Η αναζήτηση βρήκε 357 εγγραφές
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Επειδή η Εθνική Ελλάδος θέλει τον Γερμανό της...Ας πάει ο Μάκης να χτηπήσει την Πορτά του Κλόπ!!! :opaokara:
Υπάρχει πολύ ταλέντο ας έρθει κάποιος γνώστης τουλάχιστον...
Ο Μάκης ξέρει ... Ραζβαν
Για εκεί πάει η δουλειά…
Οπως και να έχει επειδή η φουρνιά αυτή είναι πολύ καλή αν και ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Για να γίνει κάτι τετοιο πρέπει να πάει ο ΑΣ σπίτι του. Αυτός είναι και ο σκηνοθέτης και παραγωγός των επεισοδίωνOdi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:25 Κανένα επεισόδιο δεν με ενδιαφέρει. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε , όχι για τη Μαρία της γειτονιάς.
Μπορεί να γίνει γήπεδο χωρίς καθόλου επεισόδια και ξεφτιλίκια;
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Πώς μπορεί να είναι δεσμευτικό αφού όπως πολλοί λένε αυτό πρέπει να περάσει από την ΓΣ; Δεν ισχύει αυτό;
Εν τω μεταξύ ακόμα ανεχόμαστε αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους να έχουν θεσμικό ρόλο στον ΠΑΟΚ μας; Που είναι ο λαός του ΠΑΟΚ σε όλο αυτό;
Οι δυτικές συνοικίες που βγάλανε μια ανακοίνωση με ...
Εν τω μεταξύ ακόμα ανεχόμαστε αυτούς τους ανεκδιήγητους τύπους να έχουν θεσμικό ρόλο στον ΠΑΟΚ μας; Που είναι ο λαός του ΠΑΟΚ σε όλο αυτό;
Οι δυτικές συνοικίες που βγάλανε μια ανακοίνωση με ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ποιος Τετει βρε με 2.2 εκατομμύρια; Να τον έπαιρναν με 500-700 χιλιάρικα να κράζαμε, αν και πάλι υπερβολικό για έναν 24χρονο που έπαιξε 2 μήνες.
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ ρώτησε αν η δικηγόρος είναι διαθέσιμη; Μπορεί να έχει κάποια προγραμματισμένη άδεια.
Αυτά τα ραντεβού δεν κλείνονται την προηγούμενη μέρα. Αν η ΠΑΕ ήθελε και μπορούσε θα είχε ζητήσει να προγραμματιστεί το ραντεβού, τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα, να μην πω μήνα. Ετσι είναι άμα διοικεί την ...
Αυτά τα ραντεβού δεν κλείνονται την προηγούμενη μέρα. Αν η ΠΑΕ ήθελε και μπορούσε θα είχε ζητήσει να προγραμματιστεί το ραντεβού, τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα, να μην πω μήνα. Ετσι είναι άμα διοικεί την ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα @@ μας με τι έχει δέσει κόμπο τον ΑΣ
Αφού ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του (όπως λέει και ο άλλος φελος από διαφορετική σκοπιά) ήρθε η ώρα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Το ΔΣ έπρεπε να είχε παραιτηθεί μαζί με τον πρόεδρο του. Άνθρωποι της οικογένειας του ΠΑΟΚ, καθαροί, να ηγηθούν υπάρχουν.
Αφού ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του (όπως λέει και ο άλλος φελος από διαφορετική σκοπιά) ήρθε η ώρα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Το ΔΣ έπρεπε να είχε παραιτηθεί μαζί με τον πρόεδρο του. Άνθρωποι της οικογένειας του ΠΑΟΚ, καθαροί, να ηγηθούν υπάρχουν.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 02:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρνούμαι να δεχτώ ότι αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι δώσαν την τούμπα μας, κι εμείς κοιτάμε σαν χάνοι
- Παρ 17 Οκτ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμη σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου. Με αυτά δεν μεγαλώσαμε; Τώρα που είμαστε; Πως αφήνουμε 68 ανθρώπους να ορίζουν το μέλλον της ομάδας μας;
Δυστυχώς είμαι μακριά, εσείς που είστε εκεί, μιλήστε με φίλους, γνωστούς, «οργανωθείτε», να διώξουμε τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ
Δυστυχώς είμαι μακριά, εσείς που είστε εκεί, μιλήστε με φίλους, γνωστούς, «οργανωθείτε», να διώξουμε τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ
- Παρ 17 Οκτ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι ο Σαββίδης είχε προβλήματα που στηρίζετε; Στις κατά καιρούς γεωπολιτικές αναλύσεις που κάνουν στα ράδια, μετροπολις, κολκας κλπ;
Γιατί τα γεγονότα, τόσο καιρό αλλά έδειχναν για τις εν Ελλάδι επενδύσεις του.
Επισης όταν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το Καυτατζόγλειο, βρήκε απέναντι του τον ...
Γιατί τα γεγονότα, τόσο καιρό αλλά έδειχναν για τις εν Ελλάδι επενδύσεις του.
Επισης όταν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το Καυτατζόγλειο, βρήκε απέναντι του τον ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Αυτό που λέει ο Τασεος είναι, ότι ο Μυστακίδης παρουσιάζεται σαν ο παγκόσμιος δισεκατομμυριούχος που έχει πολλά λεφτά, απέναντι στον Ιβαν που δεν έχει (ρευστότητα και λοιπές πίπες). Δεν παρουσιάστηκε με πλάνο και ενδιαφέρον για το άθλημα κλπ κλπ.
Εν ολίγοις δεν ‘‘χω πολλά λεφτά και σας γαμαω όλους…
Εν ολίγοις δεν ‘‘χω πολλά λεφτά και σας γαμαω όλους…
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που είναι σε όλο αυτό;
Δεν μπορώ να πιστέψω αυτο που συμβαίνει και οι οπαδοί είναι απλά απών
Δεν μπορώ να πιστέψω αυτο που συμβαίνει και οι οπαδοί είναι απλά απών
- Τρί 21 Οκτ 2025, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάτησε λίγο πιο δυνατά τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο του, κι εγώ να πω την αμαρτία μου τρόμαξα λίγο.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγαπητε @Blackgr4
Απαιτείς από την ΠΑΕ να αντιδράσει στα όσα είπε η δικηγόρος.
Αν τα 250 ήταν για φέτος ή για πέρσι που μιλάμε για διαφορά μηνών, τόσο σημασία έχει; Αν ήταν να πληρωθούν στις 30/6 αλλά ήταν προκαταβολή της χρονιά 25-26, είναι φετινά ή περσινά. Ενα παράδειγμα δίνω του τι μπορεί να ...
Απαιτείς από την ΠΑΕ να αντιδράσει στα όσα είπε η δικηγόρος.
Αν τα 250 ήταν για φέτος ή για πέρσι που μιλάμε για διαφορά μηνών, τόσο σημασία έχει; Αν ήταν να πληρωθούν στις 30/6 αλλά ήταν προκαταβολή της χρονιά 25-26, είναι φετινά ή περσινά. Ενα παράδειγμα δίνω του τι μπορεί να ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, με την στάση του λαού του ΠΑΟΚ, ντρέπομαι που είμαι μέρος του. Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας και διαχειρίζονται την περιουσία μας, σαν να είναι το σπίτι τους, κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Θα ντρεπόμουν περισσότερο αν ήμουν οργανωμένος.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε Kap, δεν υπάρχει κάποιος νομικός τρόπος να προστατεύσουμε την ομάδα μας; Να μαζέψουμε 5 φράγκα να πληρώσουμε ότι έξοδα χρειάζεται για να κάνουμε κάτι.
Δυστυχώς είμαι πολύ μακριά ώστε να έχω φυσική παρουσία, αλλά μπορώ να στηρίξω οικονομικά μαζί με όποιον άλλο ενδιαφέρεται (στο μέτρο του δυνατού ...
Δυστυχώς είμαι πολύ μακριά ώστε να έχω φυσική παρουσία, αλλά μπορώ να στηρίξω οικονομικά μαζί με όποιον άλλο ενδιαφέρεται (στο μέτρο του δυνατού ...