Μόλις γύρισα σπίτι, χωρίς να έχω δει καθόλου το ματς. Μόνο σκορ.
Αυτό που έχω να πω είναι μπράβο στον Λουτσεσκου και στην ομάδα που τα κατάφεραν μετά από 3 πολύ απαιτητικούς αγώνες.
Η αναζήτηση βρήκε 357 εγγραφές
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σταματήστε κάποιοι να ειρωνεύεστε το βαριά βαριά έπαιξε ακόμα και αυτό τον ρόλο του ώστε η ομάδα να συνέλθει και να μπει θέμα εγωισμού σε κάποιους παίχτες
Χαλαρό και σβηστό 3-0 πέρσι ο βόλος μας πήρε Διπλό
Όχι φίλε μου, το βαριά-βαριά για αυτές τις εμφανίσεις και τα (τότε) αποτελέσματα της ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
σχετικά με την εγγραφη στον ΑΣ ΠΑΟΚ
1. Τηλεφωνεις στον ΠΑΟΚ
2. Σου στελνουν την αιτηση στο email σου
3. Στην αιτηση γραφεις τα στοιχεία σου και τα δυο μέλη που σε προτείνουν (όποιος θέλει να βρει ονοματα, βρισκει πανευκολα)
4. Καταθετεις σε τραπεζα το ποσο αρχικης εγγραφης 15 και εφ απαξ ετησιας ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
σχετικά με την εγγραφη στον ΑΣ ΠΑΟΚ
1. Τηλεφωνεις στον ΠΑΟΚ
2. Σου στελνουν την αιτηση στο email σου
3. Στην αιτηση γραφεις τα στοιχεία σου και τα δυο μέλη που σε προτείνουν (όποιος θέλει να βρει ονοματα, βρισκει πανευκολα)
4. Καταθετεις σε τραπεζα το ποσο αρχικης εγγραφης 15 και εφ απαξ ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορείς σε παρακαλώ να ρωτήσεις αν μπορούν να γίνουν μέλη, κάτοικοι εξωτερικού; Και ποια θα μπορούσε να είναι η διαδικασία; Ευχαριστώ!
- Δευ 27 Οκτ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕυχαριστώPsaras έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 20:47κάνε ενα temp email account να στην στειλω. Δεν ξέρω αν άλλαξε όμως το υπόδειγμα.Montrealiotis έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 18:26 Ευχαριστώ για την απάντηση! Τα έχω αυτά.
Τώρα πως μπορώ να βρω την αιτηση, αφού δεν την έστειλαν με email στον φίλο kabamarou και που θα βρω τα δύο μέλη; Οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη!
- Δευ 27 Οκτ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευχαριστώ Psaras!
Ποιος έχει 2 μέλη;;
Ποιος έχει 2 μέλη;;
- Τρί 28 Οκτ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τι βλακείες μπορεί να κάνουν πιστωτές όταν ο Μυστακίδης τους τα δίνει όλα εδώ και τώρα;
- Τετ 29 Οκτ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να βγει άκρη πρέπει να αλλάξει το ΔΣ του ΑΣ.
Έπρεπε να είχε αλλάξει με την παραίτηση του προέδρου του. Είναι αδιανόητο το ότι δεν προκυρηχθηκαν εκλογές.
Για να προχωρήσει ένα τέτοιο έργο πρέπει να υπάρχει σύμπλευση και από τις δυο μεριές. Και από τους δύο, αυτος που πρέπει, καταρχήν, να αλλάξει ...
Έπρεπε να είχε αλλάξει με την παραίτηση του προέδρου του. Είναι αδιανόητο το ότι δεν προκυρηχθηκαν εκλογές.
Για να προχωρήσει ένα τέτοιο έργο πρέπει να υπάρχει σύμπλευση και από τις δυο μεριές. Και από τους δύο, αυτος που πρέπει, καταρχήν, να αλλάξει ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ έστειλα email χθες λέγοντα ότι είμαι κάτοικος εξωτερικού και μου έστειλαν την αίτηση και που να βάλω τα 51 ευρώ. Βέβαια εγώ δεν θα μπορώ να συμμετάσχω στις αρχαιρεσιες οπότε είμαι ένα ακίνδυνο 50ρικο.
@Psaras Ή αίτηση παραμένει η ίδια, με αυτήν που μου έστειλες .
@Psaras Ή αίτηση παραμένει η ίδια, με αυτήν που μου έστειλες .
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control

- Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Υποθέτω αυτοί. Εμένα μου ζήτησαν μόνο την αίτηση και 51 ευρώ.panta έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:40 Τα δυο εγγεγραμμένα μέλη που σε προτείνουν, τα βρήκες εσύ ή θα τα συμπληρώσουν αυτοί;
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε 3 χρόνια μπορείς να υπογράψεις δηλαδή; Σε ένα ψηφίζεις;Psaras έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:24Σε 3 χρόνια. Μην βιάζεσαι!Montrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29 Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control![]()
![]()
![]()
Πφφ ψόφαγα για face control…
- Παρ 31 Οκτ 2025, 00:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ερώτημα είναι αν σε περίπτωση που χαλάσει του Μυστακιδη, υπάρχει ενδιαφερόμενος.
- Παρ 31 Οκτ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα βγει κανένας από την πλευρά Μυστακίδη να μας μιλήσει επίσημα, ή ο ίδιος ο Μυστακίδης; Κρυφτούλι παίζουμε; Μόνο όταν δεν έβγαινε ο Σαββιδης να μιλήσει γκρίνιαζαμε (εμου συμπεριλαμβανομένου); Οι ομάδες κουβαλάνε κόσμο και ιστορία. Είναι ζωντανοί οργανισμοί.