Που είναι εκείνη η ψυχή που μας έλεγε ότι δεν υπάρχει φράγκο; Από χθες, μετά τις συμφωνίες με Μειτε και Τεηλορ έχω να τον δω…renegade έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 13:16 Χαλάει την πιάτσα ο Ολλανδός
Δεν του είπαν ότι δεν παίζει σάλιο?
Η αναζήτηση βρήκε 104 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Πάλι καλά που εχουμε και μηχανικούς στις τάξεις των οπαδών μας και μας ενημερώνουν. Οχι τίποτα άλλο, αλλά ανοίξαμε σαμπάνιες εδώ μεσα και υπήρχε ένας διάχυτος ενθουσιασμός. Σε ευχαριστούμε φίλε.
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι καλά που εχουμε και μηχανικούς στις τάξεις των οπαδών μας και μας ενημερώνουν. Οχι τίποτα άλλο, αλλά ανοίξαμε σαμπάνιες εδώ μεσα και υπήρχε ένας διάχυτος ενθουσιασμός. Σε ευχαριστούμε φίλε.
Σοβαρά, πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος που κατάλαβε ότι έχουν γίνει οριστικές μελέτες και ότι ...
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Που είναι όλοι αυτοί οι λαλίστατοι που μας ζάλισαν για τον για αυτόν που θα ελευθερώσει τον ΠΑΟΚ;
2 εβδομάδες και δεν έχει ακουστεί τίποτα πέρα από τις τρεις γελοίες και κενές περιεχομένου ανακοινώσεις
2 εβδομάδες και δεν έχει ακουστεί τίποτα πέρα από τις τρεις γελοίες και κενές περιεχομένου ανακοινώσεις
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά δεν σε παρεξήγησα από ότι φαίνεται από το like σου…Montrealiotis έγραψε: Σάβ 28 Ιουν 2025, 15:41 Μπορεί και να σε παρεξηγήσα. Δικό μου λάθος.
Απλα εχουμε δει πολλούς κατά καιρούς.
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει κανένας κυρ κυρ στις ανακοινώσεις. Πιθανώς και δε θα ανακοίνωναν γιατί μάλλον είχαν σχεδιάσει εκδήλωση για αργότερα. Αλλά πιέστηκαν. Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι το γήπεδο θα γίνει. Πλέον δεν έχει επιστροφή η όλη φάση. Ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει απλά να μπει μπροστά για να μην ...
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Ο ΑΣ έπρεπε να μιλήσει με τον Μυστακίδη. Ο Χατζοπουλος είναι διοίκηση πρωτοδικείου.
Και αφού ο Μυστακίδης είναι τόσο ΠΑΟΚτσης αλλά και τόσο πλούσιος ας βάζει 20 εκατομμύρια τον χρόνο να είναι πρώτος.
Και αφού ο Μυστακίδης είναι τόσο ΠΑΟΚτσης αλλά και τόσο πλούσιος ας βάζει 20 εκατομμύρια τον χρόνο να είναι πρώτος.
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε φίλε έλεγες ή δεν έλεγες ότι δεν θα έρθουν παίκτες γιατί δεν παίζει φράγκο;
Και πέρσι τα ίδια και διαψεύστηκες.
Και τα περί εσόδων και εξόδων πες τα σε κανένα άλλο που δεν ξέρει από αυτά. Εγώ με αυτές τις μαλακιες βγάζω το ψωμί μου. Που μου γίνατε όλοι λογιστές και οικονομολόγοι.
Και πέρσι τα ίδια και διαψεύστηκες.
Και τα περί εσόδων και εξόδων πες τα σε κανένα άλλο που δεν ξέρει από αυτά. Εγώ με αυτές τις μαλακιες βγάζω το ψωμί μου. Που μου γίνατε όλοι λογιστές και οικονομολόγοι.
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Το μέλος giliopoulos λέει συνειδητά ψέματα από περσι τουλαχιστον ότι δεν υπάρχουν χρήματα και να μην περιμένουμε μεταγραφές, με σκοπό την δημιουργία κλιματος και εντυπώσεων. Τα έλεγε πέρσι όπου και διαψεύστηκε με τις όχι αγωνιστικά πετυχημένες αλλά ακριβές μεταγραφές των Τισουνταλι, Τσαλοφ ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μιλήσει κανένας; Θα δώσει απαντήσεις για το τι έγινε;
Η θύρα 4 όλα καλά; Θα μας πει τι ήταν αυτό που στήριξε;
Γιατί από ότι φαίνεται παίξαν ένα παιχνίδι. Με τι αντίτιμο;
Η θύρα 4 όλα καλά; Θα μας πει τι ήταν αυτό που στήριξε;
Γιατί από ότι φαίνεται παίξαν ένα παιχνίδι. Με τι αντίτιμο;
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκλογές στο ΑΣ τωρα.
Το συγκεκριμένο ΔΣ πρόδιδε τις αξίες του ΠΑΟΚ
Το συγκεκριμένο ΔΣ πρόδιδε τις αξίες του ΠΑΟΚ
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης, από την στιγμή που δεν παραιτήθηκαν όλοι στο ΔΣ και εκλέξαν και καινούριο πρόεδρο, οφείλουν απαντήσεις άμεσα. Θεσμικά.
Οχι ότι δεν θα όφειλαν έτσι κι αλλιώς.
Οχι ότι δεν θα όφειλαν έτσι κι αλλιώς.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Καλά τώρα αυτοι είναι σοβαροί; Ρίχνουν μπετό χωρίς να έχουν βάλει πλεγμα; Ποιον πάνε να κοροϊδέψουν 

- Τετ 02 Ιούλ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Ρε άσε τώρα ρε που πουλάτε παπά στον λαό του ΠΑΟΚ. Ρωσολαγνοι… 

- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεφτιλίκια. Να βγουν να μιλήσουν ΤΩΡΑ.
Ποιοι νομίζουν ότι είναι; Πρέπει να τους πιέσουμε
Ποιοι νομίζουν ότι είναι; Πρέπει να τους πιέσουμε