτήριο αλλά η τουμπα ξέχασε πως είναι το σολντ αουτ
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ ως οπαδός τι έκανες; Να σου απαντήσω; Τίποτα. Επικροτείς κάθε φορά ότι γαμησι τρως. Και δύο τρία χρόνια μετά το γαμησι κάνεις ότι δεν υπήρξε ποτέ αυτό το γαμησι. Και κουνάς το δάκτυλο. Αυτό κάνεις αγαπητέ. Ως γνήσιο τέκνο ελλήνων. Που πάντα πρέπει κάποιος άλλος να κάνει κάτι για σένα. Πάντα να ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Γιατί έχεις σχολιάσει εδώ και ένα χρόνο κάτι χωρίς ειρωνεία?
Το τί είναι ΠΑΟΚ εσύ το όρισες μάλλον, πάντως σίγουρα δεν είναι το ποστ σου στο τοπικ του προπονητή.
Επίσης έχετε ορίσει όπως λες ότι η εταιρεία είναι "οικογενειακό περίπτερο και για τον πεο" ότι και να γίνει. Αυτό τί είναι δηλαδή άποψη ...
Το τί είναι ΠΑΟΚ εσύ το όρισες μάλλον, πάντως σίγουρα δεν είναι το ποστ σου στο τοπικ του προπονητή.
Επίσης έχετε ορίσει όπως λες ότι η εταιρεία είναι "οικογενειακό περίπτερο και για τον πεο" ότι και να γίνει. Αυτό τί είναι δηλαδή άποψη ...